Сполучливи имитации на маркови парфюми - 54

• 60 207
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
Gentle Fluidity Silver на Заг за мен клони дооста мъжки, но много ми хареса, миналото лято отидоха едни 50мл. Силен, траен, присътвен и свеж. Много хвойна, мускус и 'сапунено' усещане .
D-frag сега като спомена Gentle Fluidity Gold май и него ще пробвам, няма как Joy

# 481
Хораа, Лирата на Заг не е трайнаа .. поне при мен.
Капител на Гиза шак на Xerjoff-уникален и много траенн❤

# 482
Аз от Gentle Fluidity се интересувам за моя мъж😁😁😁,че ако не ми купя парфюм , той сам едва ли😂😂😂😂

# 483
Gentle Fluidity Gold го имам на Заг в 100 мл. и е един от любимите ми. Който харесва Intense Cafe, ще хареса и този. Много е траен и силен, има шлейф. На мен ми мирише на шоколад, рози, топла ванилия и лек мускус. Silver на мен ми дойде доста тежък и някак студен, но и той е нестандартен и се различава от масовите аромати.

Пробвам днес Лира-та на Заг. Има една нотка на репелентен спрей, която не ми харесва. Тази нотка избива от лимона. Аз очаквах нещо по-лактонично и вкусно. Не мога да взема все още решение дали ми харесва, или не, но щом вече правя асоциации с репелентен спрей, едва ли ще се разберем...

# 484
Имам Лира на Мартинез. Изключително траен, на дреха е до пране. Приятен аромат и доста силен- на мен ми прилича на един парфюм от преди сто години в лилава опаковка и блестящи частици. Продаваха ги в Бонжур и бяха няколко вида. Също и на козунак ми напомня 😃
Редактирам се- Silver Dream  на clin d oeil

# 485
  • Burgas, Bulgaria
Коя марка има имитация на Babycat?
Не знам дали ще Ви отговори съфорумката, но от този гръцки сайт съм поръчвала много ниш имитации, доставят до Б-г по Български пощи, по спомен - доставката беше 11 евро, за около десет дена пристига пратката. Имат физически магазини в Солун и в Атина, ходила съм и в двата, имат почти всичко и веднага след като излезе на пазара. https://leparfum.com.gr/en/niche-perfumes/baby-cat-ysl-dupe#/1-c … extra_essence-0ml Flowers Hibiscus

Последна редакция: нд, 18 фев 2024, 11:36 от kolevaangela

# 486

И аз поръчах от там разни неща, които ми харесаха, но платих 9 евро за доставка (беше преди месец и взех две неща). Какво сполучливо можеш да поръчаш?

# 487
  • Burgas, Bulgaria
Аз определено си поръчвам отдавна спрени дизайнерски парфюми - така наречените "бабички". Много са, но едва ли представляват интерес за списващите тук, разгледайте новите, нашумели "хитачки", коите те имитират веднага след излизането им на пазара. Също така, забравих да отбележа, че при поръчка има и опция за добавяне на концентратни милилитри /както при Рефан/ за подсилване на аромата,  и че времето за "узряване" на композицията е около месец /както при Гиза/.  Flowers Hibiscus

Последна редакция: нд, 18 фев 2024, 11:31 от kolevaangela

# 488
  • Пловдив
Аз проявявам интерес.Имате ли списък или номера на такива спрени парфюми ?

# 489
  • Burgas, Bulgaria
Не, списък нямам, просто влизате във въпросния сайт, намирате дизайнера в падащото меню и веднага излизат всичките му парфюми с които разполагат, съответно проверявате по име и поръчвате. Flowers Hibiscus

# 490
Това  е сайта на човека от който пазарувам.
Babycat за мен е страхотен, но не познавам оригинала.https://misterscent.co.uk/

# 491
Тази вечер съм с Tonka Cola на Заг.
Е, ту мъч ми идва комбинацията от лимон, канела, индийско орехче и кока-кола. Някак ми евтинее този аромат и на петата минута от носенето му започна да ми прилошава и да искам да махна този аромат от себе си. За мен е в категория тежък ориенталски парфюм и повече мъжки, отколкото унисекс.

Днес след като носих Лирата на Заг разбрах какво не ми харесва в него - лавандулата. Много мразя лавандулови нотки. Мисля, че лавандулата в комбинация с лимона ми навява асоциации за репелентен спрей.

# 492
  • Deutschland
И аз не понасям лавандула. Чак се учудих, когато си взех Либре (Рефан) от една морска почивка и направо се влюбих, а в него има лавандула.

# 493
Мисля, че рефанската версия е по-хубава от оригинала. Аз харесвам лавандула, но като в Мон Герлен, тази в Либре даже не ми прилича на лавандула. Въобще няма успокояващ ефект, а е някак студена и едновременно удушаваща.

# 494
Много добро определение за Либре, Джуд!
Така и не успях да разбера хайпа по Либре.

Драйдауна на Tonka Cola при мен изби на някакъв стар мъжки дезодорант, който ми е познат от 90-те, но не мога да се сетя кой.

Общи условия

Активация на акаунт