Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 20

• 60 925
  • 744
  •   2
Отговори
# 540
  • Варна
Здравейте.
Някой ползвал ли е импрегниращ препарат на ДМ за ски екипировка? Доволни ли сте и не мога да разбера пере ли или само поддържа това да не се скапе мембраната ?

# 541
И аз подарявам талон за чадъри, някой ако иска нека ми пише на лично и да ме светне как точно мога да "подаря" талона 😀 .Скрийнщот ли му правя или ?

# 542
  • Бургас
Падна ми се талон за Филипс,ако някой го иска,подарявам го!

# 543
И аз подарявам талон за чадъри, някой ако иска нека ми пише на лично и да ме светне как точно мога да "подаря" талона 😀 .Скрийнщот ли му правя или ?
Правиш скрийн шот на картата си и го пращаш на който иска Simple Smile

# 544
Тези талони са свободни, ако някой иска.

Днес си купих този гланц, с талона за червила.

# 545
Търся код за Бенетон, който има свободен и желае да го пердостави, моля да ми пише на ЛС

# 546
  • София
Не всички чадъри на Бенетон, които се предлагат в ДМ са автоматични. Ако купувате чадър от ДМ на марката, проверете на място дали е автоматичен.

Кристал, изпращам картата си,  а талона е
 активиран.

# 547
А мини чадърите на Бенетон как са? Колко са големи и стабилни ли са?

# 548
Аз също предлагам талон за отстъпка на чадъри, на Нивея и гланцове за устни.
Ако има желаещи,  предоставям ги.

# 549
  • София
Аз също предлагам талона за чадъри ,комплекти и червила. 😀

# 550
Имате ли впечатление от тези два крема на Revolution?

На мен ми трябва базова хидратация, защото напоследък каквото и да сложа с активни съставки на лицето си дава реакция. Тези не съм ги ползвала, но виждам, че са с вит.С, ниацинамид, ретинол. Някой с чувствителна кожа да ги е ползвал?

# 551
И моите талони за отстъпка са различни. Само че може би само от един от тях ще се възползвам.
Предлагам за отстъпка за червила и чорапи.

# 552
  • пустинята Гоби
Чорапите са много хубави. Аз имам отпреди 3-4 чифта черни. Сега с талона купих на децата и те са много приятни. Щях да взема повече, но нямаше изобр в магазина, който посетих вчера, а не ми се занимава да обикалям за едни чорапи.

# 553
# 554
Пак червила и гланцове ми се паднаха.
Ако някой го иска, да пише.

Общи условия

Активация на акаунт