Сполучливи имитации на маркови парфюми - 54

• 56 997
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
  • Radnevo
Erba Pura na ML при мен се усеща доста осезаемо от околните. Доста комплименти е събрал.
За Erba Pura на ML - харесва ми, хресват го и околните, изключително траен е. Снощи около 18ч влизам в един магазин и продавачката - моя позната - веднага ме пита с кой парфюм съм, а съм се пръскала още сутринта. Усещам го и по изпрани дрехи минали през 60 гр пералня, прах, омекатител и сушилня.
От къде е поръчван парфюма? ML марката ли е? Простете за невежеството...
Могат да се поръчат от сайта на Martin Lion или ако си намерите магазин, който ги предлага.

# 136
sanian, благодаря. Влязох в сайта, ще го поръчам. Унисекс ли се води?

# 137
# 138
Значи,...  Моноклин 01 на Алхамбра е У-ни-ка-лен😁. Много изискан,много....И шлейфов,и траен....Само да имате предвид,че Молекулите ту се появават,ту изчезват като аромат-да не ревете че не мирише😁. Просто Iso e super е така ..Не е аромат,който те блъска в главата,но е много изискан...Взех го от Make up
https://makeup.bg/product/732536/

# 139
В една група във фб една жена пусна Лорис доста богат набор номера по 10 лв. Каква им е цената по принцип? В моя град си купих последно Lacosta pour femme преди около десет години и флакон не изглеждаше , като показаните днес. Има.ли нещо впечатляващо, което имат? Лакоста беше топ и като аромат и като качество

# 140
  • Radnevo
sanian, благодаря. Влязох в сайта, ще го поръчам. Унисекс ли се води?
Да u02 e.

# 141
  • София
the_demon има ли общо с оригиналната Молекула и тази странно-особена миризма на подострени моливи Simple SmileSimple SmileSimple Smile. Аз много я харесвам /и Молекулата и миризмата на моливи Simple Smile/, но ми отива в мъжка посока и я нося предимно на спорт. Много ми е любопитно как са се справили Алхамбра...

# 142
В една група във фб една жена пусна Лорис доста богат набор номера по 10 лв. Каква им е цената по принцип? В моя град си купих последно Lacosta pour femme преди около десет години и флакон не изглеждаше , като показаните днес. Има.ли нещо впечатляващо, което имат? Лакоста беше топ и като аромат и като качество
Коя е групата,дайте линк да ги разгледаме.

# 143
the_demon има ли общо с оригиналната Молекула и тази странно-особена миризма на подострени моливи Simple SmileSimple SmileSimple Smile. Аз много я харесвам /и Молекулата и миризмата на моливи Simple Smile/, но ми отива в мъжка посока и я нося предимно на спорт. Много ми е любопитно как са се справили Алхамбра...
Много е добре направена,да....Имам Молекула на Гиза и Рефан,тествала съм и оригинал....Алхамбра определено е Топ и е точно на ръба-унисекс,не като другите да "влиза" в мъжко...Пиши ми на лични-ще ти пратя отливка,ти на мен друго,😁

# 144

Госпожата сякаш размисли и цената се промени.

# 145
  • Deutschland
Потърсих Лорис с гугъл да си припомня купувала ли съм, тоест да видя опаковки и шишета и ми излезе, че и при нас ги има в центъра. Турски ли са? Довечера ще чета подробно, защото съм с температура и мъжа ми ми опява да заминавам на спешното 😅.

# 146
Турски са. Не се сещам те или Ейфела бяха най-нисъл клас. Но такава добра и трайна имитация на Лакостата, не съм срещала. Може и да е развалена вече

Последна редакция: чт, 25 яну 2024, 20:00 от Елизза

# 147
Дааа, и аз съм си взимала Лакостето на Лорис преди години и беше уникална.

# 148
  • Пловдив
Взех си днес D320 Слънчева Богиня и естествено си напръсках китките. Първоначално е по-остър от оригинала и доста силно блъска кокосът, но като се уталожи си е доста близък и мирише луксозно някак, поне на мен ми действа така. Душа си китките през няколко минути и му се радвам. Добре, че Гиза го направиха този парфюм, че щях да ходя до Турция за Muscent. Под предлог, че нямаме прах за пране и подобни...

# 149
За имитация на Бронзовата богиня ли става въпрос? Май само Рефан го имат от тукашните и лично на мен ми бие на нафта. Или партидата беше зле....
Аз харесвам малко известни парфюми. Не са нишови, просто не са масови.
Estee Lauder / Beyond Paradise
Разкош в бутилка и в графа изчезнал безследно.
Някой да е попадал на сполучлива имитация на Hot Couture

Общи условия

Активация на акаунт