💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 32/

• 55 152
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
# 556
# 557
"Онлайн киното PREMIER представя на зрителите героите на руската адаптация на Sen Çal Kapimi"

Саундтракът към сериала:

# 558
  • София
Здравейте! Nature High Brightness

"Съдбата не винаги зависи от това, което искаме, понякога става въпрос за това, от което се нуждаем"
/от мрежата/

backstage Simple Smile #Eflâtun
https://twitter.com/i/status/1755931854471860608

# 559
# 560
Ново стори от Керем:

Керем в Туитър (Х) :

Последна редакция: пт, 09 фев 2024, 18:18 от mi_si

# 561
Тук изглежда доста състарен и тъжен.. 🙄
Ново стори от Керем:

Керем в Туитър (Х) :

# 562
Flowers Herb Ханде и Хаки!

Керем, време е да те видим влюбен и щастлив!

# 563
От Оливърс

# 564
  • София
"Много скоро" е написал Керем.
Дано да е по-скоро. Дано да ни зарадва с нов проект, смислен и успешен.

Видно е, че Керем не е в обичайната си форма. Не изглежда щастлив. Има уморен вид. Може би все още не може да забрави голямата си любов. Добре че до него има едно сплотено и любящо семейство, което да го подкрепя. Винаги съм се възхищавала на това негово семейство. Прекрасни хора, здраво стъпили на земята.
Истината е, че човек лесно може да се изгуби в живота. Не парите, богатствата, имотите и материалните блага дават смисъл на човек да продължава напред.  Не е лесно да си сам в живота. А Керем е на хиляди километри от най-близките си хора. Няма я онази ежедневна връзка, която ние имаме при нужда. Семейството може да даде онази безценна помощ, когато човек има нужда от нея. Човек знае, че на света има хора, които го обичат, независимо какво се случва. Всеки си мечтае да бъде обичан. Независимо, с какви любовни неуспехи човек се сблъсква, неговото семейство ще го обича винаги. Тази любов е несравнима.

Както е отбелязала Яси, време е да видим влюбен и щастлив Керем!

А любовта на майката е незаменима.

# 565
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви един страхотен ден, изпълнен с много настроение и усмивки Wink

Gift Heart

Sparkling Heart

# 566
Добро утро!
Аз пък “So close…” от сторито на Керем веднага свързах с една легендарна песен на Металика - “Nothing else matters”:
“ Толкова близо, без значение колко надалеч,
не може да бъде по-далеч от сърцето “
Може би просто някой му липсва.

Ханде е била на парти на Бегюм по случай нейния рожден ден:

Хакан също е бил с нея:
https://x.com/quanzhilong_kjy/status/1756157257983918292?s=46

Хубав ден! Heart

Последна редакция: сб, 10 фев 2024, 10:43 от Cocodoggo_mom

# 567
Добро утро! Animal Bee От тази седмица имам промяна в работното време и вече ще почивам и в събота, досега бяха с 1 почивен ден и нямах време за нищо. Все пак съм шефка и няма нужда да ви се оправдавам за отсъствието, но да си кажа. Grinning

Относно думите на Керем "so close..." , аз в първата секунда си помислих, че е заради кадъра на снимката, в смисъл толкова близък кадър. Joy След това си помислих, че може да става дума за проект, дано е така. Както ви писах в предния си пост, с Алтан Дьонмез отдавна работят по 2 проекта, които със сигурност вече са заснели, не знам дали Керем ще е като актьор там или само като продуцент (предполагам второто), може някой от тях да  види бял свят скоро. Междувременно си чакаме и "Необичайна история" и нещо в Испания с Антонио Бандерас. ( Преди време беше лайкнал такава статия в туитър, че подготвят нещо общо, но нямало информация какво точно. Аз продължавам да си се надявам. 😀)

За Ханде ви казах вече, че съм я отписала тази година, щом иска да снима нещо дигитално, то няма да излезе сега, но ще й заеме лятото, може би през есента може да я видим в нещо по телевизията, но с това почване и спиране на сериали...биха отказали всеки.

Радвам се, че Башак бързо си намери нов проект. Ето малко кадри от него. На 15.02 ще започне. Май ще играе лошата. Grinning
 Изглежда страхотно с тази визия. Дано да е успешен проектът, а след това най-накрая да я поканят някъде за главна роля, защото го заслужава.
https://twitter.com/huyde12/status/1755672455333445910?s=20

# 568
Здравейте,
От снощния рожден ден

# 569
Малко ретро Wink
Керем Бюрсин и Езги Мола, 2017 г
(Историята на снимката: Езги Мола правеше снимки със знаменитости като фенове и ги споделяше в личния си акаунт в социалните медии.)

Още снимки от рождения ден на Бегюм

Нашата Neslihan Yeldan влиза в сериала Gaddar
https://www.birsenaltuntas.com/dizi/gaddarda-neslihan-yeldan/39547/

Общи условия

Активация на акаунт