Личи си, че краят е близо - дотогава една прекрасна снимка на нашето Семейство.

на мен ми беше спокойна серията, може би за първи път гледах без обичайното напрежение, но не ми беше скучна, в чата превеждаха някои изречения, та за това. С превод ще видиш, че отново е много хубава. Следващата серия ще ни побъркат обаче от напрежение, така си мисля.
Дали ще ни дадат фрагман този път ? Само заради все още гледам безкрайните им реклами 

Но, отдавна съм установила, че моя вкус за интересен сериал е много различен от вкуса на турците, де. И не само моя, във всички чужди групи се чудят с какво не ги устройва Семейство във 2 сезон
На мен пък много ми харесва именно това, че Бономо обръща внимание на всички останали герои в сериала, като не ни лишава и от достатъчно прекрасни сцени с АсДев. Снощната серия беше посветена повече на Сехер, Бедри и Ямур, съгласна съм. Затова пък за сетен път се убедих каква прекрасна жена е всъщност Недрет, на която повечето от вас не вярваха, че е искрена, отново видях и голямата обич, която тя изпитва към Девин. Снощната серия затвърди усещането ми за нейната героиня, приемането на Ямур беше решаващо. Ето, това е умна майка, която е щастлива от това, че единствения и син е намерил любовта, независимо с коя жена. Дори се извини на Ямур, че е ровила в миналото и. Не съм изгледала още серията, това са ми впечатленията от снощното гледане, сега мисля да го направя и ще видя дали правилно съм разбрала всичко, после ще споделя 

И така и е редно, той направи ужасна грешка. А Лейла не разбрах дали изобщо я споменаха в тази серия 

Препоръчани теми