И се чудим защо вместо да се занимава със сериозни неща в момента рекламира прахосмукачка..
Наистина нямам думи
И неговите хора, т.нар. Керемки в Туитър са в ступор.
Очаквахме новини за новия проект, а какво получихме... 🤯

Леле... пак съм се изложила с картинката, ама друго си е ... имаме верен коректив!

давам съвети безплатно.
Не обсъждам качеството на рекламата, получила се е долу-горе добре, пак заради харизмата на Керем, но и аз честно казано се чудя, как след такива успешни реклами за световно известни и престижни брандове и след главозамайваща с успеха си реклама за Турските авиолинии Керем се е "навил" да прави реклама на прахосмукачка. Не вярвам да е заради пари.
Същото и с тези "сбъркани" Оливърс
Рекламираха се като нова среда, мета вселена...бла, бла бла...Очаквах създаване на клипчета и пр. и пр. творческа дейност. Разочарована съм, меко казано от дейностите му в последно време. Дано да е временно, за почивка, за събиране на творческа енергия. Надявам се. 
Може би просто е много див и не става за снимки. 

и аз имам такава, само че Ровента! Страхотна е! С огъването по средата на лоста е много удобно за почистване под маси, спални, легла. Най-харесвам, че е лека и не се налага да местя кабели. Много съм доволна от моята!
каква прахосмукачка си купи ти? Робот ли?
веднага го вземам този симпатяга! И да съм почистила, ще му намеря работа!
Препоръчани теми