💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори - тема 113

• 41 508
  • 743
  •   1
Отговори
# 420
Привет, дружки! Hug

Благодаря ви за всичко споделено! Kiss
Айре Heart Eyes наистина ти се изпълни желанието, видяхме си нашия най - любим сериал Heart Дано ни покажат още нещо от почивката си.
Терзи, благодаря! Kiss

Как само се крие зад баща си Smile

Пепи, благодаря за гифчетата, много ни е сладък малкия Къванч Heart

Вече ми липсва нашето Семейство, въпреки, че го изгледах още веднъж със сестра ми за няма и четири дни, нямаше търпение за следващата серия, много и хареса, а особено се зарадва, че е с хубав край.

Харесах си някои коментари в групата на Серенай ВК :
Цитат
Прекрасен сериал, красиво начало, интересен сюжет и чудесен край. Пожелавам го на всички останали сериали. Семейният ни сериал беше заснет с една история и не беше пренаписан сто пъти, за да угоди на зрителите или рейтингите; наистина ни показаха красива история.
Двойката е перфектна, очаквах с нетърпение Серошка в сериала и бях толкова скептично настроена към Къванч ... Но веднага си върнах мислите хиляди пъти назад и сега питам може ли да съществуват по-добри мъже от Аслан?! А сцените, когато той разбира за бременността и, мога да ги гледам по сто пъти - как тихо е изненадан и се радва шепнешком, за да не изплаши момента на щастие. Накратко, отдавна не съм изпитвала такова удоволствие от сериал, от героите, от сцените и от историята като цяло. Ще го гледам още много пъти!
Цитат
За да изиграеш правдоподобно любов не е нужно да са влюбени един в друг партньорите или да се разхождат голи пред камерата, ако си Актьор с главна буква!
Точно това ни показаха толкова истински Серенай и Къванч Hands Clap

Имайте хубава неделя, дружки! Hug

# 421
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Качвам плейлист на всички серии само с моментите на Аслан и Девин 😍 Браво на този, които го е направил 👏

https://youtu.be/-Lqf-MnDZ-Y?feature=shared

Камилита, тeзи, които качваше с превод стоят ли още във VBox?

Фени, благодаря за коментарите 😘
Чакам с нетърпение да прочета какво ще напише Ана.

# 422
  • au bout du monde
Покучих съобщение, че ще ги изтрият.

# 423
Здравейте Благодаря за споделеното

# 424
Леле, какви сладури 😍. В моите представи точно така изглеждат зад кадър.

И всички тези деца са страхотни, а малкия Джихан голям сладур. Пък и толкова много думички имаше да казва.
Междудругото днес прочетох, че името Джихан означава Вселена.
Всъщност интересно се получи, смъртта му спаси семейството, което беше причината той да остане без семейство, но беше единственото, което той е имал.

Дали ще има още снимки зад кадър ? 🤔
Много тегаво тази седмица, очакването на фраг в петък, снимки в събота, видео, снимки и озет в неделя... навика е голяма работа. 😜

Малко АсДев 😍

Наистина се чудя как ще си изберат следващ проект, като вдигнаха толкова високо летвата, най-вече по отношение на партньора.

Камилита, ще ти пратя флашка да ми ги запишеш.🤗

Лека, момичета 🤗🤗🤗

# 425

А това бил Курт Ефе

Последна редакция: нд, 04 фев 2024, 22:23 от dterziiska

# 426
Малеее, уникални са!
Мистър и мисис АсДев

# 427
# 428
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Добро утро ☕🍛

Новото тату вече е факт.

Както се казва , без една мога, но с една не мога. 😜

Тази снимка само не мога да разбера откъде се появи 🤔

Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

# 429
Здравейте Благодаря за споделеното

Татуирането

https://www.instagram.com/p/C2768y3o6Mr/?hl=en

Снимката е  от сватбата на
Alina Boz&Umut Evirgen’in düğününden Kıvanç Tatlıtuğ, Emre Doğru ve Gönenç Uyanık.

https://twitter.com/ktatlitugnews/status/1744791169505120265

# 430
Добро утро, момичета! Hug
Сега ми попаднаха тези две снимки с въпрос за предпочитания.

Аз за партньорките няма какво да кажа- и двете са прекрасни актриси!
За Къванч мога само още веднъж да повторя думите си- невероятно израстване като актьор от тогава, до сега!
Хубав ден ви желая! Blush

# 431
Привет, дружки! Hug

Благодаря ви за споделеното Терзи, Жаки, Пепи, Ками Kiss
Честно казано вече ми идват в повече татусите на ашкъма ... Знам, че всеки един от тях е специален и означава нещо за него, ама се чудя как може доброволно да си загрозява перфектното тяло Thinking Не е моя работа, разбира се, тялото си е негово, ама и аз по принцип мразя татуировките, свързвам ги със затворниците Smile

Нези, и двете двойки са много красиви, но аз лично много повече го харесах със Серенай. Но, на мен ББ и никога не са ми били любима двойка, самата любовна история не ми допадна, аз обичам да гледам не егоистична и маниакална любов, а безусловна любов, каквато беше тази на АсДев. Берен и за мен е добра актриса, но честно казано не видях някакво развитие при нея в играта и в Последното. Ако  продължава да се прави на певица и да не работи с години ще разчита само на стари лаври. За мен лично Серенай е по-добра като актриса, да ме извиняват фенките на Берен, нo винаги си пиша това, което усещам Grinning
Имайте хубав ден, дружки! Hug

# 432
Фенче, съгласна съм с теб, макар че има един филм с Берен, в който играе сляпа и глухоняма едновременно и там играе страхотно!
Препоръчвам,ако не сте го гледали. (забравих как се казва, но мога да го потърся). Иначе освен в ЗП съм я гледала и в "Дарът", но там не прави някаква кой знае каква роля.
Тя е малко еднотипна,с изключение на онзи филм. Може да има и други,не знам...
Серенай е толкова емоционална и истинска във всичките си състояния!
Нея мога да я гледам непрекъснато! Hug

# 433
Ако трябва да избирам категорично съм за АсДев. Аз съм си признала и тук, че Берен не ми допада като актриса, безкрайно красива ми е, но може би и самият сценарии на ЗП допълнително ми повлия. Гледах ги и в Последно повикване и все едно времето е спряло и не е минал и ден. Абсолютно същата игра. Може би, защото е с Къванч и там си имат "техни си неща". Но тя и на премиерата на филма имах чувството, че не излиза от роля. Същите мимики, срамежливо навеждане на главата, усмивки, езика на зъбите. Но си признавам, че в ЗП съм я гледала в захлас, толкова красива беше в някои сцени. 
А и определено Къванч ми харесва много повече сега като актьор.
Сигурно за всеки следващ проект ще говоря така, но засега Семейство и партньорството му със Серенай за мен е най-любимият им проект. И на двамата.

Чаках да мине малко време след финала. Признавам си, че гледайки последния епизод, който реално завърши щастливо после ми остана ужасното чувство на загубата, на трагедията. Така ме измъчи Хакан бей 2 часа, че последните 20 минути не ми бяха достатъчни да си взема дъх.
Не ми хареса историята на Джихан. Не ми хареса финалното развитие на образа на Хюлия, не ми хареса Недрет и Хюлия най-добри приятелки.
От първата до последната секунда ми харесаха Девин и Аслан, като герои, като развитие на образите им и отношенията между тях. Може би това е нещото, което до последно ме държа пред екрана.
Играта на всички актьори беше блестяща. Няма някой, за когото да кажа този не се справи. Не.
Не мога да не кажа и за пишещите в темата, с които ми беше безкрайно приятно да коментирам всяка новина, всяка минута от сериала. Е, като изключим онова нещо, което се появи, добре че, беше за кратко. Много неприятна беше за четене.
Прекрасна седмица ви пожелавам, лейдис!

# 434
Май всичко е с времето си Laughing и ако успееш да надградиш и да запазиш магията, да вълнуваш, нещата се случват, не е само, че харесваш някой.
Признавам си ЗБ беше култов сериал, ужасно много харесвах Къванч и Бихтер - млади, красиви, влюбени до полуда..........НО в последния им филм нещата не се получиха за съжаление и сценарно и като игра не ми допаднаха. Както се спомена и в други мнения Бихтер не показа нищо ново, което да те грабне и да запомниш новия й образ.

Така че АсДев водят определено. Вдигнаха много летвата. Серенай я открих сега и изгледах доста неща с нея и ми харесва как играе - с много чувство, плам, различна е всеки път, раздава се на макс и успява да те хване. С Къванч бяха страхотни от първия кадър до последния. Нищо не ми липсваше, разбираш всичко от жестовете им, думите им, бяха едно, липсват ми сега LaughingLaughingLaughingLaughing.

Общи условия

Активация на акаунт