Сполучливи имитации на маркови парфюми - 54

• 60 353
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
  • Sofia
Здравейте! Имате ли мнения за парфюми Sangado?

https://sangado.bg/home/582-lira-60-%D0%BC%D0%BB-%D0%BF%D0%B0%D1 … %D0%B5%D1%8F.html

# 331
  • Бургас
Момичета и момчета, някой беше много очарован от Amouage - Honour 43 woman...
Аз бях писала за Гиза варианта- много елегантен и БЕЛОЦВЕТЕН парфюм,без да е ретро.Не ми е чист на мен,елегантен и луксозен ми е:)
Оригинала ми един от парфюмните  подписи.Влудява ме.Веднъж помиришеш ли го не може да бъде забравен.

# 332
Момичета и момчета, някой беше много очарован от Amouage - Honour 43 woman...
Аз бях писала за Гиза варианта- много елегантен и БЕЛОЦВЕТЕН парфюм,без да е ретро.Не ми е чист на мен,елегантен и луксозен ми е:)
Оригинала ми един от парфюмните  подписи.Влудява ме.Веднъж помиришеш ли го не може да бъде забравен.
Bright, а този на Гиза доближава ли се поне малко до оригинала 😁

# 333
а Sansiro имат ли каталог някъде? Така и не намерих списък с номерата на аналозите им

На първа страница?

Не мисля че е, поне не в последните теми. Там е само списък с парфюми които са споменавани в групата като добри имитации от различни фирми

# 334
  • Бургас
Не зная, не познавам Онър на Гиза.

# 335
https://www.facebook.com/profile.php?id=100063449125955
 Тук може да разгледате. Иначе поръчка от бг сайта-има ги

# 336
https://www.facebook.com/profile.php?id=100063449125955
 Тук може да разгледате. Иначе поръчка от бг сайта-има ги
Това са дамските.
Oud satin mood им е много добър ( повече ми харесва от на degaje )

# 337
Благодаря! ♥

# 338
# 339
  • София
Бях скрила от себе си един Парфен 929, но го намерих. Simple Smile  Много ми харесва!  Ароматът е много мой, а трайността е 10 часа и повече при мен.  Много добра имитация на Картие Карат!

# 340
Здравейте! Само Ви чета и купувам на сляпо, но вчера дъщеря ми се прибра и каза, че иска да и открия Cuir Intense Guerlain, знаете ли къде може да намеря негово копие, което да се доближава до оригинала? Търсих, но не мога да се справя, а искам да я зарадвам. Благодаря Ви!

# 341
този го дават , за реплика

# 342
Blackberry & Bay (Jo Malone) в изпълнение на D&P.   Храсти, листа, трева, поляна, но не цветна. Никаква сладост, никакви плодове, никакви цветя. Леко цитрусов. Кристално чиста планинска свежест.
Ето такъв очаквах да е Бриз от  Хималая  на  Гиза, но уви......
Много различен от всичко останало в колекцията ми.  Усещам го като смесица между Un jarden sur le toit, Light blue и Ball d' Afrique.
Влязох в D&P за проба на друг парфюм (More than words), а излязох намацана с тази красота ( в ролончета са  и не можеш да си пръснеш)
Принципно не съм от най- големите фенове на D&P,  но с този парфюм ме "изправиха на нокти" в най- добрия смисъл.
Парфюмът е траен, имайки предвид, че ароматите на Jo Malone не са от най- издръжливите.
Ще  се върна за петдесетка.

Бях и в Заг Зодиак за новите.
Signature Absolute (589) - нищо общо с класическия Подпис. Сладък, не  лош аромат, ама с нищо не различаващ се от много други.
Narcizo for her forever(590) -  точно като оригиналния Форевър,  браво на Заг.
Но и той не ме грабна , много обикновена роза, някак ретро дори .
Lira -  сладък лимонов кекс . На  Martin Lion е същия. Доста е трайна .
Nishan Hacivat (431)- напомня на Aventus,  дори е по- хубав, страхотно начало, но твърде ми е плосък в края си.
Tonka Cola (430)- взрив от сладост , подправки и, както се досещате, Кока Кола ( може и Пепси).
Бих го пийнала, но  не бих се напръскала с това.  Базата му е канела,  ама много канела. За който и е любител, аз не мога да я понасям.
One Million Royal(273)- ето това е парфюма , за който ще се върна с голямо шише.  Красавец !
Прилича на Еликсира, но този изсъхва по- женствено. Мъжки е , но ще си го взема за мен.
И One Million Elixir им е много хубав на Заг.

# 343
  • Варна

Бях и в Заг Зодиак за новите.
Nishan Hacivat (431)- напомня на Aventus,  дори е по- хубав, страхотно начало, но твърде ми е плосък в края си.
Tonka Cola (430)- взрив от сладост , подправки и, както се досещате, Кока Кола ( може и Пепси).
Бих го пийнала, но  не бих се напръскала с това.  Базата му е канела,  ама много канела. За който и е любител, аз не мога да я понасям.
One Million Royal(273)- ето това е парфюма , за който ще се върна с голямо шише.  Красавец !
Прилича на Еликсира, но този изсъхва по- женствено. Мъжки е , но ще си го взема за мен.
И One Million Elixir им е много хубав на Заг.
Ето това ревю чаках и аз. Малко избързах с покупката на 1млн ROYAL от Bargello/Latelier, но и ЗАГ са си вдигнали цените, така че не е огромна разликата.
Tonka Cola ще е супер, ако се усеща сериозно канелата, защото аз пък съм голям почитател на този аромат.
Hacivat дано поне се различава достатъчно от Авентус, че имаме литри авентуси до пенсионирането ми, че и отвъд.

# 344
  • София
Ооо, това за Авентусите ще го запомня D-frag12 Joy Теб ще търся като свърши моя тир Авентус Stuck Out Tongue Closed Eyes

Общи условия

Активация на акаунт