По-бърз растеж на косата - тема 11

• 48 758
  • 676
  •   1
Отговори
# 675
Понеже тука сме активни 😀 във вечна чуденка съм. Никога не съм си взимала две серии за коса една след друга. Не знам дали е правилно така. Но примерно шолзвяте разни продукти за растеж - да речем на лореал. Като свършат продуктите, пак ли същото взимате или давате почивка ? Нов вид ли взимате - примерно за хидратация, възстановяване или нова марка/серия пак за растеж?
По принцип имам 5-6 шампоана в момента и 3-4 маски🤣 като два от шампоаните ги ползвам при нужда, скъпи са.
Скоро ми приключва аминексил серията и се чудя пак ли с нея (със серума ми се води втори месец, втора опаковка, шампоана и него от тогава ползвам). Серумът свършва, предполагам до месец и шампоана. С какво да заменя е въпроса?
То при мен и не е толкова да давам почивка от определен продукт, колкото ни се иска да пробвам това и онова.

# 676
  • Между гори и планини
Аз като съм доволна от нещо не го сменям. От пролетта до скоро бях с оранжевата серия на Елсев gream long. Съвсем скоро смених с друг шампоан но пак на Елсев. Арганово масло ползвам вече не знам кое подред шишенце. Въобще - действа ли ми нещо добре, не виждам смисъл да го сменям.

Общи условия

Активация на акаунт