------------------------------------
Западната култура ще залее като помия и Турция. Турските сериали за това се гледат толкова много, ние все още държим на морал и ценности, и ни е приятно да гледаме това на екрана. Либералните англосаксонци рекламират правенето на секс от втората среща, живот без брак и деца, вижда се от филмите много ясно.
Лекото поведение и деградация на морала започва в големите градове, насажда се от телевизиите, фондациите, неправителствените организации. Имам приятели турци, които не харесват Ердоган /носител на традиционни и консервативни ценности/ и гласуват за либералната опозиция /която спечели в много големи градове/. Като гледат България се кълнат, че никога няма да стигнат до такова дъно, нямало да разрешат казина и игрални зали, толкова свободно да се продават наркотици, до спад на браковете с 70 %, до броя извънбрачни деца /половината от всички родени/.
Пожелавам на турците да не тръгват по нашия път.

New York, New York! 

благодаря за превода и линковете към "Имам проблем". Загледах го, изненадвам се, че са създали филм с такава тематика. Развълнува ме много!
31.7M