💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 32/

• 55 158
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Flowers Herb Да, други думи няма ... КЛАСА!

# 541
Ново от Ханде:

Поредното спечелено приятелство… Heart
Благодарение на Бамбашка Heart

# 542
За съжаление последователите на Керем в Инстаграм продължават да намалят. Губи средно около 2000 на ден. Днес падна на 11,2.

Оливърс продължава да го дърпа надолу..

# 543
  • София
Тина, въобще не се притеснявам за последователите на Керем. Това са онези, които сега неистово се възхищават на Хакан. Няма нужда от такива последователи. По-добре по-малко, но истински.  
Същите сега са последователи на Хаканчо. До преди да се хване с Ханде никой не го познаваше. Сега трупа слава на нейн гръб.

Керем е лайкнал снимката на Хафса от Париж.

Последна редакция: чт, 08 фев 2024, 22:28 от БлагаВест

# 544
  • Кърджали
И от къде тази категоричност в обобщението?
И аз например спрях да следвам Керем /Ханде също спрях да следвам даже по-отдавна/. И няма нищо общо с Хакан, още повече че даже не виждам връзката между двете неща. Него спрях да следвам по няколко причини: 1. Не намирам нищо интересно, което да предложи, понеже
 2. 99% от историите му бяха разни реклами /окей, пари печели от тези реклами, ама..
Ако дойде време да предложи нещо заслужаващо внимание,  може да го последвам отново.
По същия начин съм действала и с други известни личности, които през времето съм последвала. Принципно или просто заглушавам да не ми излизат сторитата или направо спирам да следвам. Но нямам нужда да следвам някого, който пуска сума ти безсмислени сторита или реклами и аз да трябва да ги преглеждам, защото ме дразни да ми светят като непрегледани.

# 545
  • София
Снощи е имало представление в театъра  @zuber_tr. Къде без рекламата на Керем?
На представлението е била и Арзу Сабанджъ. Отбелязала го е в нейното стори в инстаграм.

# 546
Видеото от пост №510 на Ели го слагам вградено. Не съм ги гледала Ханде и Бурак нито първия, нито втория път, но това с паралелите ми хареса много. Heart

Ех, Линде Kissing Heart
Шефке, онзи ден забравих да благодаря и на теб за корейчето с букета Kissing Heart Sweat Smile

И на мен много ми хареса клипчето, но забравих да коментирам. 😀 Който не се е занимавал с такъв тип клипове, той не знае колко трудно е да се направи това.

Страхонен гиф! Любимите ми персонажи -  Керем и Селин. Има и страхотни фенклипчета с тях. Много ми харесаха и двата проекта - "В очакване на слънцето" и "Дъщерите на Гюнеш". Все още си обичам тийн сериалчетата, нищо че минах 30те. Grinning

На няколко пъти попадам на информация,  че има малка вероятностт да съберат Ханде и Керем нов проект ( дигитален ).
Дали е възможно?
Честно казано малко ме съмнява , основно заради Хакан..

Вижда ми се абсолютно невъзможно и не заради Хакан. Grinning Мисля, че феновете си ги разпространяват тези слухове, не са от журналисти.

Лека нощ! Nature Dizzy

# 547
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Wink

Gift Heart

Sparkling Heart

# 548
Здравейте,

Хубав ден на всички

# 549
  • София
Какво пише на татуировката на Керем, знаете ли?

# 550
Здравейте! Flowers Hibiscus

"Или бъди такъв, какъвто изглеждаш, или изглеждай такъв, какъвто си."

От 2019 година е татуировката. Доколкото помня са думи на османски език от стихотворението "Руми".

# 551
"Или изглеждай, какъвто си, или бъди, какъвто изглеждаш" - цитат на Мевляна Руми.

Слънце, почти делим общ мозък 😂

# 552
  • София
Благодаря за отговорите.
Страхотен мъж е този Керем. Харизма ли е, чар ли е не знам, но е много привлекателен. Дано създаде семейство и бъде щастлив, тези прелитания от цвят на цвят не му подхождат. 

# 553
  • София
Благодаря за отговорите.
Страхотен мъж е този Керем. Харизма ли е, чар ли е не знам, но е много привлекателен. Дано създаде семейство и бъде щастлив, тези прелитания от цвят на цвят не му подхождат. 
Керем ще си намери момичето, което е за него. Явно преживява трудно раздялата с Ханде. Не е лесно да си намериш верният човек. Търси момчето подходящата партньорка и сигурно ги сравнява  с Бамби. Трудна работа. Бамби е несравнима... То и тя ги смени доста... В тези среди това е на мода.

# 554

Общи условия

Активация на акаунт