Сполучливи имитации на маркови парфюми - 54

• 60 222
  • 740
  •   2
Отговори
# 450
  • Deutschland
Коя марка има имитация на Babycat?

# 451
  • Русе
До 18.02 Биофреш имат 50% отстъпка от цената на втория парфюм, както онлайн така и във физическите магазини.

Купи 1 парфюм и получаваш 50% отстъпка за втори.

Срок на годност: 05.2024г

# 452
  • София
Тоест не е за всички отстъпката, а само за тези със срок до май?

# 453
Идвам с пресни впечатления от Hacivat на Заг. Ами 1:1 е с оригинала. Tada
Преди време беше буквално любов от първото помирисване. Ако не знаех, че топ нотката е ананас, никога не бих свързала аромата с ананас. За мен е нещо неопределено, единствено мога да определя нещо като  джинджифил вътре. Много ми харесва, но не е crowd pleaser сякаш. Вкъщи имаше отзиви, че е много силен, тежък, мъжки, но аз съм влюбена в този аромат и ще го ползвам с мяра. Heart

# 454
  • Deutschland
Трайността каква е?

# 455
  • Варна
Трайността на Hacivat от Заг е супер при мен, учуди ме. Взех 10 загчета преди дни, ама нямам време да ви ги разкажа. Уикендът ще се.постарая да споделя, че има 5 дамски и 5 мъжки, информация за всички.

# 456
От няколко часа съм с Hacivat на Заг и се усеща, че ще е траен. Оригиналът трае на дрехи със седмици иначе. Но мисля, че Заг и на трайност са го докарали. Перфектен е за signature scent, не мога да му се нарадвам...

# 457
  • Deutschland
Благодаря.
D-frag ще чакам 😊

# 458
  • обл. Шумен
Аз използвам Баргело, но купувам от Турция. ...... Цената в Турция е 2 броя за 28 лева.
А чрез сайт ли ги поръчваш или се разхождаш до там? Търсих сайт да доставя до Бг, но нищо не направих 😊 Защото за тези цени и качество си струва доста да напазаруваш... 🤗
На мен ми пристигна Amouage - Honour 43 woman от Гиза - масло. Разредих го 1:3 и сега го чакам. Маслото, намазано по китката ми, а после и това по пръстите, отваряйки шишенцето, се оказа доста трайно. Дори и след измиване, дори и усетено от моя мързелиФ нос.😆
Отбих до Рефан, те май доста са вдигнали цените - 20 мл. с 40 капки в мое шише - 8 лв. 🤔
Отбих се и до Заг, за да видя новия на Narciso, за жалост имаше само мостричка и не  можах да си напълня, но ако харесвате For Her,  този със сигурност ще ви хареса. МНОООГООО завладяващ аромат. 😇

# 459
  • Димитровград
Аз ги купих в Одрин. Има във фейса и в олх продавачи, които доставят всички номера от списъка по поръчка. Около 18 лева ги препродават.

# 460
  • обл. Шумен
Благодаря, Кanesta! 😊🌺

# 461
Получих мострички към една поръчка от Заг, та ще споделя как ми се сториха Grinning  
588 LI Lira (Xerjoff) - веднага ме препрати към Bourbon Vanilla EDT на Yves Rocher, преди години се продаваше в стъклени шишенца но мисля че го спряха доста отдавна. Същата леко горчива сладост, ванилия и карамел.
589 SA Signature Absolue Montblanc - някак безличен ми е, започва доста остро и неопределено. Преминава в лек и ненатрапчив фон, почти като свеж крем за ръце.
590 HF Започва с цветни нотки, бързо преминава към мускус и след това, поне при мен, се случва нещо доста странно. Базата остава точно като индийски ароматни пръчици, много специфично, ако сте влизали в такъв магазин. Не ми допада, като цяло само Lira от трите ми хареса.

# 462
  • София
И аз си взех Hacivat на Заг, обаче не съм толкова уау-ната. На първо четене не е като оригинала, който познавам. По-скоро е по-различна версия на Авентус, с драйдаун в посока мъжкия LightBlue Forever пак на ЗАГ, който аз много харесвам. Определено е с мъжки уклон, така че ако не сте фенове имайте едно на ум. Сам по себе си, ароматът на Заг не е лош, просто…не са хванали очарованието на Хациват и стои плоско и леко посредствено по темата Авентус. Оригиналът също те кара да мислиш за Авентус, обаче има супер яко присъствие и свое собствено очарование.

Взех и Лира, отново не ми е като оригинала 😳. Иначе е хубаво изпълнение в посока лимонов сладкиш сам по себе си. Ще си изпръскам 15-те мл бързо, че не си го представям след 2 месеца.

Взех и МБ Signature Absolu тук вече са се справили добре, имам предвид че ароматът е като оригиналния парфюм. Аз много го харесвам лятото, заради началния кик на екзотика и леко солено-сладкия драйдаун. Много е ваканционен.

# 463
Вярно, че Hacivat има нотки на Light Blue Forever. Когато за първи път помирисах оригинала се чудех на какво ми напомня и да, наистина го има този грейпфрут от Light Blue Forever. Авентус не го познавам.
Драйдауна на Hacivat на Заг ми харесва, прибира се първоначалната острота и агресия.

# 464
  • Истанбул
Хаджъват -герой от светлинен куклен театър.Куклите се изработват от волска кожа и с помощта на пръчки и свещи се разиграват сценки, с които радват децата в Османската империя.Опонентът на Хаджъват е Карагьоз и двамата са в постоянни ежби и кавги.

Общи условия

Активация на акаунт