💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 32/

• 55 175
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
Марги, честит празник!

С усмивка сбъдвай мечтите си, с любов пътувай в дните, с радост зареждай всеки миг!
Бъди здрава, щастлива, много обичана!

Чудесна да е вечерта ви, момичета!

# 466
Има стори от Керем,  но нещо не мога да го разбера

# 467
Flowers Herb Щастлива е Ханде в този прекрасен град!

Бъди щастлива Марги! ЧРД!

Радостен, весел, влюбен да е пътя ти!
Много маргаритки, много нещо... Обичаме те!

# 468
  • София
Още снимки от Ханде...

# 469
  • София
Има стори от Керем,  но нещо не мога да го разбера

Nature Zap
Твърди се, че това е Instagram история на Керем Бурсин, 02.02.2024 г. - репост на историята на Мерве Кьомюш, която сподели откъс от надписите на сериала „Въпрос на чест“, ​​в екипа на който е работила. И все пак има нещо неясно. Thinking

https://twitter.com/thebursinguncel/status/1753447589221974175
Керем Бюрсин го сподели в профила си в социалните мрежи
(Merve Kömüş е едно от имената зад кулисите на Şeref Meselesi и Güneşi Beklenen. Тя сподели част от кредитите на Şeref Meselesi.)

https://twitter.com/thebursinguncel/status/1753454986191589801
Тази публикация предизвика фурор 😂 Вашите приятели, които винаги чакат новини в засада, се развълнуваха.
Обяснихме общия статус като действителен, но отворените изречения все още са объркващи.
Например, какво означава изречението „Съжалявам, това не е краят“?

# 470
Яси, много красиви снимки на Ханде си донесла. Благодаря ти. Hug
Харесва ми и сивия екип. Много!
Прави ми впечатление, че доста често носи дрехи на Ноктюрно. Дали е по договор или наистина ги харесва...
Керем дали замисля нещо скорошно или само пали фитили, за да е в тренда? Дано да е първото.
Коко, днес гледах нашия човек, бая проекти е подготвил Simple Smile

# 471
Благи, не се сетих за третата опция -  носи ги, защото са безплатни. JoyStuck Out Tongue Winking Eye

Не мен пък изобщо не ми харесва въпросният тоалет, но явно нямам вкус, щом вече бил изчерпан. Grinning

Надявам се и аз на нещо ново от Керем скоро, Ханде я отписах до края на годината. Grinning

На тази снимка ми харесва много. Heart Eyes

# 472
Благи, не се сетих за третата опция -  носи ги, защото са безплатни. JoyStuck Out Tongue Winking Eye

Не мен пък изобщо не ми харесва въпросният тоалет, но явно нямам вкус, щом вече бил изчерпан. Grinning

И аз съм много семпла! Как не се сетих, че е защото са безплатни. Това ще да е Grinning
Toалета най-вероятно е изчерпан, защото Ханде се появи с него. Преди това сигурно си е стоял по магазините и никой не е припадал по него. Аз и ботите й харесах много. Но като се има предвид, какъв уличен стил да го наречем е облеклото, по-скоро аз нямам вкус Joy

Преди 2 дни гледах нещо не съвързано с модата, но се коментираха "любимите" ти обеци на Ханде Grinning оказва се, че всички са полудели по тях.
Аз имам любим модел на Тифани. Виждала съм Демет с такива, май и Ханде имаше, тези капки не са ми много на сърце.

# 473
Добър вечер.
Прекрасна Ханде

# 474
Мила Марги, Честит Рожден Ден! Много здраве, любов, щастие и безброй сбъднати мечти ти желая от все сърце! Весело празнуване!

"Бурак Дениз на премиерата на пиесата Другият (Öteki), режисирана от Емин Алплер.
Пиесата е театрална постановка по разказа на Фьодор Михайлович Достоевски „Двойникът“, написан през 1845-1846 г. и публикуван за първи път на 1 февруари 1846 г. във втория брой на списание „Отечественные записки“ с подзаглавие „Приключенията на господин Голядкин“. Както виждате, премиерната дата на пиесата не е избрана случайно."
"Бурак даде кратко интервю пред репортери:

„Сега съм във фаза на почивка. Има дигитални проекти, които чета. Има произведения върху пълнометражни филми. Има варианти за телевизия, които чета и с времето ще стане ясно“.

Докато чакам нашите любимци да започнат нов проект, си намерих още нещо интересно да гледам:
Любимата ми турска актриса Туба Бюйюкюстюн се снима заедно с Халит Ергенч в 4-сериен проект за цифровата платформа Gain. Снимките са започнали през декември 2023 г., а премиерата е на 14.02.2024 г.
"Сериалът „Сякаш няма утре /Как будто завтра не наступит / Yarinlar Yokmus Gibi (2024)“, който ще бъде подготвен от 03 Media за Gain Digital Platform, ще се състои от 4 епизода. Екин Аталар пише поредицата, вдъхновена от филма „Интервю“. На режисьорския стол на сериала ще седне Зейнеп Гюнай. Същността на сериала е, че един от не толкова щастливите журналисти получава задачата да интервюира актриса. Той не е много доволен от тази задача, нито пък актрисата, която очаква да й задават много неуместни въпроси. Интервюто ще се проведе вечерта, където нашите герои ще бъдат оставени сами. Играта на ловец и плячка ще започне. Все още обаче е напълно неизвестно кой ще стане ловецът и кой ще бъде негова жертва... Трябва да се отбележи също, че Туба и Халит вече са играли заедно веднъж. Това се случи през 2017 г. в проекта Red Istanbul / Червеният Истанбул."
https://turkrutv6.com/kak-budto-zavtra-ne-nastupit/

Ако искате да гледате нещо нестандартно и много интересно, препоръчвам ви "Zeytin Ağacı / Другая Жизнь":
https://turkrutv6.com/drugaya-zhizn/

Заснет е за "Нетфликс" и първата част се състои от 8 серии. Чакам с нетърпение вторият сезон, който снимаха лятото. Участват Туба Бюйюкюстюн, Мурат Боз и др. Темата е за нестандартните методи на лечение като констелацията например. "Това е метод, който се използва в група хора под ръководството на един човек. Тя е предназначена да разкрие пред хората скрития произход на техните неуспехи, болести, липса на направление в живота, пристрастявания и други подобни. Констелация е необходима там, където има нужда от действие или нужда от решения." За причинно-следствените връзки във всичко, което ни се случва в този живот.

Дилеми, Flowers Hibiscus харесаха ми твоите идеи за теми на бъдещите проекти!

Силве, Flowers Hibiscus както винаги разкошен анализ на "Друг човек"!

Енерджи мама, Flowers Hibiscus много благодаря за февруарската червена асоциация с любов и вино! Весели празници и на теб!

Бях много заета и за съжаление ми се очертава подобно преживяване и в близките месеци! Затова на патерици:
Мила Линде, Честит Рожден Ден! Бъди много здрава, обичана, обичаща и щастлива! Нека всички твои мечти се сбъднат!

# 475
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви един свеж, усмихнат и изпълнен с положителни емоции ден Wink

Gift Heart

Sparkling Heart

# 476
  • София
Здравейте! Nature High Brightness

"Да правиш това, което ти харесва, е свобода. Да харесваш това, което правиш, е щастие."
/от нета/

Лек ден ви желая! Smiley

# 477
Здравейте в събота, момичета! Едно прекрасно слънце ни огрява в моя край, дано и при вас е така! Nature Sunny
Марги, честит рожден ден на патерици! Бъди здрава и мнооого щастлива! Flowers Rose

В медиите сме… Stuck Out Tongue Winking Eye

Благи, много се кефя заради нашия човек. Сега му е времето да го раздава този талант. Ама милост нямат, как ни заблуждават и двамата с Ханде! Тя нещо ново, той нещо ново. Тя дигитален проект, той дигитален проект.
И да не ги видим никога повече заедно, само се моля да не ходят пак в Now … Laughing
Eй така, от себеуважение.
Нещата явно се повтарят със сериала на Чаатай. Ама неговите фенки не са толкова филмирани и потиснати като нас. То като нас други луди май няма в това отношение. Кой знае колко смешни сме били, като имам време трябва да се върна в старите теми малко да се посмея със спомени Laughing

Липсват ли ви?
П.С. И да ми го подарят, пак няма да го нося това сивото нещо. Като чувал картофи Laughing
Не ми е по вкуса, ама по-важното не ми е за ръста Laughing Ханде е друга работа Simple Smile

Последна редакция: сб, 03 фев 2024, 12:25 от Cocodoggo_mom

# 478
# 479
Стори от Керем,  явно се прибира към Истанбул Wink
„Днешният офис...“
https://twitter.com/thebursinguncel/status/1753770886698582049

Sunglasses

Gift Heart

Феновете всичко проверяват Wink Sunglasses

Последна редакция: сб, 03 фев 2024, 15:39 от mi_si

Общи условия

Активация на акаунт