Сполучливи имитации на маркови парфюми - 54

• 60 314
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
  • обл. Шумен
Yana, аз скоро взех мостра /3-5мл./ от Заг на Bvlgari - Omnia Cristalline. Не познавам оригинала, нито други имитации. От Заг изобщо не е траен, буквално след 20 мин. изобщо не разбирах че имам парфюм, ако не си навра носа в китката. Не знам - дали малко пръсках или бързо свиквам с аромата или от студеното време.

# 166
  • Асеновград
Yana, аз скоро взех мостра /3-5мл./ от Заг на Bvlgari - Omnia Cristalline. Не познавам оригинала, нито други имитации. От Заг изобщо не е траен, буквално след 20 мин. изобщо не разбирах че имам парфюм, ако не си навра носа в китката. Не знам - дали малко пръсках или бързо свиквам с аромата или от студеното време.
Той попринцип не е силен и натрапчив, за трайността на оригиналния не знам, но щом толкова бързо изчезва няма даже и да го пробвам, благодаря!

# 167
  • София
Hot Couture харесвам на Камея.
И аз го имам.Не подозирах,че е толкова красив. Когато го взех сигурно цяла седмица съм била само с него. А рядко ползвам 1 и същи парфюм поредни дни. Прекрасен е, но не познавам оригинала и не мога да кажа дали се доближава. Но ще си взема и още 1бр.-много ми харесва. Имам само 2-3 парфюма, от които съм си взела и резерва, но този си заслужава. А за Шалимара още се чудя дали ми харесва или не. А и да споделя, че Самсарата я бяха пуснали за малко,но само онлайн...и сега видях, че пак е изчерпана.

# 168
Solar,линка отваря Aqua di Doja,а не Alien🤔
Офффф... Frowning1 Много тъпо. Плеснах го сутринта, без да проверя в списъка. Сори.
ZZ - 577 AG
 ?
П.П.: Да, точно:
https://perfumeszagzodiak.co.uk/products/577-ag-inspired-by-alie … d=ded513057&_ss=r

# 169
  • БГ
Solar,линка отваря Aqua di Doja,а не Alien🤔
Офффф... Frowning1 Много тъпо. Плеснах го сутринта, без да проверя в списъка. Сори.
ZZ - 577 AG
 ?
П.П.: Да, точно:
https://perfumeszagzodiak.co.uk/products/577-ag-inspired-by-alie … d=ded513057&_ss=r
Дам, на доста ли нормална цена е от Гиза.

# 170
One_Love, не видя ли, че е станало недоразумение и, че съм объркала сутринта в 05,00 часа и номерата и сайтовете?

П.П.: Все пак съм права, че Заг Зодиак го имат. Бях останала с впечатлението, че и у нас го има /на нормалните за у нас цени!/, а се оказа, че не го откривам у нас вече и, че вече го намирам само в "чуждия" сайт /на съответните цени/.

Последна редакция: пт, 26 яну 2024, 18:21 от solar_fields

# 171
  • обл. Шумен
Yana, ако искаш вее пак пробвай ! Аз затова вземам малко.

# 172
Здравейте, може и да е обсъждано в темата но не открих нищо, може ли да ми препоръчате имитация на Omnia Crystaline? Открих че имат в ZAG, но не знам дали няма някоя по сполучлива имитация и реших да питам вас първо. Simple Smile
Също така приемам предложения и за имитация на Goddes на Burrbery, вчера бях в Дъглас и много ми допадна, но май не чак толкова, че да дам толкова пари.😅
Sansiro го предлагат също и не е лош. Само съм го пробвала.

# 173
Споменаваше  се в темата Камея като най добрата реплика на омния кристалин и т.к. това ми е най любимия парфюм си  го купих, като прилика е много добър, трайността пролетта и лятото също са на ниво поне 4 часа го усещах. Дядо коледа беше много щедър тази година и ми подари оригинален кристалин затова камеята я сложих в размените, все пак след като пробвах и заг и камея оригинала никой не може да го бие засега.

# 174
Здравейте, момичета и момчета. Имам едно питане. Предложете ми някоя наистина трайна и излъчваща имитация, която да не е унисекс, а женско женска. Напоследък всичко ми се струва нетрайно и все клоня към акварици, унисекс неща и подобни. Градините на Мосю Ли на Парфен стават донякъде като трайност, но явно моята кожа не задържа много неща (освен Ерба Пура, която днес не пожела да се махне от мен дори след душ).
На Заг почти всичко ми се струва като водица, а имам немалко взети неща за проба. Поръчах си две неща Kayali pistachio  и Un Jardin  de Cythere от гръцкото Shobi, които натъпках с допълнителни капки. Това ги направи трайни, но ги поизкриви и в Каялито шамфастъкът е като от загоряла баклава.
На Мартинез си взех Африканският бал, който е разкошен, но изхабих половин бутилка за има-няма две седмици. Държи се по дрехите за няколко часа, на кожата ми, за около един. Нещата от Гиза, които имам са добри, но са унисекс и нещо не мога да харесам нещо дамско от списъка им.

Споделям и нещото, с което се забавлявам тази вечер: коментарите под тази статия за парфюм с оценка 4,62/5
https://www.fragrantica.com/perfume/SpongeBob-Squarepants/Gary-28291.html

# 175
  • Sofia
Portrait of a lady - Дивайн. Santal 33;също, но е унисекс и разликата се усеща.

# 176
  • Бургас
christal11, сигурна ли си, че с обонянието ти всичко е наред?
След ковид, обонянието ми намаля.Имам алергия и когато е активирана не усещам напълно парфюми, или ги усещам като нещо остро.Парфюми, които познавам от преди ковид.Снощи от много време насам усетих Аква марин, който ми е един от любимите, и е доста траен.От време навреме алергията затихва и започвам да усещам, но не е това, което беше.Преди надушвах всичко отдалеч, а сега дори когато готвя усещам само ако съм около котлона.  Поръчах си няколко ролчета от Гиза, усещам ги по цял ден, което значи, че в действителност са още по-силни.
Мисълта ми е, попитай някой с ненарушено обоняние.

Всъщност да споделя, че много ми харесват,  на Т.Мюглер  имам в оригинали, но не съвсем същия вариант.
Алиен Годес/ различен ми е от Алиените, които имам, по-скоро ми напомня на Аурата.Аурата от Гиза има лека разлика с оригинала/.
Ейнджъл Мюз/той ми еэкато Ейнджъл/
Нарцисо фор хър/ бях го харесала в оригинал, но  с този нос никога не съм сигурна дали после пак ще ми харесва, а и казаха, че не е траен/
Делина /не мога да определя, но по-скоро не е моят.Не го познавам в оригинал/
Дарк Ейнджъл /хареса ми, но и него не познавам в оригинал /Angel Share By Kilian//
Код кашмир/при него надушвам типичната за Код нотка/на мен ми е нещо като билков ликьор/, предполагам, че е близък до оригиналът/

# 177
christal11, на Рефан- Долче  Гарден, My Burberry -убийствен силаж и трайност, на Гиза Стари Найт и Магма

# 178
Носът ми със сигурност не е ок след няколко Ковида, но и от дълго време не получавам никакви коментари за парфюмите ми.
След малко четене поръчах от Гиза Хануман и Звездно сияние, Ангел Нова + Womanity. Бърбърито от Рефан си взех. Поръчах и Делина на Сансиро.
Ще докладвам, когато дойдат.
От Гиза, апропо, получих мейл със следното обяснение: "Защото е необходимо това технологично време за парфюмите, както и поради неразбирането от страна на клиентите, че трябва да изчакват, Вашата пратка ще бъде изпратена след три дни."
Ще докладвам за трайност

# 179
  • София
Носът ми със сигурност не е ок след няколко Ковида, но и от дълго време не получавам никакви коментари за парфюмите ми.
След малко четене поръчах от Гиза Хануман и Звездно сияние, Ангел Нова + Womanity. Бърбърито от Рефан си взех. Поръчах и Делина на Сансиро.
Ще докладвам, когато дойдат.
От Гиза, апропо, получих мейл със следното обяснение: "Защото е необходимо това технологично време за парфюмите, както и поради неразбирането от страна на клиентите, че трябва да изчакват, Вашата пратка ще бъде изпратена след три дни."
Ще докладвам за трайност

Парфюмите на Гиза трябва да отлежат поне месец, за да бъде докладът обективен. Не веднъж това е обсъждано тук. Аз затова си взех пролетно - летни по Коледа и миналото лято си взех зимни 😆

Общи условия

Активация на акаунт