💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 32/

• 55 177
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Пуснах си тези дни един по Нетфликс с Бирдже Акалай, да не ви казвам какви разкрепостени сцени има, супер странно ми беше. Не знам с Бурак прясно от миналата година ли им е приятелството, или датира от по-отдавна, но ето възможна причина, поради която прекараха време в началото на лятото(приятелски).

------------------------------------

Западната култура ще залее като помия и Турция. Турските сериали за това се гледат толкова много, ние все още държим на морал и ценности, и ни е приятно да гледаме това на екрана. Либералните англосаксонци рекламират правенето на секс от втората среща, живот без брак и деца, вижда се от филмите много ясно.
Лекото поведение и деградация на морала започва в големите градове, насажда се от телевизиите, фондациите, неправителствените организации. Имам приятели турци, които не харесват Ердоган /носител на традиционни и консервативни ценности/ и гласуват за либералната опозиция /която спечели в много големи градове/. Като гледат България се кълнат, че никога няма да стигнат до такова дъно, нямало да разрешат казина и игрални зали, толкова свободно да се продават наркотици, до спад на браковете с 70 %, до броя извънбрачни деца /половината от всички родени/.
Пожелавам на турците да не тръгват по нашия път.

# 436
Аааййдеееееее... И тук ли идеологическо напъпляне. Аз това го четох в темата за Рибарчето, само че под друг ник. Angry

# 437
Мама Бюрсин ❤

Рожденичката Биге & Ханде - приятелството им излезе стабилно..

# 438
Много ми харесва Биге, направо ми идваше да я удуша Joy
Радвам им се с Ханде.
Тази снимка не помня да съм я виждала.

# 439
Ханде е в Будапеща:

Purple Heart

Последна редакция: чт, 01 фев 2024, 16:46 от Cocodoggo_mom

# 440
  • София
Керем, New York и разбира се Франк Синатра...Smiley New York, New York! Nature DizzyNature DizzyNature Dizzy
https://twitter.com/i/status/1753032585259724876

Алекс, Flowers Hibiscus благодаря за превода и линковете към "Имам проблем". Загледах го, изненадвам се, че са създали филм с такава тематика. Развълнува ме много!

# 441
Хакан случи на жена този път.. продуктово позициониране 😉😎 Мама Арзу ще е доволна..

# 442
Моето щастливо място.

# 443
Инфо:
Ханде напредва в Инстаграм Trophy  31.7M  Trophy

Официално: Сериалът „Почукай на вратата ми в Москва“ стартира на 12 февруари 2024 г.

Ето го и трейлъра:
https://twitter.com/i/status/1753088511442350387
Саша, която загуби родителите си в ранна възраст, винаги е искала да стане ландшафтен дизайнер. Но мечтата й не беше предопределена да се сбъдне - личната стипендия, на която момичето учи, беше отменена без обяснение и Саша загуби шанса за по-нататъшно обучение. Компанията, покриваща стипендията, се управлява от младия и талантлив архитект Сергей Градски, който наскоро се раздели с приятелката си и научи, че бившата му ще се жени. Саша решава да се справи с бизнесмена, който разруши мечтата й. Срещата им се превръща в поредица от любопитни ситуации, в резултат на които Саша и Сергей се съгласяват да се преструват на влюбена двойка в продължение на два месеца, така че Сергей да се събере отново с бившата си, а Саша да се върне в университета.

Последна редакция: чт, 01 фев 2024, 19:05 от mi_si

# 444
Ханде е в Будапеща:
Скрит текст:

Purple Heart

Много хубава фотосесия на Ханде за Marie Claire от октомври 2022.
И хубаво интервю даде. Има го назад из темите. Може да се върна да го намеря.

Не ми харесва руския вариант. Нашите са къде-къде напред, недостижими. Но пък си е признание и постижение за всички замесени в "Почукай на вратата ми".
Главната актриса е много красива, а той не ми допада много.

Последна редакция: чт, 01 фев 2024, 19:10 от midnight__sun

# 445
Днес още едно сладурче има Рожден Ден! Birthday
Arven Ece Yavuz

Gift Heart

П.С.
Гости, тази година те изтървахме, ама ще се реваншираме на Цветница Flowers Four Leaf Clover Hug

# 446
  • София
01.10.2022 #HandeErçelXMarieClaire От зад кулисите на снимките в Будапеща😍

https://twitter.com/allaboutercel/status/1576837404463595523

PS:
Да е жива и здрава Арвен, талантливо дете, беше чудесна Берит в YCS! BalloonBirthdayParty Time

Последна редакция: чт, 01 фев 2024, 19:41 от Dilemi

# 447
Хотелът в Будапеща е собственост на приятел на Хакан, Metehan Ozyer. Наследник е и той на богата фамилия. Хакан и преди е отсядал там.

Скрит текст:

https://www.samdan.com.tr/hizmetlerimizi-ayricalikli-kilan-cok-sey-var-h

Честита да е малката Арвен. Flowers Hibiscus
Имам спомен, че щеше да участва в сериала Gaddar.

# 448
Слънце, правилно помниш. Явно по-напред, Неслихан и тя още не се е появила там, няма и такива изгледи. Явно второстепенните им актьори не са им приоритет.
Много ми хареса в “Друг човек”, че още в първия епизод си ни запознаха с всички. Почти Laughing

# 449
Добро утро!
Прекрасен петъчен ден ви пожелавам.
Мая продължава с почивката си в Пампорово

Последна редакция: пт, 02 фев 2024, 06:13 от azisiq

Общи условия

Активация на акаунт