Сполучливи имитации на маркови парфюми - 54

• 56 910
  • 740
  •   2
Отговори
# 90
Здравейте, имате ли мнение за парфюмите на Eclat. de?

# 91
  • BG-DE
Имам два парфюма от Екла, Делина и Flowerbomb nectar, и двата са много близки до оригинала но трайността им не е впечатляваща, въпреки това като свърши Делината мисля да я подновя, защото им е много добра.

# 92
  • София
За любителите на Alien Goddess, в Гиза вече е наличен.

# 93
Дано да е сполучлив и хубав, мисля че някоя съфорумка го беше поръчвала от Гиза. Очаквам и аз отзиви.

# 94
  • Варна
Здравейте!
Лидл отново са на кампания с постоянния им ароматен асортимент. Активираш купон и получаваш 25% отстъпка. Попълних няколко Homme, за мен най-си заслужават като аромат и трайност.
А за който харесва Dior Homme 2020, попадна ми тези дни тестер 1мл от оригинала. Рефанската версия, която имам от над 2 години мисля, е страшно сполучлива. Един от най-хубавите аромати в колекцията ми, според мен и особено според Любимата.

# 95
Здравейте,
Какво мислите за martin lion, някой купувал ли си е парафюми от там?

# 96
  • Sofia
Тези, които съм имала се представяха добре като трайност и аромат, не са имали гадни, евтини нотки. За близост с оригинала ми е трудно да кажа. Бакарат, Кирке, Ерба пура и Ванила Росе на Мансера.

# 97
  • Варна
Здравейте,
Имам 3-4 техни аромата. Още толкова планирам да взема в близко време. Доста съм си тествал в магазините, единствено Bleu de Chanel не ми е допаднал.

# 98
martin lion за мен са 50/50 - миналото лято взех от тях Neroli Portofino и Sauvage, ами спрямо други аналози, тези не бяха особено сполучливи. Средна трайност
Хареса ми техният Oriental Leather но само пръснах за проба в един магазин

# 99
Здравейте,търся имитация на Дюн-Кристиан Диор,Преди го имаха Роксан но вече не го предлагат,ще съм благодарна за инфо!

# 100
D6 DP ако го намерите, защото не съм сигурна дали в България го продават. Моето Диорисимо го има само в Турция например

# 101
Аз имам въпрос....Кой е тествал оригинал на Монтал  Starry night? Имам на Гиза и се чудя дали ще имат разлика и да поръчвам ли оригинал? Също търся мнение за Arabian tonka-изгледах бая ревюта изгледах-приличал на Бакарат,други пък бил смес от Бакарат и Интенз кафе🤔,та се чудя....Май Ре беше го ползвала......

# 102
Здравейте,

Използвам на Martin Lion парфюми и за мен са трайни тези, които съм вземала. Но и аз съм щедра, когато се фъскам Satisfied  Имам следните: Gypsy water - Byredo, Blanche - Byredo, Un jardin sur le Nil - Hermes, Rush II - Gucci, Chance - Chanel. По отношение близостта с оригиналите не мога да кажа, тъй като не ги познавам.

П.С. Забравих, че имам и Лира на Martin Lion.

Последна редакция: нд, 21 яну 2024, 12:56 от Bonbonche

# 103
  • Пловдив
За любителите на Alien Goddess, в Гиза вече е наличен.
Много благодаря за информацията! Поръчах го и нямам търпение. Наскоро го пробвах, пръснах си на китката и си го душех през няколко минути. Дано е направен добре.
Иначе за рождения ми ден си купих  Lattafa, Ameer al Oudh Intense Oud, спрягат го за подобен на By the Fireplace Maison Martin Margiela, обаче не можахме да се разберем. Вече съм сигурна, че уд, роза и пачули не са моето нещо. Дай ми китки на мен и свежаци.

# 104
На Martin Lion са минали доста през ръцете ми, но в момента имам Gemma di Paradiso, който е абсолютно копие (използвам го успоредно с оригинала и нямат никаква разлика, освен в трайността, но оригиналът има убийствена трайност), имам още Narciso Narciso Rodriguez, който е страхотен, Ange Ou Demon Le Secret, който е невероятен аромат, но за съжаление нямам къде да тествам оригинала и не знам коя от двете версии на парфюма са направили. Харесвам ги, не ходя в магазина им само по една причина - ще купя нещо. Joy
Иначе в магазина никога не съм виждала блотери и ходя с един тефтер, за да си късам лентички и да пръскам 😆

Общи условия

Активация на акаунт