По-бърз растеж на косата - тема 11

• 48 571
  • 664
  •   1
Отговори
# 660
  • Някъде там
Мога да пратя снимка на Лс в цяло лице, вижда се осезаема разлика. Така изрязано и аз не виждам каквото е😀 но не е нещо 20 см😄
Не, не е необходимо, затова написах, че ти може най-добре да прецениш.
20 см. си е сериозен растеж от октомври до сега.

# 661
Аз искам снимка на ЛС, ако може Smile

Искам да видя прическата ти, мисля че много ще ми хареса, но не мога да преценя формата каква е точно от снимките тук. Още се чудя и за къната, моят косъм е тънък и ще се уплътни, ако започна да се къносвам.

# 662
Тези от вас, които използват стимуланта на Икаров, колко често го нанасяте?
Нанасям преди всяко измиване на косата. Мия си я на всеки трети ден, т.е. по 2 пъти в седмицата. Правя масаж на скалпа, комбиниран с ресане с дървен гребен от нийм, след това нанасям в корените стимуланта. Слагам стреч фолио, след това една кърпа за глава, нагрявам със сешоар, за да се затопли главата и стоя така 3-4 часа. Понякога по-малко, понякога повече, зависи с какво време разполагам.

# 663
  • Някъде там
Днес привърших първа опаковка на серума за скалп на Лореал от серията Growth.
Закупих си две опаковки през месец декември. Не съм впечатлена от към борба с косопада, серумът на Керастаз ми влияе доста по добре. Споделям снимка, като привърша и втората опаковка ще споделя отново за да сравним и да преценим дали има ефект за по-бърз растеж.

# 664
Серумът на Лореал според мен дава ефект, обаче при мен там, където е нанасен се забелязват едни люспи, подобни на пърхот. Нанасям почти всеки ден от него, но това е доста неприятно, защото изглежда все едно имам пърхот.

Пуснах поръчка от Зоя, реших да направя смес, която видях в интернет: на водна баня се "готвят" розмарин, карамфил и сминдух. Да видим какво ще излезе от цялата работа.

Общи условия

Активация на акаунт