💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори - тема 113

• 41 502
  • 743
  •   1
Отговори
# 450
Мен ли питаш? Има. В темата Цвети е пуснала линк към сайта на Нерон, където вече са преведени първите три епизода.

# 451
От мен гифчета от първия епизод 😍

Леле, като сетя колко вълнения бяха тогава. То вълненията започнаха още с първата снимка и плаката.

Най-красивата битка...

Rrronita, добре дошла при нас 🤗 И при мен се получи същото 😜 От петък до днес ми звънят да питат как ще продължи сериала. Оказа се, че доста хора и аз съм зарибила без да знам .
И още не сме обсъдили последната серия хубаво. То толкова много вълнения имахме миналия вторник, че някак си ми се иска да удължа времето и ще пиша, но ще изчакам Айрето.

Фени, благодаря за видеото. Комедийният талант на Къванч и Серенай са отделна тема.😍

Хубава вечер, момичета 🤗🤗🤗

# 452
  • au bout du monde
Първи епизод е феноменален 😁

# 453
Здравейте, момичета!
Беа, надявам се вече да си добре. Flowers Four Leaf Clover
Като ме стигне безтегловност, оставам за малко в нея. Човек не може винаги да е във форма, на мен поне ми е полезно да изключвам понякога.
Аз се боря с ковид, не е тежко, но неприятно.
По-нататък може под лупа да обсъдим последния еп. Grinning

Приятна вечер на всички! Nature Sparkles

# 454
Момичета, и на мен ми липсва сериала....Worried
още не съм гледала посл. серия със суб. /скоро ще я има Hands V/

Скрит текст:
каня се да започна да го качвам в нета, от 1 еп Thinking  абе колебая се....знаете защо.

да си направим нещо като преговор....

в ТТ/ Х е пълно с видеа и тъжни постове, липсва любимото дизи...и любимата двойка Heart
............................
а преди 1 година Турция преживя ужасната трагедия със земетресенията Worried

Къванч и Серенай

.........................
Rrronita, идвай пак!! Blush
Беа и това ще мине....
аз гледам любимата ми романтична комедия по бтв стори / Състояние на връзката...../
и май ще се отдам за н-ти път на Кузей.
нови турски сериали въобще не ми се гледат.
Ванче, добре си се завърнала, с интерес те изчетох!!
о бързо да ти минава Flowers Four Leaf Clover
Диве, и аз не мисля, че Берен е еднотипна актриса Hands Plus1
Фенче Kissing Heart, за татутата Hands Plus1 оригинално са направени, всичко най-любимо за Киво. Heart Exl
от
https://twitter.com/KT_Fans

Последна редакция: вт, 06 фев 2024, 22:48 от Airra

# 455

Леле, като сетя колко вълнения бяха тогава. То вълненията започнаха още с първата снимка и плаката.

Rrronita, добре дошла при нас 🤗 И при мен се получи същото 😜 От петък до днес ми звънят да питат как ще продължи сериала. Оказа се, че доста хора и аз съм зарибила без да знам .
И още не сме обсъдили последната серия хубаво. То толкова много вълнения имахме миналия вторник, че някак си ми се иска да удължа времето и ще пиша, но ще изчакам Айрето.

Фени, благодаря за видеото. Комедийният талант на Къванч и Серенай са отделна тема.😍

Хубава вечер, момичета 🤗🤗🤗

[/quote]

Добре заварила ❤ аз отдавна съм тук, такава наслада беше да ви чета и да се вълнувам с вас… говори ми за зарибяването, щом зарибих мъжа ми и сега в петък гледаше със зяпнала уста финала на първи сезон 😉😂😂
И аз нямам търпение за последната серия от Айрето, тъй като съм от нетърпеливите и винаги гледах в сряда с руските суб, но съвсем различно е с българските, а никак не съм фен на превода от новото бтв лейди.
Айре, не мисля въобще да ви напускам, ако трябва да съм честна и аз загледах пак Север-Юг, ама тази българска озвучка не е моята, друго си е да им слушам интонация, тембър и т.н.

П.с извинявам се малко съм неадекватна още, не знам откъде да ви отговаря.

# 456
Рони/нали може така? Blush/
Цитат
зарибих мъжа ми и сега в петък гледаше със зяпнала уста финала на първи сезон 😉😂😂
браво!! Wink
не се притеснявай за форума, цитирането..... ще  свикнеш. /каквото не разбираш, ме питай на ЛС/
аз СЮ съм го гледала само с бг. дублаж/за 1 път ми беше по бтв/ и съм му свикнала така, а и е много по-добър от този на СемействоТО.
за съжаление го няма със суб-ти, но го намерих с HD качество.

красота за лека нощ Hug

Последна редакция: вт, 06 фев 2024, 23:11 от Airra

# 457
Може, разбира се
Трябва да споделиш къде, аз сигурно също съм го гледала с дублаж, но след толкова филми изгледани след това някак си свикнах доста със субтитрите
Сега си мечтая за видео с Къванч като тези, които пуснаха тези дни 🩵🩵🩵

# 458
Прекрасни

# 459
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

Ваня, бързо и леко да минава 😍

Първата серия и за мен е феноменална и толкова изненадваща. Директно започна любовта им, истинска съвременна история.

А танците бяха допълнителен бонус.

Рони, това Aile  , явно зариби доста съпрузи 😜
Къванч очаквам да го видим на 9 февруари. Дано има видео, а защо не и кратко интервю.

Хубав ден ви желая, с едно прекрасно видео от Ана.

# 460
Привет, дружки Hug

Благодаря ви на всички за споделеното! Kiss
Рони, добре си дошла! Hug Благодаря за хубавите думи!  Kiss Ама защо едва сега се включи, можехме да си обсъждаме сериала ни заедно? Нищо, на повторението Smile На 1 стр. на темата ни има всички проекти на Къванч, за съжаление не всички са със субтитри. Аз съм от тези, които гледахме КГ със субтитри и още не мога да преживея, че не успях да си го сваля, преди да го изтрият отвсякъде, но не знаехме тогава , че ще го направят от БТВ. Но, и с дублаж си го гледам много често, никога не ми омръзва, макар, че вече сигурно ще мога да го изиграя Stuck Out Tongue Closed Eyes
Айре Heart Eyes благодаря! Kiss
Скрит текст:
Аз лично чакам с нетърпение идеята ти, но отново по същия начин да процедираш, за да няма изцепки Hands Plus1
Не знам за Берен дали е еднотипна или не, не съм гледала нищо с нея освен ЗЛ, Дар и Последното, но е факт, че сестра ми, която гледа само някои сериали и филми с Киво, веднага я позна по фръцкането и муцунките на Бихтер Stuck Out Tongue Winking Eye
Ванче, бързо да се оправиш напълно! Flowers Four Leaf Clover Благодаря за споделеното! Kiss
И аз 30 серия не съм я изгледала още с превод до края, но много ме зарадва щастливия финал! Защото и Девин и Аслан заслужаваха да са щастливи най- после! Тя научи на човечност психично болното семейство, в което попадна заради любовта си, превърна най-опасното животно в света, лъва, в най-влюбения мъж на света, а той с любовта си излекува дълбоко наранената и душа и двамата успяха да поставят основа на най-красивото семейство в света. Няма да забравим този невероятен сериал и горещата ни сладка двойка Heart

Още снимки

Харесах си този календар за февруари

И на края за десерт нашето спортно семейство Heart

Пепи, благодаря! Kiss Невероятни клипове прави Анна, чакам някой обобщаващ целия сериал от нея Heart
Имайте хубав ден, дружки! Hug

# 461
Появиха се нови/ стари снимки на Серенай от рекламата на Мави. Но не ги видях в страницата им в ИГ🤔

Не е ли време да представят новата си пролетна колекция? Ех, ако ни изненадат с нова обща реклама ще бъде страхотно.

Надеждата, че ще видим Къванч зад камерата на Семейството нещо рязко ми спадна.
Вчера наистина не беше удачно, но дали въобще ще се появи 🤔

# 462
Мили мои, мерси много за моралната подкрепа!
Слагам в скрит текст, за да не спамя темата.
Скрит текст:
Аз също имам много интереси и хобита когато ми остане време от работа, освен книги, музика и филми - рисуване, декупаж, свещи и т.н. По едно време даже играчки правех, много ме зареждаше:

Проблемът е, че обикновено като свикна с един вид 'развлечение' и после прехода ми е доста тегав. Така се чувствах лятото, след като изчетох всички 5 книги от една поредица за около седмица и после абстиненцията ме държа сумати време. Просто като свикна с нещо и всичко друго става недостойно да го замести, поне за известно време. (Малко да ви разсмея, ама като бях 1ви клас цял ден плаках за една учителка, която напусна, понеже беше много добра и бях свикнала с нея..).

Ванче, да оздравяваш бързо! И аз се мъча с някакъв грип от няколко дни, но поне вече нямам температура и гледам да се мобилизирам докато съм на работа.
La Libellule
Фени, тази снимка от периода на кой сериал му е, тук е просто шедьовър...

Винаги съм ценяла най-много чувствеността у един мъж, излъчването, преплитащо не само мъжка сила, но и фината чувствителност и способност за уязвимост. Не знам дали К. е такъв в реалния живот, но от всичко прочетено и видяно дотук, мисля че да.. Иначе нямаше как да придаде същото на образите, в които се въплъщава, не и така реалистично!

Цитат
Заповядай при нас, да обсъждаме "Gaddar", ако искаш. Темата за Чаатай Улусой с лисичките (от Фокс).Ще ни бъде приятно! Hug
Нези, ама и Чаатай си го бива! InnocentHeart Eyes Снощи загледах един негов нов сериал в Нетфликс, "Kübra"

Последна редакция: ср, 07 фев 2024, 18:17 от ♛𝐵𝑒𝒶 𝒮𝓃𝑜𝓌♛

# 463
Нова/стара

# 464
Беа, аз да ти отговоря, че в момента съм на изчакване 😜

Снимката, за която питаш е от сериала Yakamaz s 245 излъчен по Нетфликс.

Сериалът е спин оф на белгийския сериал " Into the night".

Ето нещо публикувано от Башак, може би това е отговор на другото ти питане ❤️

Скрит текст:
Ето какво днес правих, а имам толкова работа, но нощта е моя JoyJoyJoy

Плетене с пръсти Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт