Сполучливи имитации на маркови парфюми - 54

• 60 205
  • 740
  •   1
Отговори
# 495

Не се усеща много по мое мнение, усеща се много,че е табаков, с началото е остър, омекотява се с времето и е женствен.
За номера за отговорили, а иначе мандарина аз никаква не усещам, мирисала съм оригинала и се доближава, но май е една идея по-остър.
Лирата на Заг иначе е 1:1 с оригинала.
Милка май няма Лира още, иначе веднага бих я твствака.

# 496
  • Deutschland
Може би и на Заг трябва да отлежи даден парфюм, знам ли. Пишете, че Лира не е трайна, но пък не пречи да поръчам на мъжа ми за тест. Със самолет обаче трябва да се ограничавам. Миналото лято през сухопътните граници домъкнах 12 парфюма. Митничарите на Унгария се опулиха като ми отвориха багажа.

# 497
  • Light of Zartha
Момичета, наумила съм си, че искам прасковата на том форд. Аз в оригинал не я познавам. Не търся да е 1:1 с оригинал. Коя имитация е достатъчно трайна и с хубав шлейф?

# 498
Момичета, наумила съм си, че искам прасковата на том форд. Аз в оригинал не я познавам. Не търся да е 1:1 с оригинал. Коя имитация е достатъчно трайна и с хубав шлейф?
Според мен,но нека и другите се изкажат ,прасковата няма много много шлейф!

# 499
  • София
Момче съм 🙃
Пробвал съм на кожа Рефан, а имам Мартинез и Заг.
На моята кожа Рефан е най-траен от трите, но и най-далеч от оригинала. С дамски уклон е и избива сладост. Не неприятна сладост, но точно тук не я искам.
Първоначално бях нарочил Мартинез за най-добре направен, но си връщам думите назад - нетраен е. С времето почнах да усещам Заг повече.
Бих ги подредил така :
1. Рефан ( за жена )
2. Заг
3. Мартинез

# 500
Тъй като сме на тема Том Форд - коя е най-сполучливата имитация на Neroli Portofino?

# 501
  • Light of Zartha
Изключително много благодаря Heart

# 502

На Гиза е същата като оригинала и няма отмирисване. Ходя с нея често да плувам и се усеща и след 2 часа във водата. С повече от 3 пръсвания мисля, че околните започват да припадат, а на дрехи издържа по цяла седмица.

# 503
Тъй като сме на тема Том Форд - коя е най-сполучливата имитация на Neroli Portofino?

За мен, тази на Рефан
много добре изпипана, при тест на оригинала в Douglas са неразличими

А за Lira на Заг, поне мострата която тествах, се усещаше на дреха 8-9 часа след пръскане

# 504
  • Варна
ЕДИН голям ВОТ за РЕФАНСКАТА версия. Наистина повече е дамска и я взех за половинката ми. Много е хубава и с изключително представяне.
На ГИЗА е повече плодова, компотова. За по-топло време.
На Рефан е повече ванилово-алкохолно-кехлибарена. За хладно и студено време.

# 505
  • Light of Zartha
Поръчах от гиза за първи път. Пищна праскова се води, по описанието трябва да е този, който препоръчвате. Реших се на него, защото в последно време обичам по-сладки и компотести парфюми. Ванилия също обичам, но не и кехлибар. Ще видим какво ще дойде. Иначе имам черешката във варианта на зара от пролетта. Тогава не ме впечатли с трайност, но сеги зимата я преоткрих и хич не е зле. Към 6 часа я усещам осезаемо, пък май  се води"вода".

# 506
Искам да попитам как намирате Ombre Leather на Мартинез?
При първо ползване се влюбих, много як и различен аромат, обаче днес ми се стори, че изчезна бързо и след подновяване пак. Такъв ли е оригиналът, или просто е от имитацията?
Знаете, че най-вече харесвам Мартинез и всичко им е трайно и приближено (за мен)

# 507
Мъжът ми има оригинал на Омбре ледър и на неговата кожа е супер траен, на дрехи с дни.

# 508
Искам да попитам как намирате Ombre Leather на Мартинез?
При първо ползване се влюбих, много як и различен аромат, обаче днес ми се стори, че изчезна бързо и след подновяване пак. Такъв ли е оригиналът, или просто е от имитацията?
Знаете, че най-вече харесвам Мартинез и всичко им е трайно и приближено (за мен)

Аз имам Ombré Leather Parfum версията в оригинал, понеже е по-мека и носима за мен. Обожавам го този парфюм, но трайността при мен изобщо не е "уау". Имам чувството, че повече от 2-3 часа не изкарва. Хвърлил съм око на версията на Мартинез от доста време, но все нещо умувам и се отказвам. Бях пробвал имитацията на Камея, но за мен беше много, мноооого далеч от истината и изобщо не се разбрахме. Единственият плюс беше, че нямаше отмирисване. Може би защото не я харесах.

# 509
Коя марка има имитация на Babycat?
Не знам дали ще Ви отговори съфорумката, но от този гръцки сайт съм поръчвала много ниш имитации, доставят до Б-г по Български пощи, по спомен - доставката беше 11 евро, за около десет дена пристига пратката. Имат физически магазини в Солун и в Атина, ходила съм и в двата, имат почти всичко и веднага след като излезе на пазара. https://leparfum.com.gr/en/niche-perfumes/baby-cat-ysl-dupe#/1-c … extra_essence-0ml Flowers Hibiscus

Как са като качество и  трайност?
Скоро имам ходене до Солун и мисля да ги потърся.
Не познавам оригинала Babycat, но само суперлативи чувам за него и ми се иска да пробвам някоя имитация.

Общи условия

Активация на акаунт