💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 32/

• 55 160
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Видеото от пост №510 на Ели го слагам вградено. Не съм ги гледала Ханде и Бурак нито първия, нито втория път, но това с паралелите ми хареса много. Heart

Ех, Линде Kissing Heart
Шефке, онзи ден забравих да благодаря и на теб за корейчето с букета Kissing Heart Sweat Smile

# 526
Ханде се е прибрала:
https://twitter.com/i/status/1755177542611521716

Ново: от Nocturne

# 527

Пуснаха и цялата снимка на Керем с фенка

# 528
Серкан Болат е № 1 ( най-добрата роля на Керем до момента Wink )

Gift Heart

# 529
  • София
Ханде се е прибрала от пътуване за да поеме кучетата. Време е за почивка на Гамзе, Мави и Джанер...

На почивка с татко 

# 530
Нилпери май оспорва решението на съда и завежда ново дело срешу Бурак ( това успях да разбера с преводача)

Линде, Ханде май не си пада по снега. Все на топло гледа да са и почивките. Снимките и в планина са рядкост..
Иначе Мави е холямо сладурче 🍀💙

# 531
Ето я статията на Бирсен:
https://www.birsenaltuntas.com/magazin/nilperi-sahinkaya-itiraz-etti/39437/

Скрит текст:

Все пак скоро започва сериал с участието на Нилпери в една от главните роли, трябва да се говори за нея... Всички методи са позволени .. рейтингът е важен..
Sparkling Heart
Бамби е навсякъде Gift Heart

# 532
  • София
Здравейте! Nature Dizzy

Старо/ново Sunglasses
"Зад кадър от фотосесията миналото лято"

https://twitter.com/i/status/1754823097792774619

Последна редакция: ср, 07 фев 2024, 20:56 от Dilemi

# 533
Здравейте! Flowers Hibiscus

Тя сериал започва, Бурак пък с втори сезон. Повтарят се нещата от миналата година. Има си съд, да си вземе решение. Оставете ги тях двамата, с Ханде и Керем какво става? Нищо ново няма и ни е скучно. Satisfied

Какво се въртеше с Демет Акалън, че ако имало филм или сериал за нея Ханде нямало да може да я изиграе? Знам, че е певица въпросната дама и че ходи по жълтите предавания да коментира другите. Ако има някаква интересна история или постижения, които трябва да се разкажат във филм или сериал, ви моля да ме светнете. Ханде преритва нея да играе сигурно.

Последна редакция: ср, 07 фев 2024, 19:43 от midnight__sun

# 534
Адба обяви кои са най-популярните актьори и актриси в социалните мрежи за изминалата седмица:

Gift Heart

# 535
  • София
Тина и аз като Ханде обичам летните дестинации. Никога не съм харесвала зимните курорти. Тях ги посещавам през лятото...     

А случаят Нилпери Шахинкая & Бурак Дениз вече започва да се преекспонира. Каквото и да е било ми се струва, че Нилпери почва да прекалява. Нито е пострадала физически, нито успя да го докаже в съда. То пък чак затвор за Бурак искаше, все едно е убил човек. Много пресолява манджата.

# 536
  • Кърджали
За случая с Бурак сега ще започне делото. Първо е било отказано, но след обжалването, е прието да се заведе дело и е назначена първата дата.
Аз не крия, че за Бурак Дениз и неговите проблеми с алкохола нямам добро мнение, скоро не вярвам и да се промени. 
Самият случай дали  се преекспонира или не, не знам, Ама да вземе да си вземе поука...

# 537
  • София
Без да има активен проект в момента, #KeremBürsin успя да се нареди в топ 3 на най-популярните актьори в Турция с 15 400 туита през седмицата от 31 януари до 6 февруари.

Дело срещу Бурак Дениз е имало. И той е бил оправдан. Сега Нилпери го обжалва. Никога не съм харесвала пиянски изцепки. Но знам, че борбата с пристрастяването към алкохол и наркотици никак не е лесна. Затова не искам да бъда съдник и да размахвам назидателно пръст. Доколкото прочетох Бурак Дениз се е подложил на лечение.

Последна редакция: чт, 08 фев 2024, 00:12 от БлагаВест

# 538
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Wink

Gift Heart

Sparkling Heart

# 539
На няколко пъти попадам на информация,  че има малка вероятностт да съберат Ханде и Керем нов проект ( дигитален ).
Дали е възможно?
Честно казано малко ме съмнява , основно заради Хакан..

Ето и още новини

Общи условия

Активация на акаунт