Тази снимка била от репетицията - след нощта с червената рокля. Явно репетират. Така казаха някои фенове.

Това е най-важното, да! 
Години наред Кузей -Джемре ми бяха най- любимата двойка от всички други много любими екранни двойки на Киво, ама ето, че се появи още по-любима! Ако отново играе с актриса с неговия заряд, талант и енергия, / напр. Бурджу Бириджик за мен е същата такава талантлива фурия като Серка / възможно е и да се получи отново. Няма да е същото разбира се, всяка двойка си е уникална посвоему, но не губя надежда за още други такива, които да ме карат да гледам без да ми омръзне. Бурджу сега очаква дете, но се надявам, че все някога ще ги съберат заедно. За друга актриса сега не се сещам, но със сигурност има още. Нали не гледам много сериали, та може и да ме изненадат някой ден, както се случи със Серенай. Живи и здрави да са тези, на които им хрумна да ги събере! 
благодаря за споделеното и ръцете на АсДев, много красива идея беше!
Права си разбира се, за съспенса, интригата, драмата, побърка ни Бономо цяла серия жива или не е Девин, но му се получи много добре. Но, все пак можеха, айде да не е цяла серия, но поне в последната да не ни измъчва толкова дълго, а да ни покаже мъничко от това толкова трудно постигнато щастие да станат истинско семейство и родители, наистина ми беше малко. Щеше да ми е интересно също така да видя и как живеят заедно "двете студентки, които делят една стая"
Ама и така финала си беше супер, де!
А ВК прочетох, че Айда си била счупила крака, затова е липсвала в последната серия, жалко, обичах си Недрет ханъм аз 
Но, не вярвам, той обича тази работа. Да видим наистина с какво ще ни зарадва, с филм или със сериал, но нека първо да си почине много добре, има голяма нужда след тези тежки роли на Ялън и Аслан. Серка добре прави, че замина на почивка, и тя милата не спря да работи цяла година. Със сигурност нея ще я гледам и в Шахмаран 2 сезон и в новия, все забравям как се казваше.

Май снимката е от 2017 г.

А, дано ти се изпълни желанието! 

Сладка и е добра актриса. Макар, че нямам идея как изглежда сега, до Киво всяка блести още повече.

А в кой сериал няма много второстепенни герои ? Не мисля, че имаше много пълнеж в него. Има естествено, няма как да няма с толкова серии, и в любимия ти ЗП имаше не по-малко пълнеж и доста герои със своите си истории. При това сериите тогава не бяха по 2 часа и половина както сега. За мен лично КГ е сериала с един от най-логичните и готини сценарии от онова време, не случайно си го гледам перманентно и не може да ми омръзне, нищо, че го зная наизуст вече. А за ЗП нямам такова желание, въпреки, че е класен, въпрос на усещане е.
За мен единствената тема, в която обстановката беше наистина нетърпима е тази за КСШ, която Госпожата дори заключи преждевременно, положението там наистина беше страшно
А излиза, че там списващите не са ти повлияли за харесването му
Та, искам да кажа, че е съвсем нормално да имаме различни предпочитания към един или друг сериал и актьори
Радвам се, че поне за Семейство всички сме на едно мнение - страхотен! 

Ами дано успеем да сравним още веднъж някога!

Препоръчани теми