По-бърз растеж на косата - тема 11

• 53 445
  • 799
  •   1
Отговори
# 225
  • Под Слънцето
При мен в Дания във верига подобна на Лили, е към 17 лв, както писах. Утре, ако ходя до града, ще инвестирам в него.

# 226
И аз взех маската от Лидл.
Понеже нямам опит с такъв тип маски не разбрах каква е последователността - първо шампоан и после маска или първо слагам маската и като я отмия слагам шампоан?

Направих първия вариант вчера но не видях някакъв ефект, даже ми се стори по-зле косата от обикновено, къде бъркам?

# 227
  • Някъде там
Мернах го в бг сайт на 13 лв.
Шампоана е с екстракт от червен лук, точно като този на Нугела Simple Smile

# 228
Здравейте, имате ли отзиви от този серум на балеа за растеж и здравина на косата?
Попитах в темата за продукти от дм, но момичетата там май не го знаят.

Видях коментара в ДМ-ската тема, но не съм пробвала продукта, нямам впечатления. Следя обаче едно момиче от Германия с профил насочен в грижа за косата.
https://www.instagram.com/lauraspiessmache

Тя показва ето този серум за скалп от ДМ, но нямам впечатления:
https://www.dm.de/balea-professional-kopfhautpflege-peeling-tief … 066447467536.html

# 229
Мисля, че розовото е като лосион, който се втрива след къпане (може и преди това), докато второто е пилинг и е по време на измиването. Тъкмо одеве го гледах втория продукт и му се чудех да го пробвам ли. И момичето е доволно, така ли?
А първия серум така и не го видях. Имаше шампоана и балсама.

# 230
  • Някъде там
Споделям снимка на косата си.

Мисля, че имам прилична дължина. Обмислям да я пусна още малко Simple Smile
В момента ме мъчи лек косопад, купих си маската на Меди, шампоан и спрей за фоликули. По спомен освен за повлияване на косопада влият и за по-бърз растеж на косата.
Като се приберем от морето ще си купя и шампоана на Редкен за суха коса. В момента използвам само него, без маски. След измиване нанасям мист на алтерна и косата ми няма никакви поражения от солената вода.
Мека, бляскава и върховете са здрави. Ще видим как ще я оцени и фризьорката. На 20 август съм на фризьор. Ще боядисвам корени и ще освежим върховете, ще оформя и бретон отново Simple Smile

# 231
Искрица, косата ти е чудесна Heart Eyes
Допълвам си поста - преди малко си взех серум за растеж на Cocosolis. Някой да даде отзиви? Доволни ли сте?

Последна редакция: пт, 02 авг 2024, 10:49 от *Сладкодъвка*

# 232
Даа, на промоция е в Лили. Моля за мнения ако има такива които са го ползвали Simple Smile
Искрица, косата ти е чудесна Heart Eyes
Допълвам си поста - преди малко си взех серум за растеж на Cocosolis. Някой да даде отзиви? Доволни ли сте?

# 233
  • Някъде там
Спрейчето за растеж на кокосолис съм го използвала, освен обем в корените друг ефект не видях.
Така и не го поднових през годините.
Сладкодъвка, благодоря Heart.

# 234
Аз не съм доволна от спрея на Коколис. Освен един хубав аромат, друго не видях Simple Smile

# 235
Бях го набелязала да го пробвам. Не съжалявам, че го взех, може да има ефект при мен. А и го купих за малко под 30 лв. Wink

# 236
Здравейте момичета искам да си подсиля разтежа на косата и ми интересува някой ползвал ли е от това известно масло и дали има ефект също така ще помоля за препоръки

# 237
Искрица,ползвала ли си друг път маската на Меди? Аз преди около 2 седмици си взех шампоана и спрея защото ме налегна косопад и доста се чудех за маската.. дори и на витамините им съм хвърлила око .

# 238
  • Някъде там
Сладкодъвка, за тази цена се заслужава да се пробва.Още повече, че всичко е индивидуално и това, че при мен няма ефект не означава, че и при теб няма да има.
Пашова, използвала съм олиото, доволна съм. Не забелязах да ми расте по бързо косата от него, по скоро подсили и направи по-силна косата от корена.
CoCoMilk, аз бях една от първите, които похвалиха маската в профи тематата за коса. Когато я използвах бях много доволна. Има свеж и охлаждащ ефект върху скалпа, придава обем и определено спомага за растеж и се бори с косопада. Подобна серия на Меди е Виши Денси Densi-Solutions, която също много харесвам.

# 239
Благодаря, Искрица . Най-вероятно ще я взема за проба при следващото им намаление.
Виши го ползвах миналата година, есента когато имах по-обилен косопад и да имаше ефект но краткотраен при мен. Аз боря косопад доста време вече след Ковид. Надявам се шампоана и серума на Меди да направят нещо.. но към момента не виждам кой знае какъв ефект. Пия и витамини.

Последна редакция: нд, 04 авг 2024, 09:22 от CoCoMilk

Общи условия

Активация на акаунт