Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 20

• 61 057
  • 744
  •   1
Отговори
# 240
# 241
Някой може ли да даде отзиви за тези шампоани ?

# 242
Азелаиновата киселина на Revox е чудесна и помага за изсветляване на петна.

# 243
Някой може ли да даде отзиви за тези шампоани ?

За тази серия на Джон Фрида точно не юога да кажа, но по принцип съм доволна от техните шампоани и балсами особено тези от сериите за права коса и за къдрици.

За дълбокопочистващия шампоан на Балеа - той е хубав. Дъвкан е в тази тема назад във времето много пъти и е потвърждаван като успешен продукт за цената си и действието си. Аз също го ползвам по веднъж-два в месеца, сред постоянните ми шампоани е.

# 244
Азелаиновата киселина на Revox е чудесна и помага за изсветляване на петна.

Супер,ще го взема да изпробвам.А мога ли.да я нанеса след серум с витамин с или хилаурон или?

# 245
Може, но се нанася първо серумът на водна основе, после https://други.Това трябва да се съблюдава.

# 246
Да, първо серумите на водна основа, после азелаинова киселина, след това хидратиращ продукт. Не се комбинира с ретинол и директни киселини.
Аз лично използвам витамин Ц сутрин, а азелаиновата киселина вечер. Не съм ги комбинирала, но не намерих информация да не трябва.

# 247
Хм, азелаинова мажа с ретинол аз също и с вит Ц.

# 248
Днес се намазах с този серум
И усетих как ми се стегна лицето  и лъсна при вас същото ли.се случва?🙄досега такъв ефект от серум да ме стегне нямам имам само от маска с хума 😂

# 249
Относно live на 14.02 - дмБио ще включва ли и АМ?

# 250
Не, адаптираното мляко не се включва.

# 251
Днес се намазах с този серум
И усетих как ми се стегна лицето  и лъсна при вас същото ли.се случва?🙄досега такъв ефект от серум да ме стегне нямам имам само от маска с хума 😂
На мен точно това стягане и опъване на кожата не ми беше приятно, усетих я дехидратирана. Даже не го използвах докрай и го хвърлих.

# 252
Върху серумът с вит Ц се слага крем, не може само с него.Той не е маслен извлек, а някои хора са свикнали само със серуми да се мажат, но не с всички може после да не се нанесе крем.Целта му не е да хидратира , той е с активна съставка.

# 253
Да, да, разбира се, че е така, но просто съм използвала доста видове серуми с витамин Ц досега и на този ефектът и усещането не ми допадна, предпочитам други. Честно казано за първи път от витамин Ц имам подобно усещане, сравнението с изсъхване на маска за лице с хума е много точно.
Водя се по нуждите на кожата ми в определен момент и от сезона и понякога кожата ми е по-нетолерантна към наслагване на продукти.

# 254
Да, странно, защото съм ползвала
този и нямах такова усещане, но беше преди година.Може нещо да са променили.А и моята кожа е мазна.
Това за серумите го казах за дамите, които разчитат само на тях.Някои жени не търпят крем, а вит Ц серум няма как да е сам поставен,трябва нещо след него.

Общи условия

Активация на акаунт