https://www.instagram.com/reel/C3pn0vFNarZ/?utm_source=ig_web_copy_link

благодаря за преводите! 

Не мога да им се налюбувам на нашите сладури, отдавна не ме беше хващала така някоя от екранните двойки на Къванч.

, аз съм склонна да вярвам за новата им селска къща...... 

ооо, благодаря, супер изненадки днес! 

нали знаеш кога ще научим нещо за ашкъма, малко преди да започне да снима
Така, че трябва да се запасим с търпение. Дано Башачето да продължи да ни радва до тогава!

И мен
Малкото съкровище е най-любимата ми работа на Къванч 

, а от Бирсен първо ще научим, ако се готви за нов проект. Не знам, но много ми се иска Къванч наистина да е имал причина да държи да не е повече от 30 епизода сериала, а не, че не обича да се снима в дълги сериали.
Вярно е, че колкото по-стегнат е един сериал, толкова по-добре, не обичам това разтегляне с безсмислени пълнежи в сценария, които се правят заради пустия им рейтинг. Малко са сериалите, които остават до края смислени и логични, както беше КГ напр. въпреки 80-те си серии, това е истината. И все пак ми се искаше да го бяха удължили Айлето поне с още една серия, да видим щастливите родители АсДев след раждането на Джихан, защото ми беше много малко това удоволствие, особено с мама Девин, Аслан поне го видяхме като баща. Но, явно Бономо реши, че мечтите им ни бяха достатъчни 

Любима сцена, една от многото на АсДев 

, ще разберем рано или късно, дали има някакъв проект заплануван след Айле
, освен да се прехвърлят и на другите щастливи сем-ва и децата им, малко хумор с Туги и Асуман, новия живот на Лейла, Искоч се влюбва в Неше 

Препоръчани теми