Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 20

• 60 962
  • 744
  •   1
Отговори
# 345
Истината е, че клиенти и продажби се печелят с много промоции и отстъпки. ДМ в България ощетява много клиентите си  в посока отстъпки и  асортимент. Непрекъснато изчезват хубави продукти, а в същото време в други държави ги има. Цените също тук са по-високи, е как ще ме накарат или по-точно привлечат като клиент, ако не ми предложат добри отстъпки?

# 346
  • Варна
Процентът на отстъпката е висок.За мен е нормално да има някакво усилие,което да се изисква за получаването ѝ.
Вчера влязох за секунди в лайфа,проверих,купонът вече беше там и излязох.Въпросната блогърка не ми е сред приятните.
И да,цялото хихикане и т.н. не ме кефи.
Темата за азиатската козметика определено ми харесва.Лошото е че dm имат малко разнообразие /в сравнение с Лили/.

# 347
Защо така бързо изчезват овесените млека от ДМ Био серията?! Почти случайност е да улуча момент с 3 или най-много 4бр. налични.

Все се каня да питам на място, но.... сещам се, когато вече съм излязла от магазина.

За азиатската козметика ще ми е интересно какво ще споделят. В последно време доста неща ползвам.

# 348
Колко време продължава лайфа?

# 349
  • Варна
Има го в приложението все още,ако искаш,можеш да си го пуснеш и сега Smile
Сега го погледнах /превъртях/, нещо като 45 мин. е.

# 350
  • пустинята Гоби
Аз получих талон, написах го ясно, защо решихте че се оплаквам, че нямам такъв? Просто се чудя защо е нужно да е по този начин като има друг. Не прочетох някой да е изгледал лайфа с интерес. Иначе е ясно, че сайта и приложението са полезни.

# 351
Аз пък се сетих да влезна в 19 и нещо и естествено изтървах.

# 352
С кого беше лайфа всъщност? И аз влязох, докато се зареди купона и после излязох

# 353
  • Пазарджик
С кого беше лайфа всъщност? И аз влязох, докато се зареди купона и после излязох
С Ана веганката.Участва в един сезоните на Мастер шеф.

# 354
Има го в приложението все още,ако искаш,можеш да си го пуснеш и сега Smile
Сега го погледнах /превъртях/, нещо като 45 мин. е.

Има го, и аз го пуснах, но на запис не дават талон.

# 355
Може да се обърнете към клиентския им център, защо по този начин са решили да раздават талони, не вярвам да не върнат отговор.
Както споменах, в немското приложение е подобно, такава им е концепцията изглежда.
И на мен не ми допада, че вече отстъпката за рожден ден е еднократен талон, че не мога да взема всичко, което ползвам от един филиал, поради липса, но това е положението. В Германия също съм обикаляла няколко магазина, че да купя това, което искам с талон, там потока от хора е в пъти повече, съответно продуктите се изчерпват и също няма зареждане.

# 356
  • пустинята Гоби
Опуках талона аз. Някакъв нов интересен чай си взех - джинджифил, лимон и мед от манука, отивам да го пробвам.

# 357
Значи на няколко пъти се спирам да пиша, защото не ми се влиза в безсмислени спорове, но наистина ми дотегна да чета оплаквания по темата с талоните и лайфовете. Тази тема се обърна само на това. В крайна сметка dm са голяма компания и следват някаква маркетингова политика, която изобщо не е нужно да съгласуват с 10 потребителя от тема в бг мама. Освен това най-вероятно правят проучване и следят резултати, та дали аз и още няколко души гледаме лайфовете не смятам, че е определящо.
Другото, което ми прави впечатление е, че за някакви смешни талони на стоки с цена от порядъка на 4-6 лв се пишат романи дни наред. Наистина ми е странно. В крайна сметка ако талоните ни устройват, ползваме, ако не - не ползваме и с това не свършва светът. Бих се радвала да чета и нещо по-съществено от това кой какво мисли за талоните на dm.

# 358
Може да е малко досадно да се гледат лайфовете, но пък за мен са полезни - например от първия видях, че имат кърпички подобни на water wipes на символична цена, както и бебешки/детски шампоан - нещо, което изобщо не бих се сетила да потърся там. С талона ги взех и на символична цена. С нетърпение чакам азиатския.

# 359
  • Вдън горите тилилейски
Опуках талона аз. Някакъв нов интересен чай си взех - джинджифил, лимон и мед от манука, отивам да го пробвам.

Сподели дали ти е харесал, че и аз го загледах Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт