Сполучливи имитации на маркови парфюми - 54

• 57 055
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Hot Couture харесвам на Камея.

# 151
Нищо освен Шалимар тяхно не съм ползвала, който е страхотен. Бях чела отзиви, че Сoutur-a  е от най-търсените им.  Специфичен е. Траен ли е?

Подариха ми един ваучер за Дъглас. За мен там е безумно скъпо и рядко влизам изобщо. Взех си едно Beauty 30 ml за 60 лв. Ужас на ужасите откъм трайност. За пореден път се убеждавам, че имитациите са в пъти по-качествени от оригиналите.

Последна редакция: чт, 25 яну 2024, 22:31 от Елизза

# 152
  • Пловдив
За имитация на Бронзовата богиня ли става въпрос? Май само Рефан го имат от тукашните и лично на мен ми бие на нафта. Или партидата беше зле....
За Alien Goddess става въпрос. Не съм намерила имитация на друга фирма. Само на Giza сега и на Muscent.

# 153
  • София
Нищо освен Шалимар тяхно не съм ползвала, който е страхотен. Бях ела отзиви, че coutur-a  е от най-търсените им.  Специфичен е. Траен ли е?

Подариха ми един ваучер за Дъглас. За мен там е безумно скъпи и рядко влизам изобщо. Взех си едно Beauty 30 ml за 60 лв. Ужас на ужасите откъм трайност. За пореден път се убеждавам, че имитациите са в пъти по-качествени от оригиналите.

При мен е траен. За мен всичко, което усещам след петия, шестия час е трайно 🙂 За някои, ако не го усещат след къпане и пране. - не е 😆

# 154
Благодаря. Ще си поръчам.

# 155
Нищо освен Шалимар тяхно не съм ползвала, който е страхотен.
Ох, аз толкова се надявах да си допаднем точно със Шалимарчето след четене на толкова отзиви, но уви... Никак, ама никак не ми хареса. Даже ми е мъжки направо. На едновремешен крем за бръснене Каро ми мирише.

# 156
Аз много го харесвам, но уляга на кожата ми минимум след час.

# 157
Здравейте.
Прочетох в сайта на парфен,че гарантират 12 часова трайност на наливните си парфюми.Някой който ги е пробвал може ли да си изкаже мнението?

# 158
За Alien Goddess става въпрос. Не съм намерила имитация на друга фирма. Само на Giza сега и на Muscent.
https://www.zagzodiakshop.com/parfyumi/sveji-parfumi/zeleni/zag-097-ag/
И Заг Зодиак го имат. На доста по - нормална цена. Но не съм го тествала.

# 159
Solar,линка отваря Aqua di Doja,а не Alien🤔

# 160
Martin Lion U02 Унисекс парфюм, вдъхновен от SOSPIRO-ERPA BURA UNISEX, повече към дамско или към мъжко клони?

# 161
  • Стара Загора
Здравейте.
Прочетох в сайта на парфен,че гарантират 12 часова трайност на наливните си парфюми.Някой който ги е пробвал може ли да си изкаже мнението?

Това за трайността е относително според мен - зависи от кожата, сезона, самия аромат....
Но като цяло, това, което съм имала и носила от Парфен действително е по-трайно, от Заг и Рефан, например. А дори и от някой оригинални.

# 162
  • София
Martin Lion U02 Унисекс парфюм, вдъхновен от SOSPIRO-ERPA BURA UNISEX, повече към дамско или към мъжко клони?
По моя усет е класически унисекс с лек дамски уклон.

# 163
От много време се замислях над Vanille Fatale by Tom Ford и накрая се престраших да я поръчам от Eyfel. Е, не съжалявам и за секунда. Специфичен и различен аромат, който не е за всеки, но аз го харесах страшно много на кожата си и трайността е завидна. Пръскам се по повечко, но този специално си го усещах през по-голямата част от деня при движение. При мен започва малко по-подправково така да се изразя, но това се променя в рамките на 5 до 10 минути и започва истинското разкритие на тази прелест! Наистина фатален аромат с препратка към сладка, забулена в другите нотки ванилия, която обаче успяваш да уловиш. Някак знаеш, че е там. Сред сладката синя слива, много фин полъх на тютюн, чудесно преплетен в компанията на рома и едва уловимите цветни нотки. Изключително впечатлен съм. Този аромат постоянно се променя при мен и всеки път сякаш улавям различен аромат. Носи сякаш духа на черната орхидея, но в много по-мек и носим за мен вариант. Очертава се един от любимите ми аромати. 11/10.

Сега да драсна и за другото бижу, за което допринесе D-frag12 и съм му много благодарен, че сподели за този аромат, а именно BIGHILL - Armani Prive - Cuir Majeste. Носи ми една мистична сладост от сушените плодове, съчетана с приятен розов полъх, ванилия и придадена тежест от тамяна. Наистина стилен и изискан аромат, който е доста добре премерен. Дава умерено от всичко. Ще се пръска с удоволствие, докато стане време за по-пролетните аромати.

Получих и някакви подаръци - по един парфюм за всяка поръчка, единият е Не24, който не разбрах какъв е, но не ми и хареса. Нещо ментово с борови иглички и лимон усетих. Като ароматизатор на тоалетна ми ходи повече. За другият имам сходни емоции. Не ги взех под внимание и не знам какво ще ги правя. Може да ги метна в размените, ако някой се осмели да зарадва мъжката си половинка с тези аромати. Аз не съм по тях определено.

# 164
  • Асеновград
Здравейте, може и да е обсъждано в темата но не открих нищо, може ли да ми препоръчате имитация на Omnia Crystaline? Открих че имат в ZAG, но не знам дали няма някоя по сполучлива имитация и реших да питам вас първо. Simple Smile
Също така приемам предложения и за имитация на Goddes на Burrbery, вчера бях в Дъглас и много ми допадна, но май не чак толкова, че да дам толкова пари.😅

Общи условия

Активация на акаунт