💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 32/

• 55 119
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Слънце, майка ѝ е рускиня, а баща ѝ е българин(български турчин мисля). Алина говори и руски език, български - не. Общо взето само корените и са частично български. Друго общо с България няма.
Кой Ураз? С една сложна фамилия, дето сега снима мега странен сериал ли?

# 586
Слънце, майка ѝ е рускиня, а баща ѝ е българин(български турчин мисля). Алина говори и руски език, български - не. Общо взето само корените и са частично български. Друго общо с България няма.
Кой Ураз? С една сложна фамилия, дето сега снима мега странен сериал ли?
Благодаря ти, че ми разясни. Relaxed

Той, да. Участва в първите два сезона и поради натоварения си график тогава отказва да играе в продължението и взимат Керем.

# 587
  • София
Цитат
Линде, сериалът на Керем не си го гледала, защото нямал субтитри, а на Ханде гледа ли го в крайна сметка?
Поли, сериалът "Друг човек" започнах да го гледам и го спрях. И ще ти кажа защо. Точно в този период нямах сили да гледам тежки житейски драми. Имам нужда от нещо леко, неангажиращо. Пък макар и не съвсем изпипано.
Относно сериала на Керем ако имам възможност ще го изгледам, нищо че има негативни коментари и тогава ще си кажа мнението. Аз съм свикнала сама да си изграждам мнение, не се влияя от общото.  С една дума Водолей. 

Като се сетя колко критики понесе СЧК, но на мен той ми е един от любимите. Трябваше ли да спра да го гледам, само защото имаше непрекъснато отрицателни коментари? Почти след всяка серия не спираха да пишат колко бил глупав сценария, как Ханде ме можела да играе...

Ново от Ханде.

Последна редакция: нд, 11 фев 2024, 23:04 от БлагаВест

# 588
Така е, Линде. Никой никого не задължава да гледа каквото и да е или да споделя чуждо мнение, аз само обясних защо не бих се наела да превеждам "Ако обичаш силно", не че имам и време де. Grinning Предполагам, че ги има сериите с руски субтитри, ако те устройва.

Коко, и аз скоро не съм гледала нищо от българските сериали, но имаше преди години един сериал "Кантора Митрани", много ми харесваше, главният герой беше малко в стил Еркюл Поаро. Grinning Но нали ТВ7 бяха обвързани с КТБ и като фалира банката и телевизията замина.

# 589
  • Кърджали
Алина е с руски корени.
"Тя и той" онази го харесвах навремето, "Aynen Aynen " го опитах, но не ми хареса изобщо.
От българските сериали моята слабост си остана "Дяволското гърло", с голям интерес погълнах всяка серия , опитах се да позная кого издирваме, ама накрая се оказа че нищо не съм познала. Сега в края на месеца нямам търпение за продължението му, макар че и много ме е страх да не се разочаровам...
С Полим сме на едно мнение за "Ако обичаш силно", няма такова фиаско просто. "Друг човек" не го загледах заради Бурак (бива го като актьор, ама като характер ме отблъсна).
Сега съм се метнала е една такава драма, ама ужасно добра игра... Чак се чудя къде съм го проспала...

# 590
Алекс, видях в общата тема какво гледаш.
Скрит текст:
Скоро ми беше излязла статистика в туитър, че този сериал (Ти разкажи Черно море) е завършил с най-висок рейтинг изобщо в историята на турските сериали. Мисля, че 12 пункта беше на финалната серия, може и повече да са били. Grinning Реално е имал рейтинг, но явно сценаристите са се изчерпали след 3 сезона.Grinning Аз съм гледала първите 10тина серии преди години, много драматичен ми дойде и така и не го догледах.

# 591
Като заговорихме за български сериали, съвсем наскоро изгубихме страхотен наш актьор - Николай Ишков. Светла му памет.
Та един любим мой български сериал е “Връзки”. С Николай Ишков, Лилия Маравиля и Михаил Билалов в главни роли.
Линде, мнооого е забавен и разтоварващ, само за теб Hug Препоръчвам го и на останалите. С усмивка си го спомням, много сме се смяли.

# 592
Нещо беше ми излязло тези дни, че ще подновяват "Под прикритие" с нов сезон.
Щели да върнат някой от "убитите" герои. Явно този сезон ще е натоварен от към български продукции.
Иска ми се в тази връзка да видим Керем в такъв сериал и да го играе злодей. Ще е страхотно  продуцентите да го поканят, поне за епизодична роля..

# 593
  • Кърджали
Поли
Скрит текст:
чела съм че те държат рекорда за рейтинг, 21 и нещо беше , някоя от сериите на първи сезон.  Като цяло първия сезон не е давал шанс на конкуренцията. При втория сезон е почнал да пада, а при третия съвсем. Не съм ровила за статистика.
Вярно, първия сезон е много тежък, но ужасно добър. А и  балансира с много добър хумор. Първите 10 плашат всички, а аз съм направо пристрастена към тях

# 594
Flowers Herb Неделно включване и от мен!
Когато човек е влюбен е КРАСИВ!

Ха,ха ... учи се Хаки ...
Тази красота е свише...

# 595
Алекс, краят щастлив ли е или тъжен?
Да знам дали да го загледам
Поли
Скрит текст:
чела съм че те държат рекорда за рейтинг, 21 и нещо беше , някоя от сериите на първи сезон.  Като цяло първия сезон не е давал шанс на конкуренцията. При втория сезон е почнал да пада, а при третия съвсем. Не съм ровила за статистика.
Вярно, първия сезон е много тежък, но ужасно добър. А и  балансира с много добър хумор. Първите 10 плашат всички, а аз съм направо пристрастена към тях

# 596
Алекс, краят щастлив ли е или тъжен?
Да знам дали да го загледам
Поли
Скрит текст:
чела съм че те държат рекорда за рейтинг, 21 и нещо беше , някоя от сериите на първи сезон.  Като цяло първия сезон не е давал шанс на конкуренцията. При втория сезон е почнал да пада, а при третия съвсем. Не съм ровила за статистика.
Вярно, първия сезон е много тежък, но ужасно добър. А и  балансира с много добър хумор. Първите 10 плашат всички, а аз съм направо пристрастена към тях
tina-latina,
Скрит текст:
щастлив е краят. Аз съм от тези, които го гледаха още при излъчването му.

# 597
  • Кърджали
Тина,
Скрит текст:
краят е щастлив. Обаче първите 10 серии са изпитание за по-слабата психика. Аз някак си успях да се абстрахирам от сцените на насилие и се съсредоточих върху главния герой и неговите инат  и състрадание. Чувството за хумор в репликите също много ми помага. Както ми са насълзени очите и почвам да се смея с глас..
Аз приключих а първия сезон, почнах втория. Но имам идея какво се случва щото преди да започна сериите гледах доста откъси и компилации (защото първоначалната ми идея беше само да видя как играе главният актьор). Та от там знам и какъв е финала.

Последна редакция: нд, 11 фев 2024, 17:39 от Aлекcандрa

# 598
  • София
Здравейте! Nature Dizzy

Съгласна съм със споделеното за YCS.  Sunglasses
Кастът беше ОК, даже имаше попадения като Арвен и Лара, напр. Особено ми хареса изпълнението на Шериф Ерол като  иконома Илтер. Харесах и партньорството на Керем и Хафса. Имаше добри и интересни идеи, които за съжаление не бяха подплатени с добър и интересен сюжет и не бяха развити. Диалогът куцаше, на моменти беше безинтересен и скучен. Прекалено внимание се отдели на бандата, особено на този Якуп. Smirk
За съжаление на моменти и Керем играеше вяло и струва ми се сякаш без желание. Thinking Като цяло май това, което се случваше зад кадър беше много по-забаво, вълнуващо и интересно. Stuck Out Tongue

Hande Erçel за Based Istanbul (2023) Харесвм тази фотосесия. Дръзка и провокативна.Nature Zap

Последна редакция: нд, 11 фев 2024, 18:04 от Dilemi

# 599
  • София
Като говорим за евентуална партньорка на Керем аз бих се радвала да си партнира с Пънар Дениз.

Общи условия

Активация на акаунт