💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 32/

• 55 187
  • 737
  •   2
Отговори
# 390
Аз, мадам. Аз питах за субтитри на филма. За сериал изобщо не говоря.
Ако се съберат някога Ханде и Бурак тогава ще превеждам аз Grinning

# 391
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Wink

Gift Heart

Sparkling Heart

# 392
Ханде май скоро започва работа по нов проект

Знаете ли долу - горе колко време след заснемането на даден проект се пуска по платформите?

# 393
  • Кърджали
Някои сравнително бързо - половин година... Други може и две години да си минат. Но да се срещнем по средата и да кажем - година.
Но "чета" не означава "почвам да снимам". Може да е "Прочетох, не ми харесва", "Хареса ми, ама нещо се обърка", "Хареса ми, ама един бог знае кога ще снимаме"...

# 394
Здравейте! Flowers Hibiscus

Тина, това е много относително. Бурак снима първи сезон на Шахмаран 2021, а излезе по Нетфликс преди една година. Втори беше 2022, а ще го пуснат сега. Чаатай пък снима Кюбра март 2023 и сега излезе без толкова дълга пауза.
Съмнява ме да е тази година, ако е сигурно нали и снима нещо.
Те с Керем все четяха сценарии, ако помните, така че докато не се обяви нещо официално, не им вярвам. Satisfied

# 395
  • София
Нашата Мелиса Дьонгел от СЧК има любовна връзка с  Халил Ибрахим Джейхан.

# 396
Хипотитично - ако се започнат снимки март месец тази година, проектът ще го пуснат най- рано догодина,  така да ви разбирам..
Нещо съм се заблудила, че бързо стават нещата на платформа..

# 397
Здравейте. Animal Bee

И аз знам, че доста се бавят в излъчването на тези проекти,  иначе самото заснемане е бързо - за 2 месеца някъде ги снимат 6-8 серии или колкото там ще са.  И снимки от сет сигурно няма да излязат, понеже тайна се  пази. Satisfied
Нека да работят хората, а пък ние...ще чакаме, няма какво да правим. Grinning

# 398
Инфо:

( Към днешна дата - 1 еп. на „Почукай на вратата ми” в Ютуб е 52 773 169 Trophy Sunglasses )

"В Панама каналът TVN ще бъде домакин на премиерата на сериала „Почукай на вратата ми”
„Еда и Серкан скоро ще ви отведат на приключение, изпълнено с любов и смях."

# 399
Ханде с 2 сериала в класацията. Супер!

Ако април започнат да снимат за телевизия, май, най-късно юни са на екран (освен, ако не са ДЧ Grinning )
Ако април започнат да снимат за платформа, най-рано следващата година ги чакам. 2-3 сериала съм гледала, още чакам Шахмаран. И още един чакам. Снимките му приключиха миналото лято, изобщо не се чува нищо за излъчване, а скоро започват да снимат втори сезон...

# 400
Пълната версия на последното интервю на #HandeErçel

# 401
Навсякъде е гръмнала новината за Ханде и дигиталният проект, така че дано наистина вече го е избрала. Нетфликс е празен без нея Wink Дано се цели високо към него, а не към по-малки платформи. Дано е международна такава. Много яко! Ама ще си почакаме… Wink
Благи, снощи официалната страница на Шахмаран пусна стори “Втори сезон-скоро!”
Така че вече е официално, не само слух. Залагам на февруари, март вече ни е пълен… Laughing

Като заговорих за Нетфликс, каква огромна разлика има в турските сериали по тв и турските дигитални сериали - не е истина!!!
Пуснах си тези дни един по Нетфликс с Бирдже Акалай, да не ви казвам какви разкрепостени сцени има, супер странно ми беше. Не знам с Бурак прясно от миналата година ли им е приятелството, или датира от по-отдавна, но ето възможна причина, поради която прекараха време в началото на лятото(приятелски).
Във въпросния сериал Бирдже е много успешна журналистка, хората ѝ махат с усмивка и възхищение по същия начин като към Кенан Йозтюрк. Обменяли са съвети как да бъдеш успешен журналист в турско дизи. Laughing
Не е лош, ама другата главна актриса ми е много неприятна от преди това.
Хубавото в дигиталните сериали за нас: свършват бързо и не ти позволяват да влезеш така в тях и после да ти е мъчно по тях. Сериите са много кратки и малко, докато се усетиш си ги изгледал.

Керем дали се върна от Канада? Ханде не ни липсва, ама той съвсем се покри. Малък Сечко не, ама Баба Марта може и да ни донесе информация за предстоящия му сериал.

# 402
# 403
Какви ги замислят искам да разбера. Веднага!

# 404
Общ проект на платформа??? 😎😉
Какви ги замислят искам да разбера. Веднага!

Общи условия

Активация на акаунт