Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 20

• 60 911
  • 744
  •   2
Отговори
# 555
Менструално бельо днес имаше от всички размери в ДМ Княжево -София.
Скрит текст:
Благодаря! Купих днес едни да видя как ще са.
Ще ги ползвам като допълнителна защита за питащите Simple Smile
Възникна ми един въпрос относно този тип бански - щом не минават течности отвътре новън, дали и водата от басеина няма да попива и влиза навътре? С цел предпазване от хлора и другите химикали питам, няма да плувам неразположена 😀

# 556
Може ли купон за червила?

# 557
Може, пращам ти.

# 558
Може ли купон за червила?
Пратих на л.с.

# 559
Здравейте!
За колко броя важат тези талони от скреч картите?

# 560
Много благодаря!!

# 561
Здравейте!
За колко броя важат тези талони от скреч картите?
Според описанието няма ограничение за брой поне на тези, които имам аз. Паднаха ми се повторно 3 талона за душ гел и -15 % за парфюми. Ако някой ги иска да пише ЛС.

# 562
  • София
Мога ли да помоля за талон за чадърите, в случай, че има някой който няма да го ползва.

# 563
Vangobi, писах ти 🙂

# 564
Момичета, играта със скреч картите приключи ли? Не виждам в приложението вече талони за изтриване.

# 565
До 26ти мисля че беше, т.е. до вчера.

# 566
  • Plovdiv
Мога ли да помоля за талон за чадърите, в случай, че има някой който няма да го ползва.

Аз имам как да ти го пратя

# 567
Момичета, знам че е коментирано, но не си спомням отзивите. Накрайниците dontodent sonic хубави ли са и пасват ли добре на четка Philips sonicare?

# 568

Аз имам как да ти го пратя
Изпращаш снимка на твоята карта на ЛС.

# 569
  • пустинята Гоби
Момичета, знам че е коментирано, но не си спомням отзивите. Накрайниците dontodent sonic хубави ли са и пасват ли добре на четка Philips sonicare?
Малко по-твърдички са накрайниците на донтодент, за мен примерно това не е проблем. Пасват на мерки Филипс, но си трябва една идея натиск при поставяне.

Общи условия

Активация на акаунт