💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 32/

• 55 177
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Wink

П.С.
Birthday Марги, Честит Празник!!! Birthday Hug Kissing Heart

Скрит текст:
Пожелавам ти много здраве, късмет, любов и сбъдване на всичките ти мечти! Flowers Four Leaf Clover

Birthday  ... и по-често да си с нас Stuck Out Tongue Winking Eye

# 451
  • София
Здравейте! Nature High Brightness

Марги, честит рожден ден! Желая ти всичко, всичко, всичко хубаво! BirthdayChampagneBalloon

Nature Zap
Когато имаш фенове навсякъде по света...Smiley

https://twitter.com/de_kb_nny/status/1753127349535559727
Изборът на хотел на Керем е невероятен   - The Dominick NY, който има ресторант с 1 звезда Мишлен, разположен в Манхатън с чудесен изглед към Емпайър Стейт Билдинг, също така Пето авеню и 33-та и 34-та улица и One World Trade Center.🗽🌃
https://twitter.com/i/status/1753127349535559727

# 452
"#HandeErçel от честването на рождения ден на нейната близка приятелка Bige Önal💫
Според Ханде, "Имаме интервюта почти всеки ден. Няма какво да говорим. За какво да говоря? Простете ми за днес." Тя не даде интервю за пресата."

# 453
Честит рожден ден , Марги !
Желая ти здраве , щастливи дни и любовта на близките и приятели винаги да те стоплят ! Наслаждавай се на постигнатото и не спирай да мечтаеш !

# 454
Марги, честит празник!

Права е Ханде за интервютата. За по-малко от месец, вече трети път я разпитват.
Гледам, че Биге държи цигари. Ханде пуши ли? А Керем?

# 455
Здравейте! Flowers Hibiscus

Марги, Flowers Hibiscus Честит Рожден ден! Желая ти здраве, много късмет и поводи за много усмивки.

Благи, по времето на "Почукай на вратата ми" и двамата пушеха. Ханде миналата година имаше снимки с електронна цигара последно, за Керем не знам в момента.

# 456
  • София
Честит рожден ден Марги!
Малка, бяла "маргаритке", пожелавам ти най-вече здраве. Другото ти сама ще си го направиш, защото девизът на нашата зодия "водолей" е “Аз мога”!
Не спирай да дерзаеш и мечтаеш, защото живота е една мечта, измислена и много цветна, която сътворяваме още от деца и в нея влагаме всички цветове на света. Радвай се на палитрата на живота си!
И знай, че човешкият живот не е нито дълъг, нито кратък, той е пълен или празен...  Напълни си го с много любов, истински приятели и дълъг живот изпълнен само с красиви спомени.

# 457
Марги,  честита бъди! Здраве,  щастие и всичко най-хубаво ти желая!💐🍀🥳
Весел  празничен  ден!

# 458
  • София
Феновете са много наблюдателни. С този тоалет е позирала и Ясемин Йозилхан. Ясемин е публикувала тази снимка преди 20 дни и никой не говореше за това.  Но едва, когато Ханде се появи с този модел, собственикът на марката се втурна да прави реклама.  Бамби е голямо име и самото й появяване вече продава. Твърдят, че от вчера интересът към тоалета е огромен и наличността е почти на изчерпване.

Последна редакция: пт, 02 фев 2024, 17:22 от БлагаВест

# 459
  • Dupnica
Sparkling Heart Привет и от мен на този празничен ден!
 Flowers Hibiscus Ден на Марги и на всички майки със мъжки чеда!

Purple Heart
Весел празник с красивите усмевки на нашите патрони! Heart

# 460
  • София
Поздравявам всички "Водолеи" и всички мечтатели с нежни души, с една прекрасна и незабравима песен на Микис Теодоракис от филма "Зобра гърка" с участието на великия Антъни Куин.

Постели легло за двама

1. Мрак чертаеше пътя, по който вървях,
докато не срещнах теб...
Ела, разкрий ми докъде си стигнала,
а аз ръка ще ти протегна...

Припев:
Постели легло за двама
за Теб и за Мен...
И нека потънем прегърнати Един в Друг
и да възкресим  всичко отново...
И нека се отдадем  Един на Друг
и да съживим любовта отново

2. Аз ще те прегръщам, ти ще ме прегръщаш също
Ти ще пиеш от мен, аз ще пия от теб
Аз се изгубих в твоите очи
и се слях с твоята съдба

Припев:
Постели легло за двама
за Теб и за Мен...
И нека потънем прегърнати Един в Друг
и да възкресим  всичко отново...
И нека се отдадем  Един на Друг
и да съживим любовта отново

# 461
Марги, Честит рожден ден 🎂🥳🍀

И да не е спам

# 462
Ех Миси, реши и мен да издадеш Joy

Миси, Kissing Heart Дилеми, Kissing Heart Мари, Kissing Heart  Благуна, Kissing Heart Слънце, Kissing Heart Линде, Kissing Heart Гале, Kissing Heart Златна, Kissing Heart Тина Kissing Heart благодаря ви за хубавите пожелания (за маргаритките и Черешка също), стоплихте ми сърцето.

# 463
  • Кърджали
Марги, честит рожден ден и от мен! Много цветни да са дните ти!

# 464
Честит рожден ден, Марги! Kissing Heart Да си жива и здрава, много щастлива и обичана! Heart

Надявам се да се случи някакво чудо и да загледаш някой от бъдещите проекти на Ханде или Керем. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт