По-бърз растеж на косата - тема 11

• 52 835
  • 793
  •   1
Отговори
# 180
Най-лесно е със зехтин,всеки го има в къщи.Ако не искаш масла, ползвай някакъв балсам или специален преуош продукт.
Ванеса,
Косата ми не е третирана, но е тънка и слаба. Мисля, че и порьозна, защото хвърчи и бухва като памук.
Зехтин дали е подходящ за мен?

# 181
Зехтинът е подходящ за всяка коса.Щом е тънка и слаба пробвай първо с по-малко количество

# 182
Аз вчера си ги взех и ще ги пробвам тези дни, че и моята коса е суха и доста се оплита, а какво ли не пробвах.Та на мен съвета ми беше полезен, Сладкодъвка, не е бил напразно.
Радвам се, gyga Heart
Моля те, пиши после дали си доволна.

Връщам се за да дам обратна връзка за маската и шампоанът на Лидл.3-4 пъти ги ползвам вече, като маската я употребявам и за преуош.Приятно съм изненадана от продуктите - добре хидратират, без да утежняват, оставят усещането за добре измити скалп и дължини, по-лесно разресвам и лесно се стилизира косата ми. Наистина надмина очакванията ми спрямо съотношение цена/качество, бях леееко скептична.
Да уточня, че косата ми доста изтъня и е изсушена в дължините след косопад от хипофункция на щитовидната жлеза и в този смисъл съм малко по-проблемен казус с поддържането на косата.

Благодаря ти, Сладкодъвка Heart

# 183
Аз също взех за проба маската и шампоана. Взех ги без никакви очаквания. Шампоана за 1,50, а маската за 5 лева. Мога да кажа, че са много хубави. Хидратират и не утежняват косата.

# 184
Много се радвам, че сте доволни, момичета Simple Smile В момента ползвам маска с био арган за 40 лв., но щом и вие сте доволни от лидлските продукти, ще ги пробвам.

# 185
  • Някъде там
Много се радвам, че сте доволни, момичета Simple Smile В момента ползвам маска с био арган за 40 лв., но щом и вие сте доволни от лидлските продукти, ще ги пробвам.
Коя маска използваш? Косите са ни сходни и харесваме едни и същи продукти.

# 186
Ето тази, Искрица

Дължините ми се изсушиха малко от шампоана и серума за растеж на Нугела, но с тази маска върнах нещата в релси. Една фризьорка ми предложи терапията на Алфапарф - тази, която е ампула+серум за ламиниране, но реших първо да пробвам с наличните продукти вкъщи и ако не се справя, тогава да правя терапия в салон. Е, явно нещата не са били много зле и след няколко измивания с хидратиращия шампоан и маската косата ми се нормализира отново.

# 187
  • Някъде там
Благодаря, Сладкодъвка!
Хич не обичам продуктите на Лакме, тази маска съм я пробвала от мостри и ми е правила суха косата. Може би в момента не съм имала нужда от нея. Ще пробвам отново.

# 188
Тя е хидратираща, Искрица, защо пък да ти прави косата суха Thinking...ако има мостра, пробвай я пак. Но аз ще взема и Лидлската, любопитно ми е какъв ефект ще има при мен.

Последна редакция: сб, 20 юли 2024, 00:13 от *Сладкодъвка*

# 189
Ще купя и аз лидълската след добрите отзиви тук.

# 190
  • Някъде там
Тя е хидратираща, Искрица, защо пък да ти прави косата суха Thinking...ако има мостра, пробвай я пак. Но аз ще взема и Лидлската, любопитно ми е какъв ефект ще има при мен.
Нямам на представа защот косата ми стана по-твърда, но определно ще пробвам отново. Не ми се дават по 70-90 лв. за маски.
Ще взема да пробвам и аз маската от Лидъл.Нека да изхабя малко наличностите, че не искам да трупам много продукти Simple Smile

# 191
И аз вече правя така - в момента имам тази на Лакме и неотворена на Олиосета за блясък( нали ти я предлагах, помниш ли?). Като приключа едната едва тогава бих могла да купя нова, не искам да се заривам. Когато почнах да чета за професионалните продукти за коса започнах да купувам много от желание да пробвам всичко, но вече не е така.

Последна редакция: сб, 20 юли 2024, 23:02 от *Сладкодъвка*

# 192
  • Някъде там
И аз вече правя така - в момента имам тази на Лакме и неотворена на Олиосета за блясък( нали ти я предлагах, помниш ли?). Като приключа едната едва тогава бих могла да купя нова, не искам да се заривам. Когато почнах да чета за професионалните продукти за коса започнах да се заривам от желание да пробвам всичко, но вече не е така.
Да, да. Близо година ми трябваше да изхабя натрупани продукти, част подарих, други реших да хвърля защото са отваряни и взимани отдавна, не ми се рискуваше. За първи път не съм затрупана от продукти.

# 193
Както скоро писах и аз взех под внимание препоръката на *Сладкодъвка* за шампоана и маската с арган от Лидъл. Днес специално за това отскочих до големия град. Цените се различават. В София шампоан - 4лв, маската - 4.50.

Пробвах ги веднага и бих казала, че косата ми стана мека и жива като след фризьор. По принцип не много продукти ѝ действат да е такава.
Ароматите на продуктите са леки, ненатрапчиви, консистенцията на шампоана е средно течна, но прави богата пяна, а на маската е с плътна консистенция. Вот и от мен. 👍🏻

# 194
Ех , много се радвам, момичета! Не помогнаха на viara, но има много други доволни. Супер Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт