Сполучливи имитации на маркови парфюми - 54

• 56 937
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
Някой има ли мнение за парфюмите на Дубай Арома? Постоянно ми изскачат реклами. И много им се чудя. Обаче по пирамидата само не мога да се ориентирам кой аромат да избера. Дали имат физически магазин?
На martin lion преди две седмици поръчах два black opium и жадор Диор. Оптима е едно към едно а оригинала, докато за Диора си има разлика с оригинала, но ми допадна. Трайни са за цената си, но пръскам без да му мисля.

# 106
  • София
Здравейте,търся имитация на Дюн-Кристиан Диор,Преди го имаха Роксан но вече не го предлагат,ще съм благодарна за инфо!

Имам го, от D&P.
Добре са се справили, само на моята кожа не е особено траен

# 107
Аз имам въпрос....Кой е тествал оригинал на Монтал  Starry night? Имам на Гиза и се чудя дали ще имат разлика и да поръчвам ли оригинал? Също търся мнение за Arabian tonka-изгледах бая ревюта изгледах-приличал на Бакарат,други пък бил смес от Бакарат и Интенз кафе🤔,та се чудя....Май Ре беше го ползвала......
Имам Стари Найт в оригинал.На Гиза съм изпръскала няколко шишета,повече ми харесва от оригинала,по ярък ми е....... доближават много! За мен оригинала е излишен,но си го имам за колекцията Nerd
Арабиан Тонка в оригинал е прекрасен. За моя нос- нищо общо с Интенз Кафе и с Бакарат. Страхотен,топъл аромат,много мек.

# 108
Ре, благодаря че се включи❤️. Абе поръчах една 50-ка от Монтал,ей тъй за спорта😁. А за Арабиан Тонка ще се замисля сериозно.
Поръчах още една глупост на Алхамбра - Monocline 01-много го хвалят като dupe на Молекулата...Да видим....

# 109
..Поръчах още една глупост на Алхамбра - Monocline 01-много го хвалят като dupe на Молекулата...Да видим....
Ще чакам отзиви Simple Smile

# 110
Здравейте! Можете ли да ми предложите хубава имитация на Кафе Роуз на Том Форд? Благодаря!

# 111
Аз имам въпрос....Кой е тествал оригинал на Монтал  Starry night? Имам на Гиза и се чудя дали ще имат разлика и да поръчвам ли оригинал? Също търся мнение за Arabian tonka-изгледах бая ревюта изгледах-приличал на Бакарат,други пък бил смес от Бакарат и Интенз кафе🤔,та се чудя....Май Ре беше го ползвала......

На бакарата :
 Мансера Jardin Exlusive или Instant Crush -беше.На мен лично ,Мансера повече ми харесват. В момента ползвам Roses Vanilla/ много хубав ❤
За Алахмбра,ще чакам мнение и аз. Дават и др. техни,че били  добри dupe- версии Simple Smile

# 112
  • БГ
Здравейте,
имате ли впечатления от тези два аромата на Гиза
#D321 Дона Корал Фентъзи Born in Roma Coral Fantasy Valentino  и #UNS78 Това сме ние This is us Zadig & Voltaire Simple Smile

# 113
  • Пловдив
Това сме ние This is us Zadig & Voltaire е малко по-малко сладникава версия на This is her, според мен. Не познавам оригиналите, иначе харесвам и двата. Имам This is us на Гиза от размяна, пръскам си я с кеф. This is her имах на Le parfum и на Parfen. На Парфен ми харесваше повече.

# 114
This is us не прилича на This is her класическия, много се доближава до Gris charnel според мен, малко по-сладко ванилен, но абсолютно еднакво звучене не знам как са го направили така, с различни нотки са. Много го харесвам и на Гиза и в оригинал, справили са се много добре.

# 115
Да ви кажа Starry night  на Гиза изобщо не се различава от оригинала-нито в нотките, нито в трайност...С първото пръсване има едни леки нотки,които в спрея на Гиза не усещам,но ги има когато е на масло....Но след 30 секунди всичко е 1:1😁😁😁😁. Само се набутах....След няколко дни ще пиша за Алхамбра Моноклин 01 като дойде😁😁😁😁

# 116
Здравейте! Можете ли да ми предложите хубава имитация на Кафе Роуз на Том Форд? Благодаря!

Можете ли да ми помогнете?

# 117
  • Пловдив
Здравейте,
Какво мислите за martin lion, някой купувал ли си е парафюми от там?

По едно време бях решила да пробвам някои от техните, а именно Baccarat Rouge 540, Xerjoff Casamorati - Lira, Thierry Mugler - Alien, Sospiro - Erba Pura, Tom Ford - Lost Cherry, Paco Rabanne - Pure XS. Имайте предвид, че не познавам оригиналите освен Alien, но пък при мен всички са трайни и ми харесват като аромати. Само Erba Pura-та като че ли не ми се откроява, веднъж напръскан, не знам за околните как е. Този пък на Бакара си има по-особена нотка в началото (срещала съм определението "болнична" тук във форума, хаха), но много бързо изчезва и парфюмът е приятен.

# 118
  • Sofia
Erba Pura na ML при мен се усеща доста осезаемо от околните. Доста комплименти е събрал.

# 119
  • обл. Шумен
Имам един любим аромат, който е спрян. Според вас, ако се смесят няколко ароматни масла, които са в състава му, дали ще заприлича на него? 🤔

Общи условия

Активация на акаунт