По-бърз растеж на косата - тема 11

• 53 360
  • 799
  •   3
Отговори
# 270
Момичета... гледах рецептата за домашен еластисайзър, но не намирам такова чудо като ампула витамин А. Някоя от вас правила ли е еластисайзъра, какво слагате?

Аз го правя, слагам бадемово масло, глицерин, витамин А и Е. Купувам всичко без бадемовото масло от аптеката. Витамините са под формата на меки капсули, дупча с една игла и изстисквам в сместта.
Това е рецептата от форума:

# 271
Искрица, кой продукт от ЗР използваш?
Използвам тоник от тази серия.
https://www.zlatnaribka.com/lola-from-rio/rapunzel-za-stimuliran … a-i-zazdravyavane

viara1912, ти най-добре може да прецениш от какво има нужда косата ти, ние няма как да ти кажем да отидеш или да не отидеш на фризьор, това е решение, което трябва да вземеш сама.

Здравей, а ползваш ли и шампоана от тази серия? Скоро си взех точно него заедно с тоника и спрей-балсама, но не съм започнала да ги полвам още.

# 272
Искрица,  от къде купуваш оцветяващия балсам за коса?

# 273
Искрица, доволна ли си от тоника?

# 274
Здравейте!
Някой използвал ли е маслата на Cocosolis hair и grow?
Има ли ефект?
На път съм да дам едни пари, ама да попитам Grinning
Косата ми много опада след раждането на близнаците,трябва й подкрепа..

# 275
Според мен пробвайте със стимуланта на Икаров.

# 276
  • София
Аз ползвах Grow, а сред това взех Hair, което е ползвам като маска преди да е измия и мисля, че има повече ефект.
Grow е просто спрей, който пръсках след измиване
За ефект не мога да потвърдя, но поне мирише добре и ставаше някак жива не е утежняваше

# 277
  • Някъде там
Не съм възхитена от спрея на кокосолис,  но пък има и такива, които виждат резултат и са доволни.
Лично за мен спрейчето придава обем и ухае добре, ефект не видях.

# 278
+1 за Икаров

# 279
Да ви кажа моята коса порасна от само себе си, в моментите, в които бях толкова заета, че грам не й обръщах внимание.
Цял живот я мажа с какво ли не за растеж. Много неща съм опитала.
Тази година сигурно е годината, в която най-малко съм полагала грижи за косата си, а обикновено съм много фанатична на тази тема.
Сега съм на един шампоан, маска, балсам, кристали, термозаща и сушене. Редовно боядисване.
Много рядко правя маски с масла,  не използвам нищо специално за растеж.
Косата ми стигна до лактите. Никога не съм имала такава дължина и много й се радвам.
Мислех да си правя балеаж сега за Новата година, отказах се и я почерних доволно. Цветът е разкош. Една идея по-суха в краищата. Мисля да мина на протеин за известно време.
Харесах една пловдивска фризьорка и може би ще отида да си направя някоя терапия при нея.
Косата ми не е подстригвана от повече от половин година.

Последна редакция: пт, 03 яну 2025, 19:13 от Caroline_Bingley

# 280
И аз ЗА Икаров стимуланта за растеж. От месец и малко го ползвам и ми е на половината опаковката, обаче аз пия и хр.добавка на BioTrade - Sebomax и минах на същия шампоан.

За Икаров - аз го ползвам преди деня за миене на коса, като втривам хубаво в скалпа с надолу главата - правя си масаж с пръсти и натискам добре за да попие хубаво, после оставам цяла нощ да преспя с него и на следващия ден си мия косата.

Отделно си поръчах масла - едното дори се води хидратираща  маска за коса на БГ бранд е, но ще дам отзив за тях когато ги опитам (NP Cosmetics Atelier). Гледах за тях ревюта в Тик ток, а аз предпочитам БГ брандовете да ползвам особено масла.

Опитвала съм още един БГ бранд - La Elia също доволна останах особено от витамините им. И те предлагат натурална козметика и масла за косата.

+1 за Икаров

# 281
И тук да дам +1 са масаж на скалпа 😅 много важна стъпка! Откакто го правя расте буйно нова коса.
Първо масаж, мажа стимуланта, понякога примесен с други масла, пак масаж, по възможност преспивам или стоя макс време.

И аз ЗА Икаров стимуланта за растеж. От месец и малко го ползвам и ми е на половината опаковката, обаче аз пия и хр.добавка на BioTrade - Sebomax и минах на същия шампоан.

За Икаров - аз го ползвам преди деня за миене на коса, като втривам хубаво в скалпа с надолу главата - правя си масаж с пръсти и натискам добре за да попие хубаво, после оставам цяла нощ да преспя с него и на следващия ден си мия косата.

Отделно си поръчах масла - едното дори се води хидратираща  маска за коса на БГ бранд е, но ще дам отзив за тях когато ги опитам (NP Cosmetics Atelier). Гледах за тях ревюта в Тик ток, а аз предпочитам БГ брандовете да ползвам особено масла.

Опитвала съм още един БГ бранд - La Elia също доволна останах особено от витамините им. И те предлагат натурална козметика и масла за косата.

+1 за Икаров

# 282
  • Банско
За толкова години не намерих нищо, което да помага нито за мекота, нито за блясък, нито за растеж. Пробвах и прослувутите масла с розмарин и вода, ами пак не расте по-бързо. Същото си е като преди. И Икаров пробвах, и Приорини и коприви - нищо.

# 283
Всичко иска много време, постоянство и търпение според мен. И аз съм ЗА масаж на скалпа. Няма универсална формула за всички коси, аз разбрах едно - пробвам за да разбера има ли ефект или няма... Като няма ефект не го продължавам продукта, ако видя ефект - повтарям. И предимно потвърдени продукти взимам за проба

# 284
За дълга коса иска грижа и за дължините, особено краищата. Повечето хора не успяват да я отгледат дълга не защото не расте достатъчно бързо, а защото не могат да запазят дължината. Има си го и факторът колко бързо израства и на колко време се обновяват което не е еднакво при всеки. Но краищата са немалък фактор.

Общи условия

Активация на акаунт