💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 32/

• 55 162
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте, момичета! Heart
Една неприятна годишнина идва с утрешния ден, дата, която турците никога няма да забравят - 06.02.2023. Още ме побиват тръпки като се сетя.
Бях мислено с тях поне седмица, само това ме вълнуваше. Толкова добро видях сред нас и сред тях тогава, дори за животните - две жени от Кърджали бяха пуснали апел и списък с необходими лекарства и санитарии за безброй многото пострадали животни. Имахме няколко дни да изпратим нещата до Кърджали. Едва когато започнах да подготвям моят колет си дадох сметка за какво иде реч - дори за кучета бяха необходими бинтове, банки, силни обезболяващи, спринцовки и игли за вливане…
И така уикенда тръгнаха към базата. После ни пуснаха много мил клип, заедно с турските си колеги(Haytap - най-голямата турска организация за помощ на животни в Турция) в знак на благодарност. Как съм плакала не е истина…
Горките хора, изгубили близки. Горките хора, изгубили думата “дом”. В буквален и в преносен смисъл.

Много хубава песен, в чието заглавие е именно Газиантеп:
https://youtu.be/CpLD3mx1b_w?si=INBpTpUw7LL0-nuz
Лилаво, виолетово в градините
Разболяваш ме
Как да не съм болен
Други те прегръщат

Влюбих се в теб, булкo
Булката, която има руменина по бузите
На път за Газиантеп
Ти ме уби, булко

Крещя в градините
Любов, не закопчавай гърдите си
Ако умра, ти си мой враг
Не размазвай очите си с молив

Влюбих се в теб, булкo
На път за Газиантеп
Ти ме уби, булко

Тръстика в градините
Розите цъфтят, лятото идва
Не наричам любовта си роза
Розата има кратък живот

Влюбих се в теб, булкo
На път за Газиантеп
Ти ме уби, булко

Скрит текст:
П.С Бебе куче на няколко дни, намерено сред развалините, до труповете на майка си и братчетата/сестричетата си. Оцелял този, който е имал късмет и това е.

Значи, който изгледа този клип, без да е гледал Друг човек, ще си каже егати скуката, два еднакви сериала са направили тези двамата Laughing
https://youtu.be/AZeS9js44iM?si=6XmYHbhvWBnqClDX

Последна редакция: пн, 05 фев 2024, 23:22 от Cocodoggo_mom

# 511
  • София
Попитали са известната Демет Акалън, ако животът й беше филм, дали Ханде Ерчел може да изиграе главната роля. А тя е отговорила, че тя е обичана, но никога няма да може да я изиграе и пресъздаде.

Последна редакция: вт, 06 фев 2024, 00:32 от БлагаВест

# 512
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Wink

Gift Heart

Sparkling Heart

# 513
Стори от Ханде и Керем

# 514
Точно днес не беше денят да се пуска ...., ама нека да има ...
Старо/ново
"Зад кадър от фотосесията миналото лято"
https://twitter.com/i/status/1754823097792774619

# 515
Остана и Оливърс точно днес да пуснат някоя реклама за чаши и аватари ..
Наистина това клипче можеше да го пуснат вчера или утре. И феновете щяха да са радват, а не като сега разделени пак на лагери ( и то от верните фенки на Керем в Туитър).

# 516
Здравейте! Flowers Hibiscus

Милата Арвен, юначе без рани няма. Нека се оправи бързо. Flowers Four Leaf Clover

От Оливърс

Bürsiners, ние го направихме! След дълго чакане Керем се завръща в Испания.

Този февруари ще имаме честта Керем да присъства, за да подобрим нашия официален фен клуб. Не пропускайте изненадите, които сме подготвили за следващите седмици.

Интервю с Алтан Дьонмез - режисьорът на "Почукай на вратата ми"

"Може да имаме изненада с Керем"

https://entretetizei.com.br/entrevista-diretor-altan-donmez-fala … -de-kerem-bursin/

# 517
  • София

С най-дълбоко съчувствие към близките и семействата на загиналите и пострадалите при опустошителното земетресение от 06 февруари 2023 г. в Турция и Сирия!

# 518
Чичо Алтан от 2021година говори за 2 проекта, по които работи с Керем и Braveborn, но до момента нито един от тях не е видял бял свят, може би тази година най-накрая ще се случи. Доколкото знам, говореха, че ще са филми -  "Aşk Köpekliktir" и "Çevrimdışı Aşk". Вторият е по книга, където авторката се беше оплакала, че са копирали сюжетът от книгата й в сериала с Айча и Алп - Островна приказка.

# 519
В очакване на много красиви изненади! YumFlowers Four Leaf Clover Yum
Перфектният тим!
AltanDonmez  -  KeremBürsin! Heartpulse

Спокойна нощ!

# 520
  • София
Сериалът на Керем и Хафсанур "Ако обичаш силно" започва да се излъчва от 12 февруари в Словения  под името "Нека щастието грее".

# 521
Добро утро момичета!
Успешен ден ви пожелавам.

# 522
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много положителни емоции и добро настроение Wink

Gift Heart

Sparkling Heart

# 523
  • София
Събуждаме се с увереността, че ни очаква прекрасен ден. Да започнем с аромат на кафе и позитивни мисли...
Добро утро и хубав ден!
(Марги, маргаритките са специално за теб...)

Последна редакция: ср, 07 фев 2024, 10:04 от БлагаВест

# 524
Излезе стара снимка на Керем от 03.10.2023

Сем.Йълдъръм отива на почивка

Общи условия

Активация на акаунт