Сполучливи имитации на маркови парфюми - 54

• 60 447
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
  • Sofia
Здравейте! След дълго четене тук направих поръчка от Divain на 4 парфюма.
Ani by Nishane (unisex) - Хареса ми аромата и е мнооого траен. Доста усещам джинджифил и кардамон, не съм имала такъв аромат досега, но вече имам и с удоволствие ще си го ползвам. Yum
Roses Vanille by Divain (woman) - Абсолютно идентичен на INTENSE CAFÉ, който имам от Parfen. Само още не мога да определя кой от двата е по-траен, от Parfen съм много доволна. Но ароматът си го харесвам много и мисля да си го оставя.
Casanova by Tiziana Terenzi (unisex) - Прекрасен аромат, но мъжът ми го грабна веднага. Определено обаче на него много му отива.
Vanilla Diorama by Dior (unisex) - Това определено не е нашият аромат - твърде тежък ми идва. Ще го връщам със сигурност.
Та относно връщането с Divain, бихте ли ми обяснили как става? Разбрах, че трябва първо да им пиша, а после какво следва, куриер ли пак ще дойде да го вземе или аз трябва да ходя в офис (от София съм)?

Исках да попитам някой знае ли добра версия на Lattafa /Khamrah?
И отдавна се точа ето на това, та мисля, че сега е моментът, защото е супер изгоден. Имате ли мнения за него?
https://makeup.bg/product/666018/

И този също ме интересува, ако имате мнения?
https://makeup.bg/product/633392/
В Makeup са на учудващо добри цени, не очаквах.

# 226
И отдавна се точа ето на това, та мисля, че сега е моментът, защото е супер изгоден. Имате ли мнения за него?
Ако ви харесва Бакара Руж и този ще ви хареса. Негова имитация е. За мен са потресаващи.

# 227
  • обл. Шумен
Dareland - потресаващо добри или потресаващо отвратителни? 🙂
Жалко, че нямат мостри - гледах, гледах - не видях. А не ми се дават пари за нещо, което може да не харесам.

# 228
  • Sofia
Здравейте! След дълго четене тук направих поръчка от Divain на 4 парфюма.
Ani by Nishane (unisex) - Хареса ми аромата и е мнооого траен. Доста усещам джинджифил и кардамон, не съм имала такъв аромат досега, но вече имам и с удоволствие ще си го ползвам. Yum
Roses Vanille by Divain (woman) - Абсолютно идентичен на INTENSE CAFÉ, който имам от Parfen. Само още не мога да определя кой от двата е по-траен, от Parfen съм много доволна. Но ароматът си го харесвам много и мисля да си го оставя.
Casanova by Tiziana Terenzi (unisex) - Прекрасен аромат, но мъжът ми го грабна веднага. Определено обаче на него много му отива.
Vanilla Diorama by Dior (unisex) - Това определено не е нашият аромат - твърде тежък ми идва. Ще го връщам със сигурност.
Та относно връщането с Divain, бихте ли ми обяснили как става? Разбрах, че трябва първо да им пиша, а после какво следва, куриер ли пак ще дойде да го вземе или аз трябва да ходя в офис (от София съм)?

Исках да попитам някой знае ли добра версия на Lattafa /Khamrah?

И този също ме интересува, ако имате мнения?
https://makeup.bg/product/633392/
В Makeup са на учудващо добри цени, не очаквах.
Ще ти се обадят от интерлогистика и ще ти кажат кога ще дойде куриера да вземе парфюмите. Опаковай пратката добре, за да не се счупи.

# 229
Dareland - потресаващо добри или потресаващо отвратителни? 🙂
Жалко, че нямат мостри - гледах, гледах - не видях. А не ми се дават пари за нещо, което може да не харесам.
Потресаващо отвратителни

# 230
Имам посочения на Латафа и в сравнение със Zara Red temptation, който също имитира Бакара - за мен Зара е по-добър като трайност и аромат.

# 231
Момичета, Alien на Заг траен ли е и близък ли е до оригинала? Имам версията на Рефан, но не ми харесва въобще, търся нещо трайно и шлейфово.

# 232
Дойде ми Делина на Сан Сиро.Много хубав аромат, за трайност ще видим.

# 233
Момичета, Alien на Заг траен ли е и близък ли е до оригинала? Имам версията на Рефан, но не ми харесва въобще, търся нещо трайно и шлейфово.
alien е един от любимите ми парфюми, изпробвала съм всичките имитации които се предлагат на нашия пазар и нито единия не става, или не са достатъчно трайни като оригинала, или са прекалено силни или нещо друго, но оригинала с неговото развитие и дълбочина никой не може да го имитира, вече 10 години поддържам оригинала постоянно и сравнявам с различните имитации, но уви. По същия начин е и омния кристалин тези два парфюма се налага да си ги намирам само в оригинал

# 234
  • София
Потвърждавам за Alien. Не си хабете парите за несполучливи имитации, а спестете за оригинала.

# 235
Колкото и нелепо да звучи пробвали ли сте имитацията на Лъки? Страхотна е и откъм аромат и откъм трайност за скромните си шест лева е най-сполучливата на която аз съм попадала след тази на DP

# 236
  • BG-DE
alien е един от любимите ми парфюми, изпробвала съм всичките имитации които се предлагат на нашия пазар и нито единия не става, или не са достатъчно трайни като оригинала, или са прекалено силни или нещо друго, но оригинала с неговото развитие и дълбочина никой не може да го имитира, вече 10 години поддържам оригинала постоянно и сравнявам с различните имитации, но уви. По същия начин е и омния кристалин тези два парфюма се налага да си ги намирам само в оригинал
Имам версията на Дивайн, а след като си счупих последното шише от старата версия, наскоро взех от рефурмолирания вариант на оригинала, ами този на Дивайн е много добър, а и като трайност се доближава 😊

# 237
Имам версията на Дивайн, а след като си счупих последното шише от старата версия, наскоро взех от рефурмолирания вариант на оригинала, ами този на Дивайн е много добър, а и като трайност се доближава 😊
радвам се че сте попаднала на добър дюп, но аз лично предпочитам за оригинал да дам 150 лв отколкото за имитация 50лв

# 238
  • BG-DE
Принципно оригинал е най-добре но конкретно с Alien новата формула на оригиналния ме разочарова откъм мощ и трайност, нищо общо със стария вариант🥴

# 239
  • Бургас
Усещала съм от човек, за моя нос е почти 1:1 с първия, лилавия флакон Алиен. Не знам обаче дали има магазини в другите градове -  Le Parfum de l'art .

Общи условия

Активация на акаунт