Сполучливи имитации на маркови парфюми - 54

• 60 353
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте, а Attrape-Rêves на Louis Vuitton го срещах няколко пъти да се коментира, но не помня кои бяха фирмите, може ли малко помощ къде може да се намери?

# 211
Здравейте, а Attrape-Rêves на Louis Vuitton го срещах няколко пъти да се коментира, но не помня кои бяха фирмите, може ли малко помощ къде може да се намери?
Този е хубав, но не познавам оригинала.

https://www.ivis.bg/cote-dazur-elixir-%D1%82%D0%BE%D0%B0%D0%BB%D … D0%BB-p76652.html

# 212
  • Стара Загора
Аз го взех от Дивайн и е много красив аромат. Писах малко по-назад за него. Луксозна роза с Малина и пачули. Нещо средно между Мадмоазелата на Шанел и МОН Пари на Лоран.

# 213
  • Горна Оряховица
Имитация на Dior Ispahan намирам налична само в Giza. Дали е близо до оригинала или да ми препоръчате нещо, което е добро?

# 214
Да, благодаря. Точно вашето описание още повече ме заинтригува.. надявах се и някоя от нашите фирми в бг, а и за предпочитане с физически магазин, където да мога да го пробвам, да го предлагат, но явно не.

Да добавя: в Дивайн има 45% намаление.

Аз го взех от Дивайн и е много красив аромат. Писах малко по-назад за него. Луксозна роза с Малина и пачули. Нещо средно между Мадмоазелата на Шанел и МОН Пари на Лоран.

Осмичка, линка нещо не го отварям. Това кой Côte d’Azur e?

Последна редакция: чт, 01 фев 2024, 10:00 от The 13th

# 215
  • София
Някой пробвал ли е парфюм от тези? Отзиви?
https://www.facebook.com/francestore.co

# 216
Да, благодаря. Точно вашето описание още повече ме заинтригува.. надявах се и някоя от нашите фирми в бг, а и за предпочитане с физически магазин, където да мога да го пробвам, да го предлагат, но явно не.

Да добавя: в Дивайн има 45% намаление.

Осмичка, линка нещо не го отварям. Това кой Côte d’Azur e?
Белият-12 номер.

# 217
  • Асеновград
Момичета на Сансиро 271 кой парфюм имитира? От новите аромати е и не го намирам онлайн в списъка. Днес го подуших доста ми допадна.

# 218
  • София
Sansiro 271 - Good girl gone bad/Kilian

# 219
  • Асеновград
Sansiro 271 - Good girl gone bad/Kilian
Аз и него пръснах но беше друг номер, или явно аз съм се объркала. А къде мога да видя кои са? Да не е бил 272...

П.с. Поправям се, намерих ги, точно 272 е бил той е Trussardi Donna, много е сполучлив но той не е скъп попринцип и бих си взела оригинала по скоро. И без това повече от 30мл парфюм не мога да изхабя.😅

Последна редакция: чт, 01 фев 2024, 21:02 от Yana.GG

# 220
  • Пловдив
На Giza им се удава да правят парфюми. Вероятно първата партида на Alien Goddess е поотлежала преди да я пуснат, защото е разкош. Ще се хареса и на почитателите на Victoria's Secret Coconut Passion, където обаче, за мен кокосът е твърде натрапчив. Тук избухва в началото, после леко утихва и се смесва с цветните съставки. Абе чудесен си е за мен. Става един кремест накрая и чист. Може би от кашмира, не знам. Много ми харесва.

# 221
Запис от мен, с Alhambra Dublin Leather (имитира Irish Leather Memo) Grinning
Добър е, почти идентичен с версията на Заг. Джин, мате, някак красиво се разгръща в това време въпреки че самият аромат си остава 'студен' за мен.
Изпипана, тежка бутилка. Като трайност засега е добър, надявам се като отлежи да се задържа още повече

# 222
Alien Goddess на Гиза някой ако го иска, веднага го давам.  Не съм попадала на по-хубав кокос от Coconut Passion.
Момичета, има ли имитация на Libre Le Perfume? Вчера в Мола направих сравнение между него и Интенз версията   като в началото ми харесаха и двата.
Базата ,обаче, на Ле Парфюм е разкошна, стори ми се не чак толкова остра като Intense, има някаква мекота и кремавост в нея.
От любопитство пробвах и новия Прекрасен живот с ирис.  Ами много обещаващо начало със  силно изявен ирис и  потресаващ завършек от мазна сладост и пачули, точно като класическия.

Последна редакция: пт, 02 фев 2024, 09:23 от Briliant

# 223
Ох, за Libre le Parfume и аз се нареждам. Обичам цялата серия, но този е особено разкошен.
Богинята за мен е твърде натрапчив. Последният път на оригинала отделих особено време, заедно с Fame на Пако Рабан, за да харесам поне нещичко в тях (това е някаква извратеност, да пробвам отново и отново едни и същи неща, които не харесвам, защото може в някакъв момент да ме изненадат).
И още нещо, моля някой да сподели за EAU DE SOLEIL BLANC на коя имитация да заложа. Мирисала съм оригинала, но не съм го пробвала, защото в Дъглас тестерите на Том Форд са на едни напоени плочки и не мога да пръсна, за да видя как се развива. Пробвах на Martin Lion, но в някакъв момент става много, много остър. Може и оригиналът да е такъв, не знам, но все пак, който може да даде акъл, да ме насочи към най-хубавата версия.
Благодаря!

# 224
  • София
133- Рефан-Libre le Parfume- за мен е прекрасен,но не познавам оригинала. Взех си 10мл.за проба и си напълних още 50мл. Тези дни пръскам най-често него и Girl of now на L,atelier Parfum. По няколко дена ги ползвам, което рядко ми се случва. Girl of now имам и оригинала, но репликата накрая има нещо остатъчно удово, а при оригинала е по-цветно и ...репликата печели състезанието.
Italica-Giza имам от миналата година и сега усещам само горчиви бадеми с много малко ванилия. Различен, но няма да повторя.
И последно да се похваля дочаках си Kissme- Flavia(Good girl gona bad Extreme) от ВК-определено ще се носи с голямо удоволствие. Имам на Гиза -Good girl gona bad- който е малко по-мек и силен, като остатъчен на листче ,но пък Kissme е 100мл.-и ще има поливане.

Общи условия

Активация на акаунт