Сполучливи имитации на маркови парфюми - 54

• 56 897
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Ох, ама това Рефан ли било...нещо не съм доразбрала явно. Не знаех, че могат само шишета да се купуват от Рефан.
Всъщност аз забравих да спомена, че са Рефан. Поправих си поста.
И да, аз от рефански представители и официални магазини си купувам много често само флакони, защото са добри като качество и в диапазона до 3лв за 50мл.

# 76
  • Sofia
Аз да се извиня, че днес не качих каталога на Дивайн, но имах много работа, а исках да го кача от компютъра. Но търсачката в сайта работи много добре. По марка излизат всички парфюми на марката, по име също излизат. Има няколко марки,  които са скрити-  Carolina Herrera, JPG, Paco Rabbane. Преди от описанието се отваряше линк към марката, сега го махнаха. Имам някои, записани като номера. Може би в стария каталог от линка ги има.

# 77
Препоръчайте ми парфюм с аромат на сапун, мирис на чисто.

Най-чистото чисто 😀
https://www.fragrantica.com/perfume/Elizabeth-Arden/True-Love-4913.html

В момента e на добра цена в Нотино.

# 78
  • Deutschland
Лалето на Байредо също ухае на чисто.
Елизабет Арден купувам заради ароматите. Трайността при мен е нулева.

# 79
Благодаря ви, много парфюми миришат на чисто, но по-скоро аромата клони към плодове, сладникав, а моята идея си чист сапун.

# 80
Пробвайте "сапунените"  Dia Femme,  Byredo Blanche, Neroli Portofino, Chloe Love и Pure Soap  Demeter.

# 81
Някой ходил ли е скоро в магазина на Пиротска - perfumes from Dubai ? С какъв точно произход са парфюмите там … знам и че копират Simple Smile

# 82
  • Sofia
Аз ходих миналата седмица. Момичето ми каза, че ги внасят от Дубай и не са аналози, а техни аромати. Нямаше голямо разнообразие. Има няма 20 парфюма. Харесах 1-2.

# 83
Аз ходих миналата седмица. Момичето ми каза, че ги внасят от Дубай и не са аналози, а техни аромати. Нямаше голямо разнообразие. Има няма 20 парфюма. Харесах 1-2.
Повечето са имитации, ако е същият магазин и сайт , даже и е упоменато , на кой е аналог.

# 84
  • Sofia
Може в магазина затова да е имало малко парфюми. Нямаше нищо, което да прилича на известна марка. Затрих им визитката за да сверя сайта. Този парфюм ми хареса. Нещо с кафе и рози беше, но не съм много запозната с Минералите, да кажа дали е имитация на някой от тях.

# 85
Може в магазина затова да е имало малко парфюми. Нямаше нищо, което да прилича на известна марка. Затрих им визитката за да сверя сайта. Този парфюм ми хареса. Нещо с кафе и рози беше, но не съм много запозната с Минералите, да кажа дали е имитация на някой от тях.
Този е на Ahmed Al Maghribi ( прилича ми на Lancome oud bouquet),имат свои, но имат и имитации, само че не го упоменават. Имат имитации на Olympea , Tuscan leather и т.н. но офисициално няма да намерите информация. Във фрагрантика имат много малко аромати и мнения. Имам 3 техни дискавъри сета и 1 парфюм и съм хванала само 3 аромата , които са подобни на дизайнерските  Simple Smile

Последна редакция: пт, 19 яну 2024, 22:43 от jarkira

# 86
Благодаря за мненията.
Мислех да ходя до магазина, но сега се чудя дали това, което го видях в сайта им всъщност ще го има налично ?!

# 87
  • Sofia
По-скоро не. Наистина имаше само около 20 парфюма. Но пък можете да си харесате нещо на място. Аз влязох съвсем случайно, без никаква предварителна подготовка и тествах 2-3 парфюма.

# 88
Влизам да похваля Infusion d’iris в изпълнение на Парфен:
Мек, кремест ирис, с много добра проекция и издръжливост. Тествах оригинала преди месец в Сефора и едвам го усещах от блотера.

Парарелно правих тест и на Hypnoric poison оригинал и версията на Заг- оригинала изсфиряса за 2 часа, имитацията се задържа 8. Откъм аромат са идентични.

# 89
  • Пловдив
А случайно да има имитация на Ferre In the mood for love?

Общи условия

Активация на акаунт