💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 32/

• 55 169
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Коко, ти ме уби Joy Joy Хафса, щото е модел за подражание, та чак и ще се напряга. Феновете са странни много.
Хафса и Бурак ще започнат да ги спрягат за двойка, след като играят в общ проект. Хафса не прощава на партньорите си Grinning
Ще е яко Керем и Бурак да направят общ филм или сериал. Тогава горките му фенки не мога да ги мисля. А те двамата ми се струва, че биха направили як тандем.

Коко, този клип пък аз го гледах, защото масово коментираха, че това е Ханде, което е очевадно, че не е тя. Изобщо не я бях забелязала аз Хафса, че е точно пред Бурак. След коментар се връщах да го гледам пак и наистина беше тя. Та реших и вас да питам дали я разпознавате.

# 496
Cüneyt Karakuş за Керем Бюрсин в ролята на Офлаз във филма Ефлатун:

Cüneyt Karakuş е сценарист, режисьор и продуцент на филма.

Благи, мяза малко на Ханде тази отзад, така на скрийншот наистина може да се заблуди човек.

Последна редакция: нд, 04 фев 2024, 15:18 от mikipoli

# 497
Хич не мяза, вижте и носът Laughing по-скоро на Ким Кардашиян мяза Laughing Ханде е с по-симпатично носле
Оф тази снимка на Хафса дето Диди е пуснала…
Боже, като клоуни се обличат!!! Недоумявам …

# 498
Ново от Ханде Wink

С всеки ден става все по-хубава Wink

# 499
Flowers Herb Коко, Благи...ха,ха ... усмихнахте ме. Sweat Smile
Да доразвия сценария лудичкия Бурак - Кенан/Доан/Юсуф и съзерцателя, сърцеразбивач и фотограф Керем се влюбват в цветарката, прокурор Еда/Лейля, Ханде оформя се любовен триъгълник, но картинката е непълна ... за това е необходим петоъгълник - Хафса и Хаки... леле епизодите са само 3 /три/. Хаки е спрял финансирането на проекта, не му харесва сценария и играта на женските персонажи. Така де ...Sob
Малка аналогия ...

До новия проект да се поразходим до Лондон.

Феновете на горе-изброените се обединяват против дизи индустрията в Турция!

Гюнефер се отказва от Керем, прави официална декларация!

# 500
Керем ни подгрява за новите си проекти!
Започва с "Eflatun", откога го чакам този филм, много добри отзиви, 1 година е бил кастинга за него.

thebursinaktuel
ЦВЯТ НА ЗВУКА

Кюнейт Каракуш, който е написал, режисира и продуцира филма Eflatun, разказа за филма Eflatsun.
Каракуч, който обяснява и процеса на подготовка на филма: „Исках очите на жена с увредено зрение да виждат най-скритите чувства на човека пред нея; исках цветът на звука на актьора да изобразява героя на Офлаз, чийто глас падна влюбена в, да имаш много приятен вкус на звука цвят. "Селим Бахар, един от най-успешните актьори в Турция, откри както главните ми герои, така и други ценни актьори, които създадоха сюжетната мрежа, която наистина исках. " каза той.

Винаги съм намирал цветът на гласа на Керем за много впечатляващ за думите му. Хармонията на този звуков цвят накара Ефлатун да се влюби в гласа си, без да го види, продължи той.

СЦЕНАТА С ТАЙНА

Кюнейт Каракуш, който изрази, че интернализацията на сценария на Керем Бурсин е много облекчена. "По време на подготвителната подготовка разказах на Керем спомен от собственото си детство, докато изграждах характера Офлаз. Ето защо Керем наистина искаше това да бъде включено във филма. Написах сцената и я заснех няколко дни преди да отида на снимачната площадка. Тази сцена срещна публиката и се превърна в една от най-харесваните сцени на филма. Но коя сцена е тайна засега. " каза той.

ХАРАКТЕР С ВЪТРЕ

Кюнейт Каракуш описва характера на Офлаз.
Героят на Офлаз, изигран от Керем, всъщност е интимен персонаж, който се фокусира върху образите, Беше много балансирана роля. Керем балансира това много добре и се изправи изпод ролята с голямо умение. "

ЕФЛАТУН СКОРО В КИНАТА

Другия проект, вероятно ще е с романтична тематика, защото плейлистата която Керем представи е с любовни песни. В очакване сме!
Хубава вечер и от Хектор!

# 501
Хакан бил на мача Арсенал - Ливърпул

Лайк от Бурак

# 502
  • София
Чакаме с нетърпение...

# 503
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Wink

Gift Heart

Sparkling Heart

# 504
Здравейте! Flowers Hibiscus

Марги, чудесно стихче. Flowers Hibiscus

Миси, да не започнеш да харесваш Хакан с тези мачове? Имате още нещо общо, освен Ханде. Satisfied

Тази дама помните ли я? Спрягаха я в старата тема, че е сватосала Ханде и Атасай. Минала тя покрай сватосването. Satisfied

"Стори от Керем с плакат на предстоящата битка на приятеля му Беркай Варол за титлата шампион на Близкия изток."

Хубава седмица ви желая. Nature Sunny

Последна редакция: пн, 05 фев 2024, 10:40 от midnight__sun

# 505

Sunglasses

Керем в Туитър (Х)
Ех, този Серкан Болат ...

Скрит текст:

П.С. Слънце, като нищо ... снощи сме гледали един и същи мач ... има вкус човекът Sunglasses

# 506
Ако Хакан е фен на Арсенал, започвам да го харесвам още повече. Grinning
Ханде изглежда като да се забавлява. Имам чувството, че все по-красива става. Особено на уличните снимки от Лондон...

# 507
Малко от архива 😎

# 508
Ново от Ханде:

Gift Heart

# 509

Общи условия

Активация на акаунт