По-бърз растеж на косата - тема 11

• 39 796
  • 539
  •   1
Отговори
# 165
Viara,първо спри да нанасяш кокосово масло по дължините.
Ще мине доста време докато си оправиш косата от него.
а как и какво да направя дайте съвет
Наблягаш на хидратацията и винаги затваряш косъма.Прави си преуош с балсам и след миене накрая запечатвай винаги с балсам.
В грешната тема си,ако искаш повече инфо насочи се към темите за професионални продукти или бюджетните такива.

# 166

Това пък защо? Нанасям кокосово масло по дължините и косата ми е е супер. От темата видях дама, която нанася и в корените, започнах и това да правя. Не съм видяла нищо негативно.

# 167

Това пък защо? Нанасям кокосово масло по дължините и косата ми е е супер. От темата видях дама, която нанася и в корените, започнах и това да правя. Не съм видяла нищо негативно.
всякак съм пробвала да нанася кокосовото масло всякак взех и на гарниер без отливане крем чакам повече време да ползвам и мисля че ще омекне

# 168
Пак ще попитам - взе ли шампоана и маската, които ти препоръчах?

# 169
Аз вчера си ги взех и ще ги пробвам тези дни, че и моята коса е суха и доста се оплита, а какво ли не пробвах.Та на мен съвета ми беше полезен, Сладкодъвка, не е бил напразно.

# 170
Момичета, знаете ли дали маската за коса на Mielle organics с розмарин  може да се нанася по скалпа?

# 171
Аз вчера си ги взех и ще ги пробвам тези дни, че и моята коса е суха и доста се оплита, а какво ли не пробвах.Та на мен съвета ми беше полезен, Сладкодъвка, не е бил напразно.
Радвам се, gyga Heart
Моля те, пиши после дали си доволна.

# 172

На боядисани и третирани,особено изрусени дължини, не се слага кокосово масло.Маслото е много дълбоко проникващо.При постоянна употреба прави косата пръхкава,фризирана и т.н.
Коренът е друго нещо...

# 173
да но същата работа

# 174
Препоръчаните от Сладкодъвка и аз ги взех в предвид на един скрийншот. Само да влизам в Лидъл, че ние си нямаме тук и стига да ги има налични бих ги пробвала.
да но същата работа
Е те грижите за косата не са с ефект от един път.

# 175
Препоръчаните от Сладкодъвка и аз ги взех в предвид на един скрийншот. Само да влизам в Лидъл, че ние си нямаме тук и стига да ги има налични бих ги пробвала.
да но същата работа
Е те грижите за косата не са с ефект от един път.
а някой с отзиви за велнеа взех оранжевата серия

# 176
Ванеса, моята коса не е боядисвана никога, не използвам преси и маши. Косата ми е гладка и вече много време използвам кокосово масло по дължините и в краищата, мога само да дам положителни отзиви.

# 177
Ванеса, моята коса не е боядисвана никога, не използвам преси и маши. Косата ми е гладка и вече много време използвам кокосово масло по дължините и в краищата, мога само да дам положителни отзиви.
Точно това имах предвид ,и в предния пост...При твоята нетретирана коса, кокосовото масло трудно може да проникне в неотворен,здрав,непорьозен косъм.
В случай, че косата е боядисвана/изрусена,изправяна,къдрава...маслото спокойно си навлиза,защото косъмът е по-порьозен,отворен и т.н.
С това можем да затворим темата.

# 178
Цитат
На боядисани и третирани,особено изрусени дължини, не се слага кокосово масло.Маслото е много дълбоко проникващо.При постоянна употреба прави косата пръхкава,фризирана и т.н.
Коренът е друго нещо...
Цитат

Ванеса какво препоръчваш за третирани дължини преди баня Simple Smile

# 179
Най-лесно е със зехтин,всеки го има в къщи.Ако не искаш масла, ползвай някакъв балсам или специален преуош продукт.

Общи условия

Активация на акаунт