Сполучливи имитации на маркови парфюми - 54

• 60 236
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
  • София
До 18.02 Биофреш имат 50% отстъпка от цената на втория парфюм, както онлайн така и във физическите магазини.

# 436
  • Ланкър, планините Овнерог
Здравейте
Издирвам реплика на Hermes Un Jardin Sur Le Toit. Много ми хареса оригинала. Виждам, че някои фирми са го имали, но сега Гугъл нищо не казва.
Взех си от Мартин Лион нилските градини и съм впечатлена от трайността. Ако попрекаля с количеството, даже и след баня вечер го усещам леко.

# 437
  • София
RebelHeart , много ме заинтригунаха тези парфюми на Биофреш. Как да разбера кой на кой е реплика, ако са реплики, разбира се, и има ли вече някой опит с трайността им?

# 438
  • София
RebelHeart , много ме заинтригунаха тези парфюми на Биофреш. Как да разбера кой на кой е реплика, ако са реплики, разбира се, и има ли вече някой опит с трайността им?
В магазина са ми казвали, че са техни разработки изцяло. На всяка опаковка отзад има нещо като пирамида по която да се ориентираш горе долу, но не и списъци.
Не съм купувал, но съм пробвал на кожа и мисля, че имат сполучливи аромати - стояха ми на кожата горе долу колкото и останалите марки.
Във всеки има розово масло, но не избива и не се усеща. Казаха, че било заради трайността.
В София има добре зареден магазин съвсем в началото на пешеходната Витоша, почти веднага след Алабин.

# 439
И аз така си помислих ама знам ли може нова фирма да е 😊 BTW в немската версия на Дивайн има 2 мнения за Ани и едното е, че в драйдауна е съвсем различен от оригинала 😊

Даааа ,Дивайн Simple Smile Не съм видяла какви глуспости съм написала Laughing

# 440
Извинявам се, не разбрах за имитация на Babycat ли говорите и ако е имитация на коя марка?
Ани-то ми е голяма страст. Уникална мека и топла ванилия с пикатен наклон.. Много хубав, топъл аромат, обожавам го.. А за лятото Hacivat този е абсолютно унисекс с тръпчив мъх и ананас и двата са ми в топ 5.
Тези дни разносвам Babycat и libre intense и смело мога да заява, че и двата ще ми станат любими колкото Анито..

# 441
Извинявам се, не разбрах за имитация на Babycat ли говорите и ако е имитация на коя марка?
Ани-то ми е голяма страст. Уникална мека и топла ванилия с пикатен наклон.. Много хубав, топъл аромат, обожавам го.. А за лятото Hacivat този е абсолютно унисекс с тръпчив мъх и ананас и двата са ми в топ 5.
Тези дни разносвам Babycat и libre intense и смело мога да заява, че и двата ще ми станат любими колкото Анито..

Здравейте, да за имитация на Babycat YSL.. Марката не се предлага в България за, съжаление.

# 442
  • Deutschland
За Биофреш пишете на съфорумката иланг иланг, която е създателка на козметиката им, ако не бъркам.

# 443
Тя не беше ли на Фитокод?

# 444
  • София
Излизат ми две съфорумки с името иланг-иланг, едната е с профилна снимка на куче, а другата - на жена в гръб. Коя от двете е?

# 445
  • Deutschland
С кучето. Дано още работи там и да даде отзив.

ДХЗ, пускала е мнения и мисля тема преди години за Биофреш. За Фитокод нямам представа.

Последна редакция: пт, 16 фев 2024, 11:50 от Фрау С

# 446
  • Варна
Откъде купувате най-изгодно стъклени шишенца?

# 447
# 448
Здравейте, да за имитация на Babycat YSL.. Марката не се предлага в България за, съжаление.

И все пак, коя е марката?

# 449
  • Бургас
YSL

Общи условия

Активация на акаунт