Отговори
# 150
  • Яко в Матрицата...
Резиллик.. какво повече може да се каже 🙄

# 151
Първата им среща, винаги ще има специално място в сърцата на всички ни 😍😍😍
https://vm.tiktok.com/ZGe6WEPdF/

Говори се, че Баръш Ардуч ще влиза в сериала като доктора..
Не знам до колко е вярно, но ще му прилича тази роля 😄

Последна редакция: ср, 17 яну 2024, 14:27 от Kirilovaa98

# 152
  • София
Скрит текст:
Ферит щял да помага на Орхан да избяга в чужбина и ще иска помощ от статистката ScreamScreamScream
Кая разбира и ги предава.

Не виждам изобщо как някога ще съберат СейФер. Иначе от събота нон стоп се рекламират с тях.

# 153
Аман , да свършва филма искам,  че да му видя края 😅🫣😁😁😂
Сори че ви нахлувам така в групата но последно време само ви чета  и следя 🌺🤓 ами не се издържа само с четенето.

# 154
Гледах снимки сега на Баръш Ардуч, одобрявам JoyJoyJoy Хубавец е, не е младеж, да идва.

# 155
  • Дубай
Баръш е готин, но не вярвам да се съгласи на някаква поддържаща роля...

# 156
 и аз съм за за Баръш
Все пак той е легендарният Омер-любимец на всички дами
И Ферит ще види зор с него,защото не може с два тупаника да го отстрани
Хубав мъж,пък и химичен с партньорките си
Обаче ще видим Гюпсето дали ще го пусне при това знойно моме-Афра.Че едоста ревнива

# 157
Струва ми се, че имате доста грешна представа за Гюпсе. Тя е талантлива, успяла жена и изобщо не е ревнива. Снощи разказваше в едно предаване, как са се влюбили с Баръш. Днес гледах техни снимки от премиерата на новия й филм. Баръш обожава жена си Stuck Out Tongue Winking Eye
Еххх, тези ЕлБарки... Не могат да преглътнат истината дори след 100 години Grinning

# 158
Леле, все едно на китайски пишете 😆. Коя е Гюпсе, кой Баръш.....трябваше да се позапозная. Е, не ме кефи! На Мерт на малкия пръст не стъпва по
харизма. Да търсят още 😜

# 159
Еви,не съм от тях,како Сийке:grinning:
Доста неща са,изписани,разбира се и аз изобщо не отричам,че Гюпсе  е талантлива,млада жена и,че се обичат двамата.

# 160
  • София
Леле, все едно на китайски пишете 😆. Коя е Гюпсе, кой Баръш.....трябваше да се позапозная. Е, не ме кефи! На Мерт на малкия пръст не стъпва по
харизма. Да търсят още 😜

Е как, Баръш Ардуч, гледала съм около 10 серии с него от "Любов под наем", така и не се наканих да го изгледам. Малко ми е възратен за Афра, ама какво толкова Joy На Сейран й трябва стабилен мъж, ще свърши работа Joy
Шегувам се, това е като новината за Ханде Simple Smile

Спойлерският акаунт в туитър, който по принцип е заключен и често се трие е това
https://twitter.com/spoileryokyc
В момента е отключен и който иска може да го последва. Писал е тъкмо за рибата някакви неща.

# 161
Здравейте

Как го виждате Баръш А да дойде като поддържаща роля се чудя
Той отказа на ОГМ да е водеща роля в техен сериал само преди 1-2 месеца 

Мистери и този акаунт пише назад -напред и си измисля сцени А и за Афрам не  вярвам И все против продукцията пише , пък каза , че и плащат Grinning

# 162
харизма. Да търсят още 😜

Гюпсе е жената на Баръш 😄
Играеше с Елчин Сангу преди много време в "Любов под наем" романтична комедия.
Играел е и в други сериали и филми.
Според мен Баръш е красив и харизматичен, но за неговата си възраст, все пак Мерт е на 25 а той на 30 и... има си своя чар и играе добре:)

# 163
Скрит текст:
Ферит щял да помага на Орхан да избяга в чужбина и ще иска помощ от статистката ScreamScreamScream

Не виждам изобщо как някога ще съберат СейФер. Иначе от събота нон стоп се рекламират с тях.

Батака е голям 🤯🤯🤯Ферит го пишат като шизофреник ,до вчера поемаше куршуми за Сейран ,днес завъртя”  бизнес” с единстената бизнес “дама” в Турция и забрави даже ,че Сейран съществува.Пелин все още си е бременна ,тя сигурно абитуриент ще ражда .Ти се надяваш рейтинга да падне на 7 ,а аз се надявам да падне под 6 😂😂😂.

# 164
  • София

Мистери и този акаунт пише назад -напред и си измисля сцени А и за Афрам не  вярвам И все против продукцията пише , пък каза , че и плащат Grinning

Аз само го споделям, защото има хора, на които им е интересно, а беше заключен.
Иначе всеки си вярва в каквото му харесва Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:

Ти се надяваш рейтинга да падне на 7 ,а аз се надявам да падне под 6 😂😂😂.

Реалистично го раздавам JoyJoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт