Сполучливи имитации на маркови парфюми - 54

• 60 363
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
Жалко, че не продават отлежали. Аз като купя и от нетърпение го изпръсквам, а той още не е узрял

# 181
Знам, че трябва да си отлежат, но очевидно е имало недоразумения, щом вече, не само слагат бележка, а дори забавят изпращането. Преди не беше така.

Забравих да пиша, че пуснах и Vertiver Tonka, също заради предполагаема прилика с Bal d'Afrique и защото в оригинал е дело на мистър Елена. Почти всичко е насляпо, само Делината съм я тествала.

# 182
  • Варна
[quote author=christal11 link=topic=1621170.msg47536679#msg47536679 date=17063800

Забравих да пиша, че пуснах и Vertiver Tonka, също заради предполагаема прилика с Bal d'Afrique и защото в оригинал е дело на мистър Елена. Почти всичко е насляпо, само Делината съм я тествала.
[/quote]
Vetiver Tonka имам също от Гиза и някак не усещам приликата с Bal D'Afrique. Доста сладък и плътен зимен аромат е за мен. Балът е като Хануман, страшно близки. Но може да е мое усещане, моят нос само.

# 183
Носът ми със сигурност не е ок след няколко Ковида, но и от дълго време не получавам никакви коментари за парфюмите ми.
След малко четене поръчах от Гиза Хануман и Звездно сияние, Ангел Нова + Womanity. Бърбърито от Рефан си взех. Поръчах и Делина на Сансиро.
Ще докладвам, когато дойдат.
От Гиза, апропо, получих мейл със следното обяснение: "Защото е необходимо това технологично време за парфюмите, както и поради неразбирането от страна на клиентите, че трябва да изчакват, Вашата пратка ще бъде изпратена след три дни."
Ще докладвам за трайност
Еее направо в 10ката..Делината на СанСиро ми е печелила много комплименти. Имам Хануман от Гиза и звездното сияние.. Много са различни, като аромати.. Хануман е прелестен за пролет /лято братче Bal d'Afrique Byredo.. Сиянието е за, сега гушлив, топъл, мек и подправков, много уникален и не за всеки нос, но аз го обожавам..
Принципно на Гиза аз си чакан поне месец да ми узрее аромата.

Гледам, че СанСиро са пуснали черешата на Том Форт и много и се чудя интересно ми е да видя как са се справили.

# 184
  • Асеновград
Момичета, някой има ли отзиви за love don't be shy на martinez? Тъй като е изчерпан на сайта, и не мога да го поръчам. Иначе видях че и те имат Omnia crystaline за който бях питала по-рано, мисля да го поръчам да го пробвам, също и този guilty black, който би трябвало да е имитация на gucci guilty black нали? Аз много го харесвах но отдавна е спрян и не го намирам никъде и много ми се иска да си припомня аромата..

# 185
  • Варна

Ааааа, извинявам се, моя грешка! Сега отскочих до "скрина" и си пръснах Vetiver Tonka-та. Явно съм се заблудил с нещо друго в главата ми. Наистина е доста клонящ към Bal D'Afrique. Нещо като версия за по-хладно или студено време.

# 186
  • София
Някой да знае за имитация на Musc Noir Rose For Her Narciso Rodriguez?

# 187
  • Бургас
Здравейте.
След голямо затишие и аз тук...
Пръснах в Дъглас Burberry Her Elixir.
Невероятен е.
И цената си я бива.
И реших да видя има ли копие в Зара.
Изключително съм щастлива, че като се развие ароматът, направо все едно е същият парфюм.

# 188
Може ли да препоръчате добра имитация на Rabanne Pure XS дамския?

# 189
Може ли да препоръчате добра имитация на Rabanne Pure XS дамския?

На Мартин Лион доста се доближава и е много траен.

# 190
И аз щях да го напиша, много съм доволна от Martin Lion.

# 191
Мерси, дами. Междувременно си купих от ДМ Aristea Kiss me in Paris, страхотна имитация на Armani My Way в много сладка бутилчица.

# 192
Здравейте, препоръчайте ми някоя сполучлива имитация на Armani Stronger With You Intensely, благодаря предварително!

# 193
Момичета, някой да е попадал на сполучлива имитация на Addict II?

# 194
  • Варна
Здравейте, препоръчайте ми някоя сполучлива имитация на Armani Stronger With You Intensely, благодаря предварително!
Имам Intensely от Martin Lion. Но аз и не само аз, считам, че SWY Absolutely е една идея по-хубав. Имат го Рефан и наистина няколко пъти са ме питали, с какъв аромат съм.
Като най-бюджетен вариант, Дегаже имат SWY Leather, който е най-близък до Intensely.

Общи условия

Активация на акаунт