По-бърз растеж на косата - тема 11

• 53 457
  • 799
  •   2
Отговори
# 210
Споделям още два положителни отзива за маската на коса с арган от Лидл. Моята коса е нетретирана, подхранвам я редовно, резултатът при мен е мека и хубава коса каквато е и след профи продукти, които използвам, но на много по-ниска цена. Майка ми е с много суха и боядисана коса, също е очарована от маската.

# 211
Споделям още два положителни отзива за маската на коса с арган от Лидл. Моята коса е нетретирана, подхранвам я редовно, резултатът при мен е мека и хубава коса каквато е и след профи продукти, които използвам, но на много по-ниска цена. Майка ми е с много суха и боядисана коса, също е очарована от маската.

А какви профи продукти използваш? И аз съм с нетретирана / руса / коса и не мога да си намеря правилните продукти. В темата за профи продукти ми казаха, че явно използвам много силна козметика и затова косата ми е суха и с фриз… Ядосах се и сега си взех шампоан Dove / който си мислех, че го има във всеки магазин - ами, не… обиколих цяла София, за да го намеря /

# 212
Брюнетка съм обаче ако това има значение. Използвам продуктите на Доори и на Милкшейк, но всичко е до цялостната грижа. Писала съм назад в темата какво правя. Забравих за фриз, накъсани и раздвоени краища, суха коса и т.н.

# 213
През другите дни (не преди баня и не след) третирате ли с нещо косите си? Спрейовете като че омазняват или косата става лепкава. Възможно ли е претоварване от продукти и да се получи обратен ефект?
Всеки ден слагам кристали, но ефект не виждам освен, че малко я укротява да не е бухнала.

# 214
  • Марс
Аз не слагам нищо в другите дни, но всяка коса е различна и има различни нужди.

# 215
Изведнъж ми се появи косопад. Отдавам го на започване на противозачатъчни отново. Какво да използвам? Правя маски с масло от репей, слагам една вода на веледа против косопад...

# 216
Косопадът в момента е много разпространен, аз имам, имам и две приятелки, които ми се оплакаха тези дни. Според мен е сезонен, което е нормално.

# 217
Ох, здрава и щастлива бъдете! Аз съм голяма хипохондричка!

# 218
Слагам всяка сутрин слънцезащитно олио. Ако няма да излизам навън, тогава някое от другите които имам. Общо взето гледам да поддържам тази рутина, за да са здрави краищата на косата ми. Здрава е, не цъфти, нямам накъсвания.

# 219
Препоръчайте ми терапия за много изтощена от изрусяване коса.

# 220
  • София
Здравейте, имате ли отзиви от този серум на балеа за растеж и здравина на косата?
Попитах в темата за продукти от дм, но момичетата там май не го знаят.

# 221
С този шампоан косата ми расте по 1см за 2 седмици. Не знам дали вече се предлага в БГ.

# 222
  • Под Слънцето
С този шампоан косата ми расте по 1см за 2 седмици. Не знам дали вече се предлага в БГ.

Тъкмо преди 2 дни го загледах и щях да питам тук някой има ли отзиви, че много му се чудих . Около 17 лв излиза в бг пари. Май него ще взема.

# 223
От къде го купувате?

# 224
В Испания го купувам и струва 3 евро. Но понеже бях гледаха продукти на същата фирма и в България, може вече да го предлагат (или да има опция да се поръча от някой сайт). Маската към същата серия също е добра.

Общи условия

Активация на акаунт