💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 32/

• 55 149
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
От мотивациите на Керем

Сериалът "Точно,точно" с Керем заслужавали си? Някой гледал ли го е?

# 571
Wink
handemiyy x BasedIstanbul в Tiktok
"Based İstanbul" - май 2023 г.
https://twitter.com/i/status/1756012766450655694

Gift Heart

Sunglasses
Керем и Хектор Simple Smile

Gift Heart

Последна редакция: сб, 10 фев 2024, 20:34 от mi_si

# 572
Хакан доста се е разхубавил покрай Ханде ( добре му се отразява)

Атеш и Берит & Джанер и Мави

# 573
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен неделен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Wink

Gift Heart

Sparkling Heart

# 574
Добро утро момичета!
Чудесен ден Ви пожелавам.
Мая, Мелиса, Елчин, Башак, Ситаре, Биге.

# 575
Носят се слухове,  че партньорка на Керем в новия му проект ще е Алина Боз.
Чакат потвърждение от Бирсен. Тя по принцип каквото каже излиза истина.

# 576
# 577
Носят се слухове,  че партньорка на Керем в новия му проект ще е Алина Боз.
Чакат потвърждение от Бирсен. Тя по принцип каквото каже излиза истина.

Дано познаят, много харесвам Алина, ще са добър тандем. Blush

# 578
  • София
"Знае как да се смалява, докато расте, използва камера, сервира супа на вечеря, 0-во его, един от екипа  @Kerem Bürsin"
Altan Donmez/size]

От 12-ти февруари започва излъчването на "Ако обичаш силно" по Словенската телевизия. (А по българската кога?)
Не можах да го изгледам, защото така й не се намери, кой да го преведе. Гледах на пресекулки и почти не схванах нищо. Затова се надявам да го пуснат някога и по нашата телевизия.  Керем и Хафсанур стоят много добре един до друг.

Ако това за Алина Боз е вярно ще съм много щастлива, защото двамата са много добри актьори, а и като двойка ще са прекрасни.

# 579
Здравейте! Flowers Hibiscus

Тина, не си заслужава да гледаш сериала на Керем и Нилпери. По-добре недей, няма да ти хареса.

Алина ми харесва, симпатична е, а и омъжена и няма много да се занимават с интриги и любовни отношения. Satisfied

Успех на Башак в новия сериал, който стартира на 15 февруари.

Скрит текст:

# 580
Ново:

П.С.
На мен не ми допадат като двойка ( предполагаема ). Sunglasses

# 581
Линде, сериалът на Керем не си го гледала, защото нямал субтитри, а на Ханде гледа ли го в крайна сметка?
Хафса и Керем стояха добре един до друг, разликата във възрастта определено не им личеше, но само с визия не става. Сценарият не струваше. Имаше един герой  , този главатарят на измамниците - Якуп, чийто реплики бяха толкова смотани, че да се чудиш как да ги преведеш смислено. Правила съм подробни резюмета на всички серии каквото съм разбрала, понеже и испанските субтитри не бяха хич добри, но да тръгна ред по ред да превеждам този сериал няма как да стане. Освен да слагам многоточия на сцените с измамниците. Joy Толкова бяха елементарни диалозите им, че не мога да си ги причиня отново.

Тина, "Айнен Айнен" е ситком подобен на българския "Тя и Той" с Юлиян Вергов и Стефания Костова. Много го харесвах като дете, нищо че не разбирах половината от шегите им на тема любовен живот. Joy Гледах няколко серии от "Айнен Айнен", но не ми хареса.

# 582
Значи няма да ми хареса.
 Снощи пробвах да гледам 2 - 3 епизода от 1 сезон ( там Керем го няма), но не е моето.
Явно няма смисъл да си губя времето. 😀

# 583
Здравейте! Kissing Heart
Айнен Айнен знаете не бих го гледала Joy
Поли, “Тя и Той” бяха легендарни. Наскоро ми излязоха в Тик Ток, хората и след толкова години ги гледат. И ние си имаме невероятни артисти! Жалко, че днешните български сериали лично мен не могат да ме грабнат, ама гледам сега всички яко са се амбицирали този сезон и не знам как я мислят, че ще имаме физически капацитет да гледаме всичко. Ако имахме българско Дизилах, щеше да е мноооого интересно! Laughing Сеир!
Алина съм я гледала с Бурак Дениз в Марашлъ. Има български корени междудругото. Наскоро се омъжи и имаше слухове, че ще се отегля по нейно желание или не. Така че не ми се вярва слухът да е верен, Тина.

# 584
Вярно, че първоначално Aynen Aynen беше с Ураз. Керем е от трети нататък.

Ели, Алина не беше ли с руски корени? Майка й е рускиня, това помня.

Последна редакция: нд, 11 фев 2024, 14:59 от midnight__sun

Общи условия

Активация на акаунт