По-бърз растеж на косата - тема 11

• 53 449
  • 799
  •   1
Отговори
# 240
За коя маска на Меди става въпрос?Може ли линк?

# 241
# 242
  • Марс
Меди изобщо не понася на моята коса ,за съжаление, сега съм със спрейчето на Лола, засега съм доволна, понася ми и май не пада особено. Растеж имах осезаем със старата формула ФКинсгли, но я смениха и новата не ми понася. След него сигурно ще пробвам Кокосолис.

# 243
  • Някъде там
Меди изобщо не понася на моята коса ,за съжаление, сега съм със спрейчето на Лола, засега съм доволна, понася ми и май не пада особено. Растеж имах осезаем със старата формула ФКинсгли, но я смениха и новата не ми понася. След него сигурно ще пробвам Кокосолис.
Аз също имах ефект от ФК ( старата формула), след обновяването нямах добър резултат.

# 244
Вчера бях в Лидл и вече нямаше от маската с арган. Имаше 2 броя с маслина и 20 с мед.

# 245
https://testerbg.com/produkt/bionetic/
Някой пробвал ли е този спрей?

# 246
Може ли линк за дарсонвал?

# 247
Искрица, малко встрани от темата, но с каква боя боядисвяш тази хубава коса? И кой номер?

# 248
  • Някъде там
Искрица, малко встрани от темата, но с каква боя боядисвяш тази хубава коса? И кой номер?
Знам номерата на боите, които използва фризьорката ми, но не знам товно в какви пропорции слага.
 Забърква ми смес от  6.256+6.23+5.3 + малко сив пигмент( боя на Алфапарф).
Ходя на месец, месец и половина за корен, и веднъж на три месеца боядисваме дължините.
Между боядисванията използвам този балсам.
Прави косата копринено гладка Simple Smile

Последна редакция: сб, 10 авг 2024, 17:52 от Искрица

# 249
Момичета по колко Биотин на ден е хубаво да се приема?
Взех си нови добавки, по 2500 мг са.
И след колко време забелязвате ефект?
От маслото на Миеле с розмарин аз съм изключително недоволна. За растеж ефект не мога да кажа дали има, защото съм ползвала три пъти. Раздразнява ми ужас и скалпа, омазнява много косата ми(която поема много масла, защото е суха , гъста и плътна), а краищата стават изпръхнали.
Когато разредя с други масла е една идея по-поносимо, но иначе за мен е тотално разочарование.
Много е тежко. И не е за моят скалп.
Купих си розова вода сега да впръсквам.
Нямам кой знае каква нужда да от повече дължина (до под гърдите ми е),но съм се заинатила да стигне до лактите.

# 250
  • Някъде там
Момичета по колко Биотин на ден е хубаво да се приема?
Взех си нови добавки, по 2500 мг са.
И след колко време забелязвате ефект?
От маслото на Миеле с розмарин аз съм изключително недоволна. За растеж ефект не мога да кажа дали има, защото съм ползвала три пъти. Раздразнява ми ужас и скалпа, омазнява много косата ми(която поема много масла, защото е суха , гъста и плътна), а краищата стават изпръхнали.
Когато разредя с други масла е една идея по-поносимо, но иначе за мен е тотално разочарование.
Много е тежко. И не е за моят скалп.
Купих си розова вода сега да впръсквам.
Нямам кой знае каква нужда да от повече дължина (до под гърдите ми е),но съм се заинатила да стигне до лактите.
Никога не съм приемала Биотин самостоятелно. Няма ли листовка, в която да е описано по колко mcg. на ден трябва да се  приема?
Намерих това описание с количество, от биотин който имаш ти и пише, че се приема по една таблетка дневно.
https://apteka.framar.bg/30100986/%D0%B1%D0%B8%D0%BE%D1%82%D0%B8 … D0%B0%D0%BB%D1%81

# 251
По една таблетка е. Но чудно ми беше по колко е прието да се взема, защото съм чела из темите преди време, че има жени, които приемат и по 5000 мг. А на мен това ми се вижда ново.
То моят и не е само биотин.
Аз досега съм приемала само с цинк в комбинация. И понеже от месеци не съм пила добавки, а имам лек косопад в момента (нищо фрапиращо), но реших да Попов малко така или иначе си е време.
Любопитна съм дали ще има ефект за растеж, защото никога досега не съм пила такова огромно количество. А съм чела е точно в такива количества ако се пие има най-голям ефект.

# 252
Аз съм пила от 10 000 за растеж,  сега отново си поръчах чакам го тези дни заради косопад.

# 253
Прекалено много биотин не е добре че почваше да пречи на някой друг от Б витамините, май б5 беше. На мен дори 5000 микрограма на ден веднага ми докарват акне а за 10000 не искам и да си помислям. Други вземат от 10 и не им пречи с нищо. Та и там си е индивидуално, а и то не е примерно като миноксидила, то е просто витамин. Ако има липса и проблемът е от нея, запълването помага наистина. Но ако няма такава, не виждам с какво ще помогне.

# 254
Преди 2год съм го пила и не съм имала проблеми с уговорката,  че не е било всеки ден а около 2-3 пъти седмично. Сега имам обилен косопад и ще видя дали ще има ефект. Може би пак по същата схема ще го приемам.

Общи условия

Активация на акаунт