Седмокласници 2023/2024 - тема 5

• 38 224
  • 771
  •   1
Отговори
# 150
  • В Страната на чудесата
И за малко неделно настроение, като казахте "манджа с грозде", вчера умрях да се смея с ей таз рецепта:

Който не е решил какво да сготви за обяд, да спретне по една гроздова яхния. Grin Grin Grin
От уважение към традициите, ако не от друго. Joy Joy Joy

# 151
Бебчо, какво учат по иновативна математика? Thinking

# 152
  • София
Бебчо, какво учат по иновативна математика? Thinking

Нищо различно, просто громко име Blush
Дават им се едни работни листа и им се казва да си решават.
По ООП препускат по материала като фурия, защото пенсиониралата се госпожа била заложила така в програмата. Имат 9 чАса математика седмично, а резултатът е плачевен.

# 153
ChatGPT няма чувство за хумор и не схваща нюанси. Наскоро търсих информация за един куиз относно основателя на секта, свързана с масово самоубийство на членовете й, и той ме посъветва да се обърна към група за подкрепа Flushed Чак се притесних да не ме докладва някъде…

# 154
  • София
Joy
А цялата група седмокласни майки вероятно ще ни насочи към "Анонимни алкохолици". Laughing

# 155
От пети даже още......до към лятото след седми....

# 156
От през нощта започнаха някакви сънища гадни с тези НВО и записване по училище да идва вече края юни и средата юли по бързо. За разнообразие сутринта преди урока и по математика направихме заедно един козунак и се оказва, че има най-малко грешки на задачите днес.

# 157
Ооо започваме козунаците тогава! На вино и козунак ще го караме:) Лятото ще лепна една бележка на д..то:” Детето имаше НВОта” за извинение:)

# 158
  • София
Ооо започваме козунаците тогава! На вино и козунак ще го караме:) Лятото ще лепна една бележка на д..то:” Детето имаше НВОта” за извинение:)

Sweat Smile  По бележките ще се разпознаваме на плажа. Smile

# 159
  • София
По-добре няколко дни срам на плажа, отколкото цяла седмокласна година въздържание. Nerd

# 160
  • София
Здравейте,
От много време Ви чета, но все нямам време да се включа и аз. Сега Ви питам дали Ви се намират отговорите на учебните тетрадки по математика за 7клас на издателство СанПро. Дъщеря ми е болна с температура и днес разбрахме от госпожата, че щяла да им събира учебните тетрадки и трябвало всичко да е попълнено, а тя им казваше само определени задачи да се решават от там, и трябва някакси да успеем до довечера да попълним, а математиката не ни е много силната страна.
Благодаря предварително

# 161
Не мога да гласувам, защото детето ми посещава допълнителни курсове/ школа извън училище по двата предмета + частни уроци по единия предмет.
Имам молба - може ли някой на лични съобщения да помогне със задачи по физика? Спешно ми е, а нито детето, нито аз разбираме нещо.

# 162
  • Варна
Колко спешно? Днес до края на деня?

# 163
За кога ти трябват задачите, Mama Ru? Моят син загуби любимата си баба. Досега не се е сблъсквал със смъртта. Моят баща почина много преди да се роди. Много тежко го изживява Sad Плаче като малко дете Sad

# 164
  • София
Може да се пита в темата за въпроси по всички предмети https://www.bg-mamma.com/?topic=1443144

Общи условия

Активация на акаунт