💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 32/

• 55 180
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
Керем е качил ново клипче, което всъщност е старичко и в него обяснява как сестра му скоро има рожден ден (на 27.01 беше)  и ще я изненада, тя не знаела, че той ще ходи в Канада. Когато пристига на летище се оказва, че сестра му е там. Grinning Изненадата се е провалила благодарение на майка му и баща му. Grinning
https://www.instagram.com/reel/C2xM_WkiCJA/?igsh=MW5ibHM0bjJkYnk0eA==
Много мили детски снимки има в клипчето.

Алекс, много ти благодаря за превода на сериала. Не ходя много по други теми и нямаше да видя, че си пуснала епизодите, ако не беше писала тук. Ще го изгледам при първа възможност. Hug

# 421
Много мило от страна на Керем да изненада сестричката си

Сладури

# 422
BirthdayБиге има Рожден ден утре и купонът е започнал от днес Birthday

Sparkling Heart

Инфо:
В месечната класация на DigiLUP "Друг човек" заема 4-то място Wink

Последна редакция: ср, 31 яну 2024, 19:54 от mi_si

# 423
Отговорът на Мелис

Страшен сладур е бил още от малък

# 424
Adba обяви кои са най-популярните актриси и актьори в социалните мрежи! (23-29 януари)

Gift Heart Minik Bürsin & Minik Erçel  Gift Heart

# 425
Здравейте! Flowers Hibiscus

Алекс, благодаря за превода на сериала. Flowers Hibiscus

Много хубаво видео от Керем.

# 426
  • София
Струва ми се, че в момента отношенията между Ханде и Хакан са в застой. Напоследък на повечето мероприятия тя е сама. Той не я придружава, както го правеше досега. Тези дни попадам на няколко статии, в които се коментира някакво споделяне на г-жа Арзу Сабанджъ. Не знам доколко може и трябва да се вярва на жълтата преса, но искам да споделя с вас това, което прочетох.
 Думите на Йекта Гюнгьор Йозден на страниците на своя календар от 28 януари 2024г., споделени в последствие от Арзу Сабанджъ, а именно: "Не всяка врата, на която се почука, може да се отвори. Но и никой не чука на врата, която няма да му се отвори". Емоджито на Монтен за фразата "Хората наистина не те разочароват. Ти просто мечтаеш за грешните хора", привлече много внимание в социалните медии. Въпреки, че публикацията на г-жа Арзу е доста объркваща, се твърди че думите са били насочени към Ханде Ерчел. С мистериозните си публикации в социалните медии Арзу отново дава много материал за коментари. Повечето медии го споделиха.
Дали всичко това не е следствие на разпространилата се мълва преди нова година за предстояща сватба между Ханде и Хакан през лятото. Кой пусна тази клюка и защо? Знаем, че Ханде опроверга това още при връщането си от Бали. Кой обаче има интерес да се твърди такова нещо? Скоро ще се разбере, кое е вярно и кое е клюка.

Последна редакция: чт, 01 фев 2024, 00:35 от БлагаВест

# 427
  • София
Привет прекрасни момичета, верни фенове на нашите любимци Ханде Ерчел и Керем Бюрсин!- Flowers Hibiscus
Добро утро на 01 февруари, Миси извинявай! Heart

Празничното настроение и шумните тържества, пъстрите светлини и цветните фойерверки, грейналите усмихнати и изпълнени с нови надежди лица, времето за равносметки и нови обещания пред нас самите, тайните надежди за по-добро бъдеще, искрящите чаши шампанско, музиката, цветовете, ароматите на януари са вече минало! Посрещаме месец Февруари!

Американката Мишел Бернхард (Michele Bernhardt), световноизвестен астролог и нумеролог, основоположник на системата колорология определя съвместно с Pantone (Pantone е система за стандартизация на цветовете, която подпомага съпоставянето и идентифицирането на цветовете) съответен цвят за всяка година, за всеки месец и всеки ден от годината. Системата е въведена за първи път през 2005 год. и официално оповестена с публикуването на книгата: „Colorstrology: What Your Birthday Color Says About You“ („Колорология: Какво казва цветът на вашия рожден ден за вас“) и оттогава намира широк отзвук сред читатели по целия свят. Авторът използва собствената си интуиция и знания за цвета, както и данни от астрологията, за да измисли цвят за всеки месец, както и за всеки ден, като взема под внимание фактори като управляващата планета на всеки месец, зодиакалните елементи, нумерологията и други. Според колорологията всички родени през определен месец имат съответстващ цвят,   символизиращ личността и за месец февруари той е светло лилав нюанс, наречен Sheer Lilac (Pantone 16-3617). Този цвят е вдъхновен от зодиакалния знак на Водолея и символичният полускъпоценен камък на зодията – аметист! Аметистът представлява разновидност на минерала кварц с ефектен лилав цвят (наситено виолетово и червено до по-светъл люляков оттенък). Древните гърци вярвали, че камъкът предпазва този, който го носи, от пиянство и им позволява да поддържат уравновесено мислене. Sunglasses

С целият ми респект и уважение към автора на цитираната по-горе книга, аз изпитвам леко недоверие към всичко, което се основава предимно на субективна, а не на обективна фактология! В моите блуждаещи мисли, в моите далечни и близки спомени, пренебрейвайки информацията от астролози и нумеролози месец февруари е свързан с един друг цвят, който много му подхожда и той е червен! Във всичките му нюанси! Рубинено червено като чаша мерло с парче лозова пръчка за плодородие и изобилие, пурпурно червено като красива роза поднесена с любов, оранжево червено като пламъка на весело горяща свещ или като бумтящ в камина огън, виолетово червено като пухкав топъл плетен шал, розово червено като зачервени детски бузки, наситено червено като сърце от поздравителна картичка, алено червено като полетял към небето балон, пурпурно червено като топли устни!  Kiss

И няма значение дали празнувате през този месец почитаните от Православната църква  празници Успение на Свети Кирил Славянобългарски и/или празникът на Свети Трифон Зарезан (Трифоновден) или предпочитате да отбележите древния римокатолически празник датиращ от далечния 14 век, когато в Англия започва да става традиция да се разменят любовни послания под формата на т.нар. валентинки, известен днес по цял свят като Ден на влюбените! Защото всички те се свързват с лозята, виното, плодородието и благоденствието ... и любовта! Мощната сила на червения цвят предизвиква силни емоции и е свързана с любов, страст и желание! Няма по-добър начин да изразите топлите си чувства,  истинската  любов, дълбоко уважение, искрена признателност и благодарност с нещо червено! Дори това е само чаша червено вино ... или горещ ароматен чай в червена чаша! Gift Heart

Здравей, Февруари!

Здравей, Февруари, тъй нежен и мил,
очаквам те с трепет, любов въплътил.
Очаквам те с вино, с малинов привкус,
обичам да бъдеш до мен. Тук. И тук. ..
Обичам искрите, с които гориш,
усещам словата, с които мълчиш,
усещам на слънцето топлия дъх,
и чувствам на вятъра силния лъх.
И чувствам сърцето си, пълно с любов,
изпълвам душата си с тих благослов.
Изпълвам ума си с безкрай тишина.
Здравей, Февруари, ах сладка нега ...

Автор: Миглена Димитрова

Една романтична любов, в едно прекрасно време, на едно вълшебно място! Завинаги в сърцата ни! 

Благодаря на всички вас, които продължавате с много упорит труд, отделено лично време, споделени опит и умения, да правите темата все така прекрасна, уютна, топла! Прекрасни сте! Съжалявам, че нямах възможността да гледам с вас сериала "Друг човек", емоцията да го гледам сама беше много, много различна! Написали сте страхотни мнения, анализи, коментари! За мен, както вече някое момиче беше написало, този сериал остана неразбран! Неразбран не само от всички онези, които гласуваха за него в Турция, остана неразбран за средностатистическия зрител! Твърде сложен, комплексен, объркан и изключително краен беше основният образ в сериала, този на актьора Бурак Дениз! От едната полярност на много известен, дълбоко уважаван и почитан, обичан от народа журналист  Кенан до самотния в мислите си, дълбоко наранен, отмъстителен Доган!)! На мен самата все още ми е трудна да проумея всички нюанси на този образ! И си позволявам да пиша, че остана неразбран, защото ако спряха принудително сериала на 16 епизод и това е оценка за слаб сериал според специалистите в турските дизи-продукции (продуцентите няма изобщо да ги коментирам!), то същия този сериал получи изключително висока международна оценка със спечелването на престижната награда на фестивала Rose d'Or! И пак се сещам за тези две философски понятия: субективно е, че сериала не е успешен, защото участниците в трите категории оценители в Турция представят гласувайки своето субективно мнение за всеки сериал; обективно е,  че сериала е забележителен, защото победителите на фестивала Rose d'Or се определят от международно жури, състоящо се от 94 специалиста и експерти от света на киноиндустрията! Thinking

Докато гледах сериала "Друг човек" си дадох сметка, че за мен поне усещанията, преживяванията, страхотната еуфория да гледам сериала на живо с вас сериала "Почукай на вратата ми", да се осмеля да пиша в темата, да събера куража да споделям, да анализирам, всичко това, времето от 2020 година и част от 2021 година бяха и ще останат за мен едно невероятно преживяване! И не защото няма да има други страхотни сериали, в които участват нашите любимци, а защото аз поне не разполагам с времето, с което разполагах по време на пандемията нито имам същото усещане, което неминуемо оказа влияние тогава! В онава време с  усещането за обърканост, пълна неизвестност, неочаквана опастност, странност в живота ни тогава имах нужда от място за бягство, от място за споделяне, от място за спасение! От дистанцията на времето си давам сметка, че включването ми в темата, участието в цялата тази "тиха лудост" тогава, лично на мен изключително много ми помогна в един момент, в който започнах да търся все по-често и все по-често не намирах смисъл да продължавам да правя това, което бях правила дотогава! Благодаря ви най-искрено! Животът ни обаче се върна в първоначалните си утъпкани коловози: работа, семейство, пътувания, развлечения и все по-малко време за темата! Cry  

Желая ви един прекрасен ден, една усмихната седмица, един изпълнен с вино, любов и рози месец! Wine GlassHeartFlowers Rose

Последна редакция: чт, 01 фев 2024, 06:26 от nrgmama

# 428
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден изпълнен с много положителни емоции и добро настроение Wink

Gift Heart

Sparkling Heart

П.С.
nrgmama, Kissing Heart

Последна редакция: чт, 01 фев 2024, 07:21 от mi_si

# 429
  • София
Здравейте! Nature High Brightness
Трифоновден! Честито на всички празнуващи! Flowers Grapes

nrgmama, Hug С нетърпение чакам и с удоволствие чета твоите размисли и откровения в началото на всеки месец. Flowers Hibiscus

Трогателно видео от срещата за рождения ден на Мелис. Satisfied
https://twitter.com/i/status/1752715486729539693

Лек ден на всички!

# 430
Здравейте! Flowers Hibiscus

nrgmama, Flowers Hibiscus много се радвам, че се включи. Снощи си мислех, че ще имаме пост за началото на месеца. Радвам се, че си намерила време и да изгледаш сериала. Радвам се на всички, които си го пуснаха. Flowers Hibiscus

Нови кадри или поне аз не съм ги виждала.

Заминават някъде

# 431
  • Плевен / София
Това е, защото отношенията им са в "застой"...
Здравейте момичета....
Както се казва нов месец, нов късмет.....Месец януари за мен винаги е специален...и на само, защото "пораствам" с по година, а и с очакването за нещо хубаво и ново с на началото на новата година....

Класика...Червено и черно....

„Трагедията на живота не е, че свършва толкова бързо, а че чакаме толкова дълго, за да го започнем.“ Уилям Джеймс

# 432
Като пътуват са в добри отношения, но върнат ли се в Истанбул пак са скарани и има проблеми в рая. Така ни представят газетите взаимотношенията им общо взето. На мен пък ми допада, че пътуват и изглежда всичко е наред между тях. Да се обичат там, да няма драми. Satisfied

Гледаемост в YouTube на телевизионни сериали с участие Hande Erçel 💥

Sen Çal Kapımı 52 милиона
Aşk Laftan Anlamaz 34 милиона
Bambaşka Biri 14 милиона
Halka 7,4 милиона
Azize 2,2 милиона
Güneşin Kızları (не се предлага в YouTube)
Siyah İnci (109 хиляди / нов акаунт в YouTube)

# 433
nrgmama, човек с кеф и нетърпение да чака първата дата от месеца. Така приятно да ни започне с твоето включване и да е един прекрасен февруари.

А Ханде питала ли е дали може да пътува с Хакан? Майка му как го е пуснала...
Много искам да си живеят тихо, в обич и хармония, а жълтурите и четящите ги да си наливат от пусто в празно.
От цялото си сърце пожелавам на Ханде да е щастлива!

# 434

Общи условия

Активация на акаунт