Сполучливи имитации на маркови парфюми - 54

• 60 379
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
От новите предложения на Заг кои са, или могат да минат за унисекс?

Ами аз взех Havicat за моите мъже, но като гледам, ще си остане за мен😀
Нищо друго не ми хареса, но аз не съм много критерий за масовия вкус

# 316
  • Варна
Иво от БАЗАР все още няма налични новите номера от ЗАГ. Евентуално очаква доставка в петък.......евентуално. Ще му пиша пак след средата на следващата седмица.

# 317
  • София
Аз веднага си поръчах от Иво три броя  Grinning Каза най - късно средата на другата седмица.
Само да кажа, че драйдауна на Нарцисо мъск роуз ноар е убийствен. Не се сдържах и си взех оригинал, така и никой не го направи в имитация. И Заг явно са заложили на друг -  Форевър.

# 318
И аз веднага щом прочетох поста на Фрау С писах на Иво от Базар Simple Smile , но той няма нищо от тези парфюми и не знае изобщо ще ги пуснат ли в продажба или не. Ще разбере към петък.
Това са новите на Заг. Току що ми изпратиха :

...аз взех Havicat за моите мъже...
От къде ги взе?

# 319
  • София
Някой знае ли дали Sansiro имат нови аромати? Искам да си поръчам нещичко, но не искам да пътува само 🤷♀

# 320
а Sansiro имат ли каталог някъде? Така и не намерих списък с номерата на аналозите им

# 321
И аз веднага щом прочетох поста на Фрау С писах на Иво от Базар Simple Smile , но той няма нищо от тези парфюми и не знае изобщо ще ги пуснат ли в продажба или не. Ще разбере към петък.
Това са новите на Заг. Току що ми изпратиха :

...аз взех Havicat за моите мъже...
От къде ги взе?

Магазинчето в София.

Може би и Нарцисото ми харесва, аромат от 70-80 години на миналия век, това остана на ръката ми в момента 😀

# 322
  • София
В София няма само един магазин.
Какво трябва да се разбира под "аромат от 70 - 80" точно?

# 323
  • Deutschland
Явно ретро уклон. Точно за мен.

# 324
Извинявам се, на Княз Борис I. Не знаех, че са повече от един в София✌️

# 325
  • София
а Sansiro имат ли каталог някъде? Така и не намерих списък с номерата на аналозите им

На първа страница?

# 326
Аз търся Narciso Musc noir или Musc noir rose. Нито един от двата ли няма имитация?
Аз веднага си поръчах от Иво три броя  Grinning Каза най - късно средата на другата седмица.
Само да кажа, че драйдауна на Нарцисо мъск роуз ноар е убийствен. Не се сдържах и си взех оригинал, така и никой не го направи в имитация. И Заг явно са заложили на друг -  Форевър.

# 327

На първа страница?

Благодаря!

# 328
  • Sofia
https://www.arabianperfumeoil.com/39--aponarcisooil-concentrated … me-oil-7564-p.asp
Тук ги има и двата. Доставката е с превозвач.

# 329
  • обл. Шумен
sliver , какво имаш в предвид - аромат от 70 - 80 ?

Общи условия

Активация на акаунт