Сполучливи имитации на маркови парфюми - 54

• 60 338
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
Момичета, някой да е попадал на сполучлива имитация на Addict II?
Преди време беше добър на Баргело, но не съм го купувала откакто изчезнаха физическите им магазини... дано не са го развалили..

# 196
Здравейте, препоръчайте ми някоя сполучлива имитация на Armani Stronger With You Intensely, благодаря предварително!
Имам Intensely от Martin Lion. Но аз и не само аз, считам, че SWY Absolutely е една идея по-хубав. Имат го Рефан и наистина няколко пъти са ме питали, с какъв аромат съм.
Като най-бюджетен вариант, Дегаже имат SWY Leather, който е най-близък до Intensely.
Благодаря за отговора, имам цялата линия оригинални от stronger with you, intensly, absolutely и only (без freeze, amber, lether и oud), но на мен повече ми допада Intensely, но е до вкус. Simple Smile Иначе за Рефан знам, че имат Absolutely - 235 номер е, а за Мартин Лайън не знаех че имат на Intensly. Харесва ли ви и доближава ли се до оригинала? Благодаря отново. Даже разбрах, че скоро ще излиза и Stronger with you tobbaco.

# 197
И на мен Intensely ми харесва най-много от линията.На ММ му е любим.
Вариацията на МЛ е много хубава,една идея по-силна като интензитет и леко по-уудова от оригинала,поне за моя нос.
На МЛ номерчето е Н51.Ще се радвам да сравниш с оригинала и да споделиш как намираш имитацията...

# 198
И на мен Intensely ми харесва най-много от линията.На ММ му е любим.
Вариацията на МЛ е много хубава,една идея по-силна като интензитет и леко по-уудова от оригинала,поне за моя нос.
На МЛ номерчето е Н51.Ще се радвам да сравниш с оригинала и да споделиш как намираш имитацията...
Благодаря за отзива, веднага ще споделя щом го пробвам.

# 199
Може ли да препоръчате добра имитация на Rabanne Pure XS дамския?
Имам Pure XS на Yodeyma, малка разфасофка, 15мл, мога да ти я изпратя и да си го сравниш.

# 200
  • Троян
Здравейте, дами!
Търся имитация на Van Cleef & Arpels "Neroli Amara".
Знам, че е почти невъзможно, но все пак сме много тук и има вероятност някоя да помогне...
Препоръчайте ми парфюм с нероли, ако сте доволни от някой. Вижда се, че ми е слабост.
Успешен ден!

Последна редакция: вт, 30 яну 2024, 14:59 от magy2401

# 201
  • Стара Загора
Любим парфюм ми е Нероли Амара и много класен, нежен, женствен и в същото време доста траен въпреки сухата ми кожа. За жалост реплика не мога да предложа, единствения близък и по-бюджетен който имам е Happy Bigaradia на Шопард. Има и тиаре в него, но все пак е добър.

# 202
  • вкъщи
Neroli amara беше супер изгоден в ивис, 140 лв , но докато се наканя трябва ли ми, не ли и спряха намалението.

# 203
За мен Рефан е (или поне беше) много добра
Може ли да препоръчате добра имитация на Rabanne Pure XS дамския?

На Мартин Лион доста се доближава и е много траен.

# 204
В момента неролинамара е 165 лв. в парфюм.бг

# 205
  • София
Милка е пуснала още три нови парфюма. Но пак няма за мен 😂

# 206
Парфюм UNS96 Сицилия този пък какво ли имитира?
Да не е нещо от рода на Ortigia?

# 207
  • БГ
Парфюм UNS96 Сицилия този пък какво ли имитира?
Да не е нещо от рода на Ortigia?

Мисля че това имитира
https://www.fragrantica.com/perfume/Memo-Paris/Sicilian-Leather-67841.html

# 208
На описанието на парфюма си пише кого имитира....

Да пусна още нещо😁,може да е от полза за някой

Последна редакция: ср, 31 яну 2024, 12:46 от the_demon

# 209
Да докладвам частично:

Поучих добър брой парфюми и ги напръсках на блотери. Някои напръсках и на кожа.
Най-много ми хареса Vertiver Tonka на Гиза. Прилича донякъде на Африканския бал, но е по-студен като усещане, въпреки че има и сладост. Много по-интересен е от него и се променя, като сладостта постепенно изчезва, а остава тревистото усещане. Понеже много обичам треволяци, но имам проблема с киселите краставички (ако има дори малко от някои нотки и комбинации цялата композиция я усещам само като кисели краставички), тук съм в рая, никакъв копър, никаква киселинност. Много е нетраен на кожата ми, надявам се да се промени, когато поузрее (останалите на Гиза са си вече достатъчно силни). Пръснато на дреха остана през по-голямата част от деня и с времето ставаше все по-хубав.
На второ място от Гиза ми се нарежда Womanity. Взех го оттам, защото някъде прочетох, че се усеща някаква по-солена нотка в него. Много ме привличат начините да се пресъздаде усещането на соленост. Тук е доста приятна лекотата и свежестта и в същото време силата и комплексността му. Мирише ми на Варвара през септември, с напечени от слънцето смокинови дървета и изпопадали плодове.
Cuir Beluga също е великолепна (взех масло и спрей). Ванилията е много добре дозирана, не е като от сладкиш. Не ми натежава, за разлика от Starry Night, което се оказа много странно. Маслото изсъхна на кожата ми точно като Ерба Пура и много ме изнерви. Комбинацията между амбър и тежък мускус е може би второто нещо след комбинацията копър-кисели краставички, която не ми харесва и не мога да нося (всъщност май мога да нося и оценявам почти всичко останало, на което съм попадала). Не мога да опиша на какво мирише, но вероятно е нещо специфично за моята кожа.
En passant пък е учудваща красота. Много реалистичен люляк. Преди време дебнех една марка почистващи препарати, която имаше серия с мирис на люляк, толкова много ми харесва. Еn Passant не мирише на препарат, със сигурност. Мирише на пролет и почивка. Вероятно заради краставицата, не е люляк в жега, а горски храсти след дъжд.
Делината на Сансиро си е както очаквах: много приятна.

Общи условия

Активация на акаунт