Сполучливи имитации на маркови парфюми - 54

• 60 271
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
Вчера една приятелка беше с този арабски парфюм и страшно много ми хареса
https://makeup.bg/product/716535/#/option/1466836/
Поръчах си и за мен такъв и една Делина
https://makeup.bg/product/633395/#/option/1335201/
Операта е просто страхотна! Тя има възможност да си вземе оригинал, но каза, че не вижда смисъл, защото разлика няма.

# 361
Мнения за мъжките парфюми на Зара Night Pour Homme II и III?

# 362
Здравейте, някой знае ли имитация на Fever Jimmy Choo, която да е сполучлива? Благодаря предварително!

# 363
Да споделя за едно абсолютно съвършенство, което открих - Narciso Narciso Rodriguez Martin Lion. Отдавна не ми е харесвал парфюм толкова много. Даже бих казала, че май вече нищо друго не искам да нося. Имам усещането за някакви ментови бонбони. Нищо сладко няма в него, но такова усещане имам аз. Първоначално е малко силен и остър, но след това омеква и става абсолютно разкошен.
Слънчевата богиня на Гиза първоначално ми хареса, но после като пръснах не ме впечатли особено. Не съм пробвала оригинала. Другите,които мирисах от Гиза са Делина и Парадокс. Доста добре са се получили според мен, за който ги харесва. Аз харесах повече Парадокс. От Капител и Кожите на Том Форд не съм впечатлена, не са мой тип. Имам и малка мостра на Сицилия, която първо захвърлих, стори ми се мъжки, но после реших да пробвам и като изветрява е много приятна.

Последна редакция: пн, 12 фев 2024, 20:21 от ДжинаДи

# 364
F64 ли е номера

# 365
# 366
Момичета, кратка обратна връзка за Narciso Rodriguez Narciso Rouge EDP на Алхамбра - нетраен и не успява да догони пирамидата на оригинала, поне по мое мнение не си заработва усилието да се купи.

# 367
Имам питане, някой знае ли кой е този парфюм N-2 Narciso Rodriguez - Joy в каталога на D&P? Аз не мога да открия такъв парфюм никъде. Писах им и но ми отговориха същото, че се казва Joy и марката е Narciso Rodriguez. Моля, ако някой  знае да ми помогне.

# 368
  • Deutschland
Диор имат Joy, за Нарцизо не съм чула да имат.

# 369
Пише, че е Narciso и така ми отговориха, че марката е Narciso а името на парфюма Joy.
Диор имат Joy, за Нарцизо не съм чула да имат.

# 370

Имам снимка от техен магазин в чужбина. N-2 JOIE пише, но в гугъл не ми излиза марката да има такъв парфюм. Това излиза, при търсене:
Скрит текст:

# 371
Благодаря и аз това намерих, но мисля, че това не е Narciso.

Имам снимка от техен магазин в чужбина. N-2 JOIE пише, но в гугъл не ми излиза марката да има такъв парфюм. Това излиза, при търсене:
Скрит текст:

# 372
Здравейте, а MP04 Delicate Magnolia на Гиза, кой парфюм би трябвало да имитира?..

# 373
  • София
Пише си, че е недизайнерски парфюм, в парфюмни блендове се намира в търсачката.

# 374
Благодаря Sliver, че сякаш ми напомня на нещо, но не се сещам. А си го взех без да попитам в магазина, просто ми хареса. И сега четох, гледах и в каталога им.. но това не го знаех.
Едит: Ахаа, да, сега видях къде е написано Simple Smile

Последна редакция: вт, 13 фев 2024, 23:09 от The 13th

Общи условия

Активация на акаунт