По-бърз растеж на косата - тема 11

• 48 610
  • 666
  •   2
Отговори
# 645
И при мен не се отвори ,но се разрових и открих това :

# 646
И при мен не се отваря. Това
тази Радостина от Hairholic ли е?

# 647
Някой ползвал ли е маслото на Икаров, както и конското чудо?
Забравих да коментирам конското чудо, да пробвала съм го, не видях обаче особено бърз растеж. Използвах само маслото, което се слага в корените.

# 648
  • Някъде там
И при мен не се отваря. Това
тази Радостина от Hairholic ли е?
Да, тя е.
Някой ползвал ли е маслото на Икаров, както и конското чудо?
Забравих да коментирам конското чудо, да пробвала съм го, не видях обаче особено бърз растеж. Използвах само маслото, което се слага в корените.
Имам приятелка, която буквално обеснява, че маслото на Икаров е чудо, но лично аз не съм го използвала. По отношение на натурални тоници се доверих на този сайт : https://naturepowerbg.com/.
Някой пробвал ли ги е?

# 649
Тези от вас, които използват стимуланта на Икаров, колко често го нанасяте?

# 650
Аз ползвам един от стимулантите на Икаров, около 2 пъти в седмицата, слагам си плик и кърпа отгоре и стоя повече от 30 мин. Косата сякаш е по-мека, но май по-бързо се омазнява, но и аз не съм взела правилния вид, защото е за суха и нормална коса, а моята си е омазняваща се.

# 651
Него отдавна не ползвам, но като цяло масла за коса ползвам преди всяко миене.
Тези на khadi не са толкова тежки, може да се стои и по 30 мин и повече с тях. Ако искате ги пробвайте. Аз сега съм с Ривана, но след нея пак минавам на кхади.

# 652

От октомври досега.
Ох, много ме е яд, че не ми дава да завъртам снимките. Иначе цъфтежи нямам, но следващия месец ще ида за оформяне, тъй като фризьора, при който бях се оказа, че ме е офъкал неравно😅 и една терапия ще си направя и ламиниране.

# 653
Уау,от Ривана ли е този напредък!? Браво!
 Говорих с онколога си и той каза ,че няма драма с вит.В. - мога да го ползвам.

# 654
Азара, разкошна ти е косата. Ако не бях естествено светлоруса щях да ползвам само къна и индиго. Слагах по едно време къна с голям процент касия, но потъмнява и почервенява косата и не мога да се възприема.

# 655
Аз съм споменавала какво ползвам. Не съм къносвала от август. Не червенее. Ама ми е тъжно, че моя естествения цвят се е позагубил, явно от хормоните ми е потъмняла Sad
Година по-рано, когато спрях къносването ми беше така

Беше по-пепеляво някак.

# 656
Не ти червенее, но е тъмна, а аз си искам русото. Дори и малко къна да сложа, моментално си проличава. Много бързо дръпва червения цвят, защото е светла основата. Оставила съм я сега, нищо не я правя, никаква топлина не използвам, само шампоан, балсам и маска.
Естествения ти цвят също е много хубав.

# 657
Моето русо беше сламено русо.. някъде допреди 6 години преди да се къносам, после е започнала да потъмнява.
Дори не знам ако израсте изцяло моя цвят дали ще може да ми докара някой фризьор това русо.

# 658
  • Някъде там
Азара, косата ти в момента е разкошна! Цветът много ми харесва – това тъмно шоколадово с лек топъл подтон изглежда изключително приятно. Самата коса изглежда много здрава. Що се отнася до растежа, от октомври насам ми се струва съвсем нормален, но ти можеш да прецениш най-добре според това колко бързо расте косата ти по принцип.

# 659
Мога да пратя снимка на Лс в цяло лице, вижда се осезаема разлика. Така изрязано и аз не виждам каквото е😀 но не е нещо 20 см😄

Общи условия

Активация на акаунт